Snak

Mere indhold efter annoncen
"Hvis Arsenal havde ville have ham, så havde Milan vel heller ikke kunne følge med når det kom til prisen. Nok har man mange penge, men man virker nu ganske fornuftig ifølge priserne."

Pengemæssigt nej der kunne/ville man nok ikke være med, men det synes at vores nye sportsledelse har været i stand til at præsentere en et yderst spændende projekt. En spillere som Kessie og Rodriguez havde jeg heller ikke umiddelbart regnet med at vi kunne hente så nemt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
"Det lyder bedre end hvad...? Du vrøvler!"

Jamen, hvis du selv tror på at Milan slog Arsenal i at hente en angriber så værsgo. Det er da godt, at der ikke skal mere til at redde din dag."Pengemæssigt nej der kunne/ville man nok ikke være med, men det synes at vores nye sportsledelse har været i stand til at præsentere en et yderst spændende projekt. En spillere som Kessie og Rodriguez havde jeg heller ikke umiddelbart regnet med at vi kunne hente så nemt. "

Virkelig?

Kessie spillede i Atalanta og Rodriguez har været på vej væk i flere år. Vi er da enige i det er gode indkøb, men er det virkelig en overraskelse at Kessie forlod Atalanta?

“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Lentini

"Jeg blir derimod en smule bekymret for den massive udskiftning, der syns at være. Havde max troet på 5-6 udskiftninger."

Dette får mig at tænke på mit påbud om multi udskiftninger på Milan holdet, efter at kineserne ville købe os. Da jeg skrev det dengang for knap 2 år siden, grinede alle herinde af mig, svinede mig til, og kaldte mig for dum ;) En anden gang skal i hører, hvad Grande Milan siger ;)
Grande Milan!
"Dette får mig at tænke på mit påbud om multi udskiftninger på Milan holdet, efter at kineserne ville købe os. Da jeg skrev det dengang for knap 2 år siden, grinede alle herinde af mig, svinede mig til, og kaldte mig for dum ;) En anden gang skal i hører, hvad Grande Milan siger ;) "

Hvis man gætter nok gange, så rammer man jo også rigtigt på et tidspunkt.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
DQ

"Hvis man gætter nok gange, så rammer man jo også rigtigt på et tidspunkt."

Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at Milan ville komme til penge, når kineserne købte os. Jeg var nærmest den eneste Milan fan herinde, der havde den optik. Jeg begrundede det med, at "Silvio Berlusconi vil aldrig sælge os til nogen, som ikke ville rykke Milan op i niveau (højt niveau)". Jeg skrev vist nok dengang, at 11-14 Milan spillere skulle finde sig en ny klub, da disse ikke havde klassen til Milan. De fleste af dem er allerede væk, og resten skal nok følge trop. Da Fassone og Mirabelli blev udnævnt som den nye Milan ledelse, fik de en masse kritik af Milan fans herinde (fordi de var Inter mænd), hvor jeg igen var en af de få, der snakkede positivt om dem. Det eneste jeg frygtede dengang, var at de mange penge ikke ville blive brugt på de rigtige profiler. Denne frygt er der stadig, da vi ikke er færdige på transfermarkedet endnu. Men indtil videre har Berlusconi sørget for, at Milan er kommet i de helt rigtige hænder ;)
Grande Milan!
"Virkelig?

Kessie spillede i Atalanta og Rodriguez har været på vej væk i flere år. Vi er da enige i det er gode indkøb, men er det virkelig en overraskelse at Kessie forlod Atalanta?"

Ja, goddag mand økseskaft, overraskelsen ligger sgu da ikke i at de skifter væk fra deres klub, men derimod at Milan på trods af ikke at have spillet CL i flere år nu alligevel har kunne hente dem uden problemer. Jeg skulle ikke tro at Kessie f.eks. ville have problemer med at få en kontrakt i en klub der er rangeret højere end Milan.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
moderator
@Goi

Kessie var nu en spiller, man nemt kunne forestiille sig skifte til stærkere klubber end Milan, ovenpå en fremragende sæson.

@GM

"Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at Milan ville komme til penge, når kineserne købte os. Jeg var nærmest den eneste Milan fan herinde, der havde den optik"

Er du nu så sikker på det? Jeg har læst flere der gav udtryk for at de godt kunne se sandsynligheden for at kineserne ville sprøjte penge ind i klubben, men havde en almindelig sund skepsis, da hele forløbet havde været så mudret.
https://kortlink.dk/sudv
Geddar

"Er du nu så sikker på det? Jeg har læst flere der gav udtryk for at de godt kunne se sandsynligheden for at kineserne ville sprøjte penge ind i klubben, men havde en almindelig sund skepsis, da hele forløbet havde været så mudret."

Personligt husker jeg ikke én Milan fan, der havde den forventning til kineserne. Men de må jo selv råbe højt, hvis de er uenige med mig. En anden ting jeg også skrev var, at Milan ville være i CL året efter, at kineserne ville købe os. Om det så holder stik, må vi se til næste sommer ;) I hvert fald har ledelsen samme forventning som undertegnede.
Grande Milan!
100-150 mio til indkøb kommer ikke som nogen overraskelse, og her er jeg sikker på jeg kan tale for langt de fleste.

Og GM, skal dine forudsigelser opfyldes så snakker vi jo 300mio.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Javier Pastore: Så er der Milano derby. Både Milan og Inter vil have Pastore.

Kilde: Football Italia

Synes han er en fremragende spiller. Vil hjertens gerne have ham til Milan.
Grande Milan!
annonce