Snak

Mere indhold efter annoncen
Gomez er givetvis også en spiller der passer meget bedre til britisk fodbold. Rigtigt stærk duelspiller. Uduelig med bolden.
ikke bare påvirker det hamikke, han tager med glæde skylden på sine skuldre, for beskytte sine spillere gør han jo.

Fint hvis Donna skriver under, men jeg orker ikke kærlighedserklæringerne der med garanti følger. Og lønnen, den er absurd, hvis han får sin klausul, og det jo slet ikke handlede om penge men derimod sportslige ambitioner, så burde 3 mio holde helt fint.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
@ Bishop

Du kan ligeså godt forberede dig på en omgang med at det var det han hele tiden ville etc etc etc.

En masse tomgangssnak foran blitzende kameraer.

Det blir lidt interessant at se stemningen blandt de forskellige fangrupperinger når aftalen meldes officielt ud. Jeg er lidt nysgerrig på hvor mange der hopper på båden om alt er Raiolas skyld. Jeg tror det er mange.
Hvordan skal vi egentlig kunne klare os økonomisk set med alle de her køb? Jeg er lige så nervøs som jeg er glad pt.
Sassoulo havde Palettas agent på besøg i dag. De snakker om Paletta til Sassoulo som afløser for en gammel kending - nemlig Acerbi. Kilde: Sky

EDIT: Sky melder også at samtaleemnet mellem Milan og Torino i dag drejede sig om Zapata - og altså ikke Belotti.
Nå, en kontramelding på Donnarumma. Raiola har tænkt sig at bryde forhandlingerne med Milan, fordi Milan stadigvæk ikke vil indføre en klausul i kontrakten som Raiola kræver, og det selvom spilleren har accepteret udspillet. Kilde: Carlo Laudisa
Lenitini

"Nå, en kontramelding på Donnarumma. Raiola har tænkt sig at bryde forhandlingerne med Milan, fordi Milan stadigvæk ikke vil indføre en klausul i kontrakten som Raiola kræver, og det selvom spilleren har accepteret udspillet. Kilde: Carlo Laudisa"

Det skyldes, at Raiola vil have en frikøbsklausul på 50 mil. Euro. Milan vil have en, der langt højere (gerne 100 mil Euro), og det kan de to parter ikke blive enige om. I øvrigt udelukker Milan et salg af spilleren denne sommer.

Så bliver de ikke enige om klausulen, hedder det tribune et år og så fri transfer til en anden klub til sommer 2018.

Kilde: Milan News
Grande Milan!
Milanisti

"EDIT: Sky melder også at samtaleemnet mellem Milan og Torino i dag drejede sig om Zapata - og altså ikke Belotti."

Du kan være helt rolig. Milan har 200% talt med Torino om Belotto i går ;)
Grande Milan!
Nå for et par dage siden havde Il Sole 24 ore angiveligt fået fat i Milans udkast til den frivillige aftale som blev afvist af UEFA. Her er en lille opsummering:

• Omsætning skulle gå fra 196 mio euro I seneste regnskab til 16/17 til 272 mio euro I 18/19.

• Året efter skulle det store hop så være fra 272 til 426 mio euro og ende med 524 mio euro i 21/22.

Det første hop skulle mest af alt være drevet af CL kvalifikation (46 mio euro) samt en øget omsætning på det kinesiske marked. Altså fra 196 til 272. Men også lidt øgede indtægter på sponsorater og kampdage.

• Men den helt store driver herefter vil så være ekspanderingen på det kinesiske marked. Allerede næste sæson forventes det, at man omsætter for 90 mio euro og ender så med 225 mio euro i 21/22.

• I forhold til sponsorindtægter er planen at gå fra de nuværende 76 mio euro til 84 mio euro i 2022.
• Tv indtægter eksklusiv CL forventes at stige fra 98 til 107 i 2022.
• Kampdagsindtægter forventes at stige fra 22 til 40 mio euro i 2022.

Dvs. at på de normale parametre vil man vækste klubben 35 mio euro over de næste 5 år. Dertil vil man så lægge CL indtægterne som man forventer går fra 46 mio euro i 18/19 til 64 mio euro i 2022.
Så samlet set vil fodboldforretningen vækste omkring 100 mio euro i forhold til nu. Dvs en omsætningen på de her parametre lige omkring 300 mio euro i 2022.

• Det efterlader os så med den store kinesiske satsning, som ingen aner noget om pt. Vi ved det er et kinesisk selskab der skal oprettes og styres af Han Li samtidig med der skulle etableres et par fodboldskoler osv. Mere ved vi faktisk ikke! Men planen er åbenbart at den kinesis satsning skal give en vækst på 225 mio euro i 21/22 og allede 90 mio euro næste sæson…

Hvilket er det UEFA og FFP stejlede over den meget lidt konkrete og alt for ambitiøse plan om at øge omsætningen så meget i Kina. Her har Milan heller ikke kunne fremlægge en troværdig plan og derfor er man så sendt tilbage.

• Samtidig må den beskedne øgning af kampdagsindtægter også betyde, at der ikke sker noget på stadionfronten før tidligst efter 2022. Da et nyt stadion ville betyde flere indtægter end blot 40 mio euro.
Ang Donnarumma, så står der en masse klubber klar til at skrive under med ham i januar når han har under 6 måneder tilbage.

Så vi skal have forlænget nu! Umiddelbart lyder en klausul på 50 mio euro meget lav. Men på den anden side, er det de penge vi går glip af ved at misse CL. Så man kan jo sige, at vi kan reducere tabet for ikke at komme i CL ved sælge Donna næste år. Det lyder fornuftigt omend man da altid gerne vil have mere.
Men det er trods alt bedre, at få 50 mio euro næste år end fx 20-30 mio euro i år.

Man skal huske at næste år udløber vores fripas og vi skal leve op til FFP.
annonce