Snak

Mere indhold efter annoncen
Raiola udtaler at Zlatan vil blive i Europa.

Det synes jeg pludselig gør en transfer til os ganske sandsynlig.
lad os nu i første omgang se hvilke spillere der kommer, hvordan det hele spiller sammen og hvordan det ser efter næste sæson. kommer vi i CL kan vi muligvis lokke lidt "flottere" navne til at pynte på holdkortet. men det er en process.
MaggiMagg

"lad os nu i første omgang se hvilke spillere der kommer, hvordan det hele spiller sammen og hvordan det ser efter næste sæson. kommer vi i CL kan vi muligvis lokke lidt "flottere" navne til at pynte på holdkortet. men det er en process."

Lige nøjagtig! Vi har masser af tid at løbe på. Vi er allerede godt i gang med at danne et sollidt mandskab. Lad os se hvad det hele ser ud inden kampstart 20. august.
Grande Milan!
http://www.football-italia.net/104059/ibrahimovic-linked-milan

Det vil være fantastisk at hente ham til januar på en halvandenårig kontrakt.

Mojn do!
Absolut Foggy. Jeg håber så meget på, at det vil ske. Synes ikke den er helt umulig.
Grande Milan!
Biglia: Milan har lukket og slukket interessen i Keita. Nu går man kun efter Biglia. Fassone kommer med sit endelige bud til Lotito i dag: 18 mil Euro nu og 4 mil Euro i bonus.

Kilde: Calciomercato.com


Meget fornuft bud. Dejligt at man har droppet Keita, så slipper vi da for den nye Niang.
Grande Milan!
Papu Gomez: Giuseppe Riso er lige nu på visit i Casa Milan. Han er agent for Papu Gomez.

Kilde: Milan News
Grande Milan!
Donnarumma: Det forventes, at Donnarumma og Raiola sætter sig til bords med Fassone og Mirabelli i de kommende timer omlidt.

Kilde: La Stampa
Grande Milan!
Andre Conti: Der har i dag været et telefonmøde mellem Atalanta´s ledelse og Milan´s ditto. Atalanta kræver nu 30 mil Euro for Conti. Milan har ikke i sinde at betale dette. Lapadula kan muligvis indgå i en handel.

Kilde: La Gazzetta dello Sport

Conti skal da ikke koste 30 mil Euro, hold nu.
Grande Milan!
Carlos Bacca: Der har i dag været nye forhandlinger mellem Marseille og Bacca´s agent. Milan vil have minimum 20 mil Euro for Bacca.

Kilde: Milan News
Grande Milan!
annonce