Snak

Mere indhold efter annoncen
Donnarumma: Milan ledelsen har besluttet sig for ikke at sælge Donnarumma i dette transfer vindue. Der er indtil videre ingen klubber, der har budt på ham.

Kilde: Gianluca Di Marzio


Enten har de tænkt sig at gøre alvor af ovenstående, eller også bluffer de for at få Donnarumma og ikke mindst Raiola til at komme på overarbejde og finde en klub, der smider en god slat penge efter ham. På samme tid får de jo så Gøg og Gokke til at svede. Synes de skal fortsætte denne "leg" (formentlig) lang tid endnu. Hvis de mod min forventning vælger at gøre alvor af situationen, bliver jeg ikke en af dem, der bliver ked af det. Visse ting her i livet har sine konsekvenser.

Grande Milan!
Det håber jeg ikke er tilfældet. Det er fint nok at man retorisk svinger lidt med truslerne. Jeg vil næsten sige at det skal man. Men til syvende og sidst har vi ikke brug for, eller interesse i, at have en profileret outcast rendende rundt på Milanello. Hvad skulle det hjælpe i det lange løb?

Umiddelbart virker det til at Raiola har solgt idéen om Real Madrid til Dollar. PSG tilbyder langt flere penge, men hverken spiller eller agent ser det som den optimale destination ligesom spilleren selv ikke er videre begejstret for Juventus-muligheden, hvor der dog heller ikke ligger noget konkret endnu.

Spørgsmålet er så hvor meget interesse der reelt set er fra Real Madrid. Pedúlla siger at Raiola allerede er enig med Madrid omkring en kontrakt (6mio net) og Madrid vil smide 25-30mio for spilleren. Og at Raiola har som mål at lukke handlen indenfor 20dage.

Raiola plejer at kunne få ting til at ske. Men Madrid har altid været hans nemesis. Så vi får indenfor de næste par uger svar på om han har oversolgt ideen til Dollar.

I samme moment vil jeg også sige at jeg ikke køber historien om en hidsig spruttende Fassone, der skulle have bedt Abate og Jack om at vælge side. Det ville være for dumt og irrationelt, og Fassone forekommer mig langt mere rolig, afbalanceret og netop rationel, at jeg overhovedet kan forestille mig den tanke.
@Lentini
Nu behøver det naturligvis ikke være funderet i spruttende raseri.

Det kan også være en mere velovervejet beslutning om at man ikke ønsker spillere i truppen der repræsenteres af en agent der er kendt for at omgive sig med drama.
Lentini

"Det håber jeg ikke er tilfældet. Det er fint nok at man retorisk svinger lidt med truslerne. Jeg vil næsten sige at det skal man. Men til syvende og sidst har vi ikke brug for, eller interesse i, at have en profileret outcast rendende rundt på Milanello. Hvad skulle det hjælpe i det lange løb?"

Det handler ikke om, hvad vi får ud af ham i det lange løb. Hvis Yong Hong Li vælger at sætte Donnarumma på tribunen, tror jeg ikke han tænker på, at få noget ud af det. Skulle det ske, gør han det netop for at straffe både Donnarumma og Raiola. Samtidig sender han et signal til omverdenen om, at sådan noget her finder man sig ikke i i Milan. Men som jeg også tidligere har nævnt, tror jeg, der har været en aftale med Real Madrid inden de sagde nej til Milan. Real tøver lidt efter planen, så vi ikke skal tro, at der allerede lå en aftale med dem. De skal nok komme ud af busken snart.

Personligt er jeg bedøvende ligeglad med, hvad der sker med Donnarumma. Om han bliver solgt til Real, eller om han bliver sat på tribunen. Men kommer han til Juventus, bliver jeg gal.

Nå men fuck Donnarumma, nu vil jeg gerne snart se nogle nye handler - gerne inden tirsdag i næste uge tak, så jeg kan gå på ferie med et smil på læben ;) en Biglia handel kunne nok godt hjælpe på det ;)

Grande Milan!
Og? Raseri eller ej, er det immervæk stadigvæk tåbeligt at smide et ultimatum i hovedet på spillere som ikke har forårsaget noget drama. Så skaber man endnu mere uro, på egen hånd. Og hvorfor skulle man have interesse i det?

Med håbet om Conti vil Abates position også være truet på spilletid. Så giver det jo ingen mening at strø om sig med ultimatummer til en rotationsspiller. Det er alt for megen larm til minimal effekt. Abate udfaser sig selv pga alder og truslen på spilletid. Jack har en længerevarende kontrakt som vil gøre han passere de 30 inden hans kontrakt udløber.

Med det in mente kan jeg ikke se at Fassone har foretaget sig et sådant tosset move. Der er ikke nok at vinde på det.

Jeg kan forstå hvis man fremadrettet går langt udenom Raiola klienter, fordi vi formentlig/forhåbentlig skuer mod profilerede typer i fremtiden, hvor man ganske enkelt ikke gider bruge tid på ham fordi han altid er årsag til unødvendig uro.
@ GM

Min anke går på at jeg kigger fremadrettet. Jeg forstår udmærket vreden og den hævngerrighed som gennemsyrer de fleste fans syn på Dollar. Men tilfredshedsfaktoren ved at se ham på tribunen ved første kamp forestiller jeg mig er langt større end når vi når december, og han stadigvæk sidder på tribunen.

I den tid kan vi så slås videre med Raiola, der ikke vil spare på retorikken selvom han i bund og grund er ligeglad fordi han er en forretningsmand. Og der blir imo brugt alt for megen negativ energi på noget vi ikke kan forhindre(at han skifter). Yderligere sikre vi Raiola en større del af kagen ved at lade ham skifte transferfrit. Og sandsynligheden for et Juventus-skifte blir større.

Derfor ser jeg langt hellere at man sikre sig en målmand nu og får sig skilt af med Dollar inden opstarten på Milanello. Fordi hvis han blir placerer man samtidig et problem i favnen på Montella, der skal kanalisere alt sin energi på det fremadrettede.
Vi er enige. Vi skal naturligvis bruge så lidt energi på Donnarumma som overhovedet muligt.

P.S.: Og naturligvis har Fassone ikke bedt Bonaventura eller Abate om at skifte agent. Det er han alt for professionel til at gøre. Det er i øvrigt heller ikke noget vi kan tillade os. Alle har sin fulde ret til at samarbejde med den (Raiola), de har lyst til. Det er ikke andet end medio opspind.
Grande Milan!
Andre spillere vil også kigge mod Milan og tænke, at hvis Dollarumma ikke bliver solgt når han vil det, men ender på tribunen et år, så vil man måske ikke tage chancen for at komme der selv.

Jeg er godt klar over det er et tænkt eksempel, men alligevel..
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Andre spillere vil også kigge mod Milan og tænke, at hvis Dollarumma ikke bliver solgt når han vil det, men ender på tribunen et år, så vil man måske ikke tage chancen for at komme der selv.


Nu skriver du tænkt situation, men skal Dollarumma ikke bare opfylde sin underskrevne kontrakt ligesom eksempelvis Conti?

Begge spillere vil væk, men er bundet af kontrakter.
Mojn do!
"Nu skriver du tænkt situation, men skal Dollarumma ikke bare opfylde sin underskrevne kontrakt ligesom eksempelvis Conti?

Begge spillere vil væk, men er bundet af kontrakter.
"


Jo da, jeg støtter hverken Dollarumma eller Conti´s måde at prøve at ville presse et skifte igennem. Desværre for os er fodbolden bare blevet sådan, at spillerne jo nærmest kan gøre hvad han vil, hvis de vil væk fra klubben. Kontrakten er ihvertfald ikke meget værd udover lønnen..
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
annonce