Snak

Mere indhold efter annoncen
Bishop

"100-150 mio til indkøb kommer ikke som nogen overraskelse, og her er jeg sikker på jeg kan tale for langt de fleste.

Og GM, skal dine forudsigelser opfyldes så snakker vi jo 300mio."

Husker ikke beløbe dengang. Kunne være rart at man lige kunne kigge tilbage i tråden og finde de indlæg, men der er jo sygt mange indlæg at gå igennem :) Det er også ligegyldigt. Min pointe er blot, at man på et offentligt forum ikke skal håne, grine og svine andres indlæg til.
Grande Milan!
@disco
Jeg antager at du er dyslektisk, siden du ikke formår at forstå det jeg skriver.
Tal med en voksen om det - jeg er sikker på at der er hjælp at få. Pøj pøj med det.

Og ellers vil jeg bare ønske god fornøjelse med dit dagdrømmeri.
Niang: Everton er stadig interesseret i at hente Niang.

Kilde: Sky Sport
Grande Milan!
@GM
Det er måske at presse citronen bare en anelse, at påstå at du var den eneste der mente at kineserne ville komme med en pose penge.
Det var jo en del af den samlede aftale at der skulle investes 350m over en tre-årig periode, mens de 150m skulle være tilgængelige i første vindue.

Derimod var der en række personer, undertegnede deriblandt, der stillede/stiller spørgsmål ved holdbarheden af de nye ejeres projekt.

Dette er ikke blevet mindre aktuelt af at FFP affejede vores økonomiske plan som urealistisk.

Hvis vi på sigt skal tilbage i verdenseliten, er der behov for en kæmpe udvikling af vores økonomiske platform. Den del lader stadig vente på sig.

Lige nu pynter vi os reelt med lånte fjer.
"Ja, goddag mand økseskaft, overraskelsen ligger sgu da ikke i at de skifter væk fra deres klub, men derimod at Milan på trods af ikke at have spillet CL i flere år nu alligevel har kunne hente dem uden problemer. Jeg skulle ikke tro at Kessie f.eks. ville have problemer med at få en kontrakt i en klub der er rangeret højere end Milan. "

Tja, men så er overraskelsen vel heller ikke større? Nok har Milan skuffet igennem flere år, men de er vel stadigvæk en af de største.

"Kessie var nu en spiller, man nemt kunne forestiille sig skifte til stærkere klubber end Milan, ovenpå en fremragende sæson."

Jo jo, men nye ejere og en langsigtet plan gør vel bare noget. Og var der overhovedet andre inde i billedet? Det har sikkert også hjulpet at Milan var hurtigt ude.

"Og ellers vil jeg bare ønske god fornøjelse med dit dagdrømmeri."

Ligeover.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Roma var da indover handlen med Kessie og de har da CL på programmet at tilbyde som ofte er en stor del af vægteskålen i sådanne valg.

Kessie har vel også kigget på konkurrencen for spilletid. I Milan var det umiddelbart Kucka. I Roma var det Strootman, De Rossi og Paredes. En helt anden cocktail af konkurrence.
@Disco

"Tja, men så er overraskelsen vel heller ikke større? Nok har Milan skuffet igennem flere år, men de er vel stadigvæk en af de største."

"Jo jo, men nye ejere og en langsigtet plan gør vel bare noget. Og var der overhovedet andre inde i billedet? Det har sikkert også hjulpet at Milan var hurtigt ude."

Det var noget af en helgardering, hvad er din agenda egentlig?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Rossoneri

"Det er måske at presse citronen bare en anelse, at påstå at du var den eneste der mente at kineserne ville komme med en pose penge."

Det er ikke sådan jeg husker det. Desuden handlede snakken ikke kun om, at kineserne ville komme med penge. Den handlede om, at kineserne ville bruge mange penge. At der ville være massevis af udskiftninger på holdet. At 11-14 Milan spillere ville blive solgt. At Milan ville komme i CL året efter, at kineserne tog over. Men lad det nu ligge. Jeg er ret sikker på, at folk herinde ikke angriber mig en anden gang, jeg siger noget ;)
Grande Milan!
@Lentini
Det du må forstå, er først og fremmest at Arsenal er verdens største, rigeste og mest attraktive klub! Punktum! Punktum, blev der sagt....!!!!

Arsenal kan hente alle de spillere de vil, men de gider bare ikke hente alle mulige verdernstjerner. Wenger kan nemlig gøre alle semi-talenter til Balon D´Or materiale.

Alle andre irrelevante spillere kan vi andre så slås om. Når en klub som Milan henter spillere, er det fordi ingen andre (og da i hvert fald ikke Arsenal, selvforstået) har været interesseret.

Og sådan er det bare!
Jack og Abate er åbenbart også i klørene på Pizzamanden, hvorfor der spekuleres i at glipper Donna forlængelsen så bliver der en decideret Raiola udrensning.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce