Snak

Mere indhold efter annoncen
Niang: Everton har netop budt 18 mil Euro for Niang.

Kilde: Football Italia Net


Det er bare med at få ham afsat med det samme. Syg pris at få for Niang! En pose Haribo Mix havde været rigeligt ;)
Grande Milan!
@ Rossoneri

Det er det målbare jeg efterspørger i Carlo Festas skriverier for Il Sole 24 Ore. Fordi jeg vil da gerne vide hvor meget Real Madrid og United tjener på de kommercielle parametre i Asien. At Festa blæser en helt masse tal afsted, og skriver at UEFA finder det urealistisk er sådan lidt små kedeligt, når vi ikke ved hvor vidtrækkende Milans forventninger er ift. det realiserede ved fx. United og Madrid.

For at gøre det målbart og til en interessant artikel, ville det jo være dejligt at vide hvad de to nævnte klubber fx tjener i Asien og måle det op mod Milans forventninger. Og hvad de har gjort af tiltag for at nå X-indtjening, og om Milans plan, målt op mod de tiltag eller eventuelle forskelligheder, præsenterer noget anderledes, der kan danne grobund for ekstra indtjening.

For min part er det en ”halv artikel”, som ikke rigtig tager stilling til det urealistiske, som er det UEFA påpeger, fordi der ikke er nogle målbare parametre involveret i artiklen. Bare oplysning om Milans nuværende situation og deres forventninger for fremtiden.

Den kommercielle asiatiske plan er jo det interessante i alt det her.
@lentini
God pointe, er helt på bølgelængde med dig der.
Jeg vender tilbage til dette emne på et andet tidspunkt
:-)

Ang tilskuertal, var min pointe enlig bare - at klubben ikke har planer foreløbig om nyt stadium.
Gentag lige én gang til om du er på bølgelængde med Lentini eller ej. Jeg tror ikke helt vi fik det med.
De Sciglio er blevet tilbudt en 4-årig kontrakt med en årlig løn på 2,5€ mio af Napoli. Kilde: MN
Tid til at se efter en ny målmand it would seem.
https://www.facebook.com/ACMilan/videos/10154529772121937/
Videoen hvor det gøres officielt. Live stream på Milans Facebook uden titel, men det blev gjort klart at det var et nej. Interessant måde at break det
Ja det blev så et nej. Føj Donna. Man kan brokke sig nok så meget over Raiola, men det er spillerens egen beslutning i sidste ende. Må indrømme jeg ikke havde forestillet mig det ville ende sådan på trods af al balladen.
Det blev så lige 3x svar. Frustrationen er tydelig :D
Hold da op, hvor er det vildt hvis det er sandt!!
Så skuffende
Det er vel egentlig nok også for det bedste, 5mil euro året er satme grådigt for en 18 årig. Håber Plizzari har hjertet på det rigtige sted.
annonce