Snak

Mere indhold efter annoncen
- Jeg har brugt 800 millioner euro til at købe Milan. Jeg tror ikke, jeg går konkurs ved at ofre 30-40 millioner. Donnarumma sidder på tribunerne, indtil hans kontrakt udløber, har A.C. Milan´s præsident Yonghong Li udtalt til Il Giornale.

Karma hvis det ender med, at Donnarumma må sidde på tribunen en hel sæson, og fedberg intet kan gøre ved det.

Jeg håber dog, at vi kan få ham solgt, så vi kan hente en anden. Det er nødvendigt.
Mojn do!
"- Jeg har brugt 800 millioner euro til at købe Milan. Jeg tror ikke, jeg går konkurs ved at ofre 30-40 millioner. Donnarumma sidder på tribunerne, indtil hans kontrakt udløber, har A.C. Milan´s præsident Yonghong Li udtalt til Il Giornale."

Ha ha om ikke andet kunne det da være fedt, hvis de lige kom ud med dette offentligt bare lige sådan for at se Donna´s og Raiola´s reaktion. Transfervinduet er jo langt endnu, så vi kan da bare fedte den frem mod slutningen. Han er jo alligevel ude af vores hænder, så lad os da bare lade ham vente lidt. Så kan de føle, hvordan det er at vente i uvished. De havde jo travlt med at sige "vi har masser af tid at snakke med Milan". Nu har vi masser af tid til at snakke med Raiola/Donnarumma ;)

Håber virkelig vi slynger den ud i offentligheden, og lader som om vi har tænkt os at gøre alvor af det - at lade ham sidde på tribunen.
Grande Milan!
@foggy
Jeg kan sagtens forstå rationalet i at hente det hjem vi nu engang kan på ham.

Omvendt ville jeg elske at se klubben sende et signal om at hverken spillere eller agenter skal trække os rundt i manegen.

Der kan reelt også være en strategisk logik i det. Den værdi der findes i at sende et sådan signal, kan meget let komme til at overgå den missede transfersum.
Milans selvforståelse som en af verdens største klubber kan ikke overvurderes. I de seneste år er klubbens selvforståelse skredet gevaldigt og det bør stå meget højt på de nye ejeres to-do liste at få genskabt denne.

Og derudover vil det bare fryde mig at se Raiola komme ned med nakken og ikke mindst at Donnarumma mærker konsekvenserne af hans valg.
Mattia Perin: Vi er kommet betydelig tættere på Perin. Der nævnes en aftale med Genoa på 15 mil Euro inkl. bonus. Forhandlingerne fortsætter.

Kilde: Milan News
Grande Milan!
@Rosso

Ja og så næste år når det går op for Dollar at der ikke er en eneste topklub der vil tilbyde ham en tilsvarende løn han fik tilbudt af Milan, så er karmacirklen fuldent..

Mht Conti, så er det, hvis det der bliver rapporteret ellers er korrekt, et dick move for at tvinge et salg igennem. Men så længe at Milan ikke presser på så synes jeg godt at vi kan have vores på det rene, ligesom at jeg ikke vil bebrejde Madrid skulle de overtage Dollar.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
@ Rosso

Læste lige Giuffredis kommentarer og krummer sgu ærligt talt tæer. Jeg ved ikke lige hvorfor han syns han skal lave bål, tænde ild og hælde fem liter tændvæske udover. Virker som om han skyder spurve med kanoner. Han har haft en underlig bombastisk og aggressiv facon gennem hele forløbet.

Rygter: Der går rygter om, at Donnarumma familien nu har fået deres hævn over Milan. Antonio Donnarumma spillede jo for Milan, eller rettere sagt han var ejet af Milan. I 2012 ville Milan ham ikke længere, og sendte ham i stedet til Genoa. At Milan ikke vil lade Antonio få chancen, og at de sendte ham videre, skulle gøre så meget ondt på Antonio, at familien og Donnarumma tilsammen valgte at tage hævn over Milan ved at skride, mens man mindst forventede det.

Kilde: Milan World
Grande Milan!
Perin virker i øvrigt ret tæt på. Iflg Peppe Di Stefano drejer det sig udelukkende om et par millioner i diskussionen omkring bonusser, og hvordan de aktiveres. Milan er på 8+7, mens Genoa vil ha 10+5.

Kilde: Sky Sports (Di Stefano)
Det lyder en anelse obskurt, GM. Men alligevel ikke de vildeste konspirationer jeg har læst idag.
@Bisp
Helt enig i at vi (og Real i realiteten) har vores på det tørre.

Jeg tænker mere på at vi forkaster Donnarummas handlinger, mens vi er parat til at hente en spiller der agerer på præcis samme måde. Der ville være dem der kaldte det dobbeltmoral.

@Lentini
Jeg forstår i det hele taget ikke behovet for denne opførsel. I Atalanta er de jo tilsyneladende helt med på at snakke om en handel.
Så må vi jo se om vi kan nå til enighed omkring prisen.
Men det ender jo med at Atalanta stejler over denne adfærd og trusler om strejke.
Guderne må vide at de nok ikke lige står og mangler pengene med salgene af Caldara, Gagliardini og ikke mindst Kessie.
annonce