Snak

Mere indhold efter annoncen
Raiola taber da ikke en skid ved at Donna bliver frosset ud i en sæson. Så kan Raiola forhandle med hvem han vil i januar, og sikre både sig selv og Donna en fed fortjeneste ved at skifte på en fri transfer.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
gusten, logik virker ikke på GM. vi andre har prøvet forgæves adskillige gange. hvem ved, måske han besøger jorden en dag.
GM: Jeg mente både Raiola og Donna. Jeg har rettet på det nu.
Gusten: Sikkert, men Donnarumma viser sig bare som en utaknemlig forkælet falsk person ved at takke nej til tilbudet. Han vil blive Serie As bedst betalte målmand og de nye ejere har vist sig at være seriøs, mere kan han ikke forlange. Os Milan fans husker tydeligvis, hvordan han kyssede klublogoet efter kampen mod Juventus. Jeg synes det er helt fint, at der bliver slået hårdt ned på den slags. Ingen er over klubben.
Han skal jo nok forlænge. Det er bare Raiola´s forhandlingstaktik, som efterhånden er velkendt. Det er ikke kønt, men det virker, og det er derfor spillerne vil have ham som agent.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Jeg tror næppe Raiola vil være tilpas med at Donnarumma bliver sat på tribunen i et helt år. Det sagt så siger det sig selv, at en spiller taber betydelig værdi, når han ikke spiller A kampe i en hel sæson. Ikke nok med det vil andre klubber måske også trække følehornene tilbage, da de ikke vil have en Raiola ned over hovedet. Det vil være utrolig dårlig reklame for både Donna og Raiola. Ergo vil det være et stort tab for de to - også for Milan naturligvis.

Men denne form for opførsel overfor en klub, der har gjort Donnarumma til Donnarumma, er på ingen måde i orden. Der er ingen der skal opføre sig så respektløs overfor sin klub. Jeg har mistet så meget for Donnarumma.
Grande Milan!
Gusten

"Han skal jo nok forlænge. Det er bare Raiola´s forhandlingstaktik, som efterhånden er velkendt. Det er ikke kønt, men det virker, og det er derfor spillerne vil have ham som agent."

Jo jo men man skal også se det fra tilhængernes side. Den opførsel Donna byder Milan og os andre falder ikke i god jord. Jeg roste Donna til skyerne, og havde en helt anden forestilling om ham som person, men det har han da godt og grundigt ødelagt. Tror næppe jeg er den eneste Milan fan, der er godt træt af hans respektløse opførsel. Jeg ønsker ikke den type spillere i Milan. Er respekten der ikke, kan vi ikke bruge hans talent til noget. Det er min mening.
Grande Milan!
Selvfølgelig er Raiola ikke ligeglad med om Donnarumma kommer til at rådne op hos Primavera eller på bænken en hel sæson. Han vil falde i niveau uden træning på højt niveau og uden kampe i et helt år. Ergo vil han også falde i pris - ung alder eller ej.

Jeg er enig med GM og Fossa. Milan bør vise standhaftighed her og statuere et eksempel. Donnarumma sammenlignes tit med Buffon, men hvor er der bare kæmpe forskel. Hvad gjorde Buffon da Juventus røg ned i Serie B? Han viste loyalitet og at han virkelig er en klubmand. Donnarumma er bare en klovn - han har mistet meget hos fansene; på samme måde som Bacca har. Præstationer kan ikke vinde den tillid tilbage - i hvert fald ikke på samme måde.
Han er det største målmandstalent i verden, hvilket en sæson på bænken ikke ændrer på. Det ville ikke være andet end et mindre bump i vejen for hans karriere, med tanke på han kun er 18 år. Og han falder selvsagt ikke i pris, da han i tilfælde af nævnte scenarie er transferfri.

Du kan være 100% sikker på at Juventus ville stå klar med god betaling i form af løn og sign-on fee skulle han stå uden kontrakt i januar, så Donna har sit på det tørre uanset.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Giv ham en kontrakt på 5år med en frikøbsklausul på 60 mio og bagefter kan man så passende sætte ham på tribunen til der kommer en klub og redder ham.

Jeg tror sgu ikke han forlænger, i så fald så havde han gjort det. Han/de siger det ikke handler om penge? men hvad er det så, Milan har vel sagtens været en af de mest aktive klubber på transfersiden, så ambitionerne kan der efterhånden heller ikke være tvivl om?

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce