Snak

Mere indhold efter annoncen
Carlos Bacca: Everton er interesseret i tre af vores spillere. Bacca, Lapadula og Niang.

Kilde: Calciomercato.com

Det vil ikke være tosset at komme af med nogen af de tre, gerne alle tre.
Grande Milan!
@ Pirlo

Byttehandler materialiseres vældig sjældent. Så det er ikke et scenarie som jeg ligefrem ville forvente. Yderligere, i casen Deulofeu, er der jo også en ganske vigtig tredjepart involveret, i FC Barcelona. Mig bekendt skal de dog indløse tilbagekøbsklausulen senest d.30.juni, naturligvis i enighed med spilleren selv.

Jeg kan dog anbefale Everton at fiske efter parret, Niang & Bacca. De viste sig egentlig ganske potente i sammenspil, da de spillede på toppen i en periode under Mihajlovic. Niang tog alle slåskampe, mens Bacca puttede dem i nettet.

Ift. Donnarumma-sagaen, så anser jeg det ikke som et problem overhovedet for Raiola at plante Donnarumma på tribunen, hvis det skulle komme så vidt. Der sikrer han sig bare en ekstra stor del af en enorm sign-on fee, når Juventus så skriver kontrakt med Donnarumma d.1.januar. Så for den del er Raiola fuldstændig ligeglad. Det er nok mere Donna som får tid til refleksion omkring forhandlingerne med Milan, når han sidder og triller tommelfingre på r.37.

Igen synes jeg Donnarumma kommer til at se en smule uheldig ud. I forgårs får han offentligt meldt ud at han vil blive, kærlighed (igen) til klubben, søger en lejlighed i centrum af byen, men at hans interesser skal beskyttes(slet skjult hentydning til Raiola).

Men når Donna og hans team ikke engang informerer om at de vil have mere tid til Milan i går, men i stedet tyer til radiotavshed, giver det bare et respektløst billede. Fordi igen havner han i en situation hvor hans ord ikke følger hans reelle gerninger.

For min del fandt jeg dog mest interesse for den del, hvor han nævner beskyttelse af egne interesser. Det virkede som en form for beskyttelse til Raiola, efter Curvaen ikke har lagt fingre mellem hvad de synes om Raiola og hans måde at gøre tingene på. Og måske endda samtidigt også et billede af at Donnarumma formentlig er fuldt indforstået, og dermed med på idéen, om en relativ lav frikøbsklausul såfremt Milan skulle kikse top 4 i næste sæson.

Det er dog en spændende udvikling, fordi Raiolas ego tillader næppe heller at han taber ansigt – han skal have mast den klausul ind i kontrakten, før han vil acceptere. Og hvis Donnarumma rent faktisk skriver under, hvordan er forholdet mellem Milan og Raiola så derefter ?
Belotti: Vi har fået besøg af Gianluca Petrachi,Torino. På tapetet er igen Belotti og en 2-3 Milan spillere.

Kilde: Calciomercato.com

Belotti er ikke opgivet endnu. Godt at se.
Grande Milan!
Selvfølgelig henter vi ikke Belotti nu hvor vi har hentet Silva.
Det virker utrolig mærkeligt at vi skulle gå efter Belotti nu hvor Andre Silva er i hus.
Hvad skulle vi også med Belotti for den slags penge. Han har vist noget i 1 år og så skal han bare koste mere end morata og silva tilsammen???? Hvis man skal giv af nærheden af 100? så skal de bankes ind som den gamle ronaldo gjorde.
Det vil i hvert fald kræve, at vi spiller med to angribere, men ligner Silva og Belotti ikke hinanden for meget?

Sikkert bare rygter, fordi Torino er interesseret i nogle af Milans spillere. Både Zapata og Paletta rygtes væk og bliver de solgt, er vi nede på tre midterforsvarere.
Mojn do!
Håber virkelig at Zapata og Paletta bliver solgt - og vi så henter Caio ind.
Er han god?

Vi kunne godt bruge en ny Thiago Silva.
Mojn do!
Jeg vil håbe at milan skifter til 2 mand på toppen, så belotti og silva helt fremme vil være fedt nok.

Håber på et offensivt milan, derfor tænker jeg ikke så meget over donnaruma, det vil være fedt med en godt ung målmand i mange år frem, en mand som maldini, men hvis hans skal køre hårdt på milan ( selvom de tilbyder ham den bedste løn i seria a ) så skal han bare afsted så der ikke skal bruges mere energi på ham.
annonce