Snak

Mere indhold efter annoncen
"Dine argumenter har endnu ikke forklaret hvorfor i ikke skulle gå ud på jeres hjemmebane og være spildominerende. Derimod bliver du ved med at undskylde dig med det røde kort. Hvis du ikke magte at forholde dig til det jeg skriver, så lukker vi den bare her."

Men hvorfor skal man gå ud og være spildominerende fra start, når man er inde i meget dårlig periode hvor meget lidt fungerer for holdet. At Milan starter forbeholdent ud, imod et hold der under ingen omstændigheder må score et mål inde for det første kvarter, og i øvrigt spiller en omgang fodbold der altid har gjort ondt på Milan, kan kun overraske folk der på ingen måde følger med. Første prioritet i det taktiske oplæg har med garanti været at afholde Ajax fra at score et hurtigt mål, hvorefter man har håbet på at kunne sætte sig på midtbanen og på den måde styre kampen. Et hurtigt rødt kort til en central spiller på holdet, sætter naturligt nok sit præg på et i forvejen lettere kaotisk Milan.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
ZYP,

Det forekommer lettere naivt at tro, at Milan i nuværende forfatning, med en særdeles tvivlsom defensiv, skulle gå på banen for at være altdominerende. Særligt når uafgjort var nok til at gå videre. Så hvorfor i alverden skulle det nuværende Milan gå på banen, og risikere omstillingsmuligheder grundet en mærkelig romantisk forestilling om at dominere kampen? Det forekommer, som sagt, meget naivt.

Det var Ajax´ opgave at skabe kampen, ikke Milans.

Det røde kort er naturligvis væsentlig at nævne, det burde være åbenlyst for enhver. At Milan bliver nødt til at pille El Shaarawy ud på Montolivos tåbelighed, allerede efter et kvarter, svækker naturligvis Milans omstillingsmuligheder i svær grad, da Ajax ville kunne lægge deres forsvarslinje højere i og med at man ikke var truet af El Shaarawys fart, og at Kaká samt Balotellis defensive arbejde blev forhøjet grundet selvsamme udvisning.

Milans gameplan blev jo tydeligvis smadret, det burde være åbenlyst for enhver. Skulle Milan holde El Shaarawy på banen for at holde omstillingsmulighederne intakt, eller skulle man gardere sig med en ekstra midtbanespiller for at styrke defensiven, efter Montolivos røde kort? Svaret er rimelig åbenlyst. Havde Sacchi, Capello eller Ancelotti været træner, og stået overfor selvsamme problemstilling, havde man foretaget selvsamme disposition.

Så din forargelse over Milan er malplaceret og opstillet af en urealistisk forventning om dominans.
Der findes usympatiske træk i stort alle kampe. Sådan er der så meget.

Jeg håber på Dortmund eller Atl. Madrid for at prøve en anden modstander. I nuværende forfatning er vi underdogs mod alle 1´erne.
Mojn do!
Jeg håber på et af de Engelske hold, begge hold i nuværende form passer fint til Milans spil. Jeg gider ikke Madrid, det må kunne lade sige at undgå et spansk tophold for en gangs skyld.

Hvordan er det med ude/hjemmebane, er det også en del af lodtrækningen eller går den automatisk til gruppevinderen?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Fanget på twitter

"Caressa (Sky commentator): "Christian Poulsen is the most provocative player in the world. I won´t let my son watch him play"

Haha han må sgu ligge øre til meget den gode Poulsen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
hvor mange penge giver det at gå videre fra gruppen?

kønt var det sgu ikke, men alle jer der ikke er milan fans må forstå, at selvom carsten werge mener det modsatte, så kan milan ikke holde nullet med et "normalt forsvar". selv med 11 mand. hvor er det dog frustrerende at se en kamp når kommentatoren så tydeligt holder med det ene hold - "modigt af webb at dømme det røde kort", senere mente de at det røde kort var til milans fordel fordi de havde "dommertække" resten af kampen. du godeste!

i min optik er der kun ét hold hvor vi har en chance og det er man united.
er der forresten nogen der ved om rami kan spille CL for os i denne sæson? han har nok været i valencias trup, men jeg tror ikke han har været på banen
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Det kan han, da Valencia ikke har spillet Champions League. Honda kan dog ikke.
Mojn do!
da Valencia ikke har spillet Champions League

godmorgen :D tak for svar
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Men han har spillet EL, spærrer det ikke også spilleren?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Ved faktisk ikke.
Mojn do!
annonce