Snak

Mere indhold efter annoncen
Håber satme de sender Donnarumma til PSG. Så håber jeg at hans karriere går fuldstændig i stå der og han ender i Serie B. Den nar.

Kom så med en anden målmand indtil Plizzari er klar.
Sky Sports rapporterer om at Milan er efterladt irriteret og en anelse chokeret over den manglende respons fra Raiola og Donnarumma. Kender man de varmblodede italienere godt, så kan man godt forestille sig at det blir taget som et tegn på respektløshed.

Ihvertfald rapporterer Sky Sports at Mirabelli blev så sur at han ringede direkte til Donnarumma for at udbede sig svar. Det forårsagede så torden og lynild fra Raiola, med heftige udvekslinger og mudderkastning mellem de to kombetanter. Så meget at Raiola truede med at afbryde forhandlingerne.

Fassone skulle have givet Raiola et kald efter for at rede trådene ud,

Jeg kan godt se hvorfor Mirabelli blir irriteret, og kan også forstå hans reaktion som er ganske menneskelig. Men han lærer formentlig også nogle gode lektioner i at håndtere en særdeles vanskelig agent som Raiola er. At ringe direkte til Donnarumma er imo ikke specielt kløgtigt, når forhandlingerne balancerer på en knivspids.
Raiola spiller også højt spil, fordi han har intet alternativ og han ved at Milan ved det. Mødet med PSGs nye SD, Angelo Henrique, havde slet ikke Donnarumma på dagsordnen. Henrique ser jeg dog ikke som er specielt stærkt kort, så det skal ikke udelukkes at Raiola kan få ham på andre idéer.

Men de 11 stenrige topklubber, som Raiola fablede om til CDS der alle ville ha Donnarumma, er barberet ned til lige præcis 0.

Jeg syns sgu ærlig talt det er spændende hvad udfaldet bliver, fordi det er pokerspil på højt niveau.
Lentini

Ved du, hvor lang en kontrakt Donna har med Raiola? Jeg kan huske Durmisi skiftede agent, da hans agent og Brøndby ikke kunne få en passende aftale på plads. Jeg tænker bare om, der ikke er mulighed for Donna at gøre det samme?http://www.tipsbladet.dk/
Daje!
Det tror jeg ikke han gør. Donnarumma virker, og har desuden udtalt sig, meget positivt om både Enzo og Mino Raiola. Så det scenarie kan jeg slet ikke se for mig.

Di Marzio melder at på torsdag skal Fassone mødes ansigt-til-ansigt med Raiola.

Fredag er der i øvrigt møde mellem Giuffredi(Conti) og Percassi.

Lørdag mødes Mirabelli med Fiorentinas Corvino.

Snakken med PSG omhandlede desuden kun Krychowiak som ikke anses som et alternativ til Biglia. Overraskende for mig. Montolivos fremtid kunne se usikker ud hvis både Krychowiak og Biglia landes.
Tak for svar svaret. Der var ellers ærgeligt.
Daje!
Sikke en sæbeopera. Men lige meget hvordan man vender og drejer sagen, så er det altså Donnarumma der har sidste ord i denne sag. Så ønsker han at blive, så forlænger han kontrakten.
Donna kan se at de nye ejere mener det seriøst, når de siger at de vil have Milan tilbage i CL m.m.
Klubben har ageret meget aggressivt og målrettet på transfermarkedet og Donna og co kan ikke længere betvivle at de mener det.
Endividere har klubben klart meldt ud at de ønsker Donnarumma bliver og genopbygger holdet.

Jeg forstår godt Mirabellis reaktion. Yderst arrogant at Raiola overhovedet ikke kommer med noget svar i dag. Men tror bestemt ikke man skal prøve på at gå uden om Raiola - det kommer der ikke noget godt ud af.
Fassone skulle heldigvis ha fået lidt ro på og torsdag skulle gerne være afgørelsens dag.
Jeg føler mig stadig overbevist om at Donnarumma forlænger... men nøj en sæbeopera og det fandme ikke kønt det der foregår!!
Jeg er meget vred og skuffet over Donnarumma nu!
Grande Milan!
Enten så vil Donnarumma blive her ellers vil han ikke. Fassone er bare direkte, og både Raiola og Donna er respektløse

Enten ryger Donnarumma flere millioner ellers kan han få lov til at rådne op på tribunen i et år.
Fdl

"Fassone er bare direkte, og begge partere opfører sig respektløs"

Hvorfor synes du, at ledelsen er respektløs? Vi vil jo bare gerne have et svar, så vi ved, hvor vi står. Om vi skal på udkig efter en ny målmand eller ...

Raiola og Donnarumma taber så meget ved, at vi sender Donnadumma på tribunen en hel sæson. De skal bare køre hårdt mod hårdt, så lad os se, om hvad de tør.
Grande Milan!
annonce