Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er godt nok tåkrummende med Raiolas Tweet. Og hvor fisset er manden egentlig, når han smider et kækt Tweet ud og får ligeså kække svar tilbage, hvorefter han blokerer de personer.

Så tweeter han i øvrigt noget a la det samme som Donnarumma igår, med møde med Milan efter U-EM. Men det var jo en fejl pga hacking forstår vi vel på Donnas seneste Tweet...
Ja de har sgu ikke været heldige i deres måde at agere på, det er meget svært at se hvad de ønsker at opnå. Heldigvis synes det at vores sportslige ledelse har sit på det tørre, det er bare ærgerligt at deres ellers fremragende transfers kommer til at stå i skyggen af hele denne åndssvage saga.

Jeg glæder mig til EM er slut og vi forhåbentlig får en endelig afgørelse.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Nej, det vil være synd at sige de leverer knivskarp kommunikation. Snarere udviser de ekstrem mangel på simpel koordinering i hvem der gør hvad. Mildest talt ikke imponerende. Raiolas Tweet får jo hans klient til at fremstå utroværdig omkring hans hacking agenda. Men så langt kan man vel ikke forlange de skal tænke, nogen af dem.

Jeg er alvorlig træt af begge to. De kan optræde med deres cirkus et andet sted.
Altså, vi er jo stadig nogle stykker, der synes, at det er en ret underholdende, Lentini.

Derudover er jeg 100% enig med dit indlæg fra side 2118 og de fleste af dine indlæg om sagen i øvrigt. Milan kommer ud af den her affære som ubetinget vinder. I disse #againstmodernfootball tider ligger sympatien kun ét eneste sted, og det er hos Milans ledelse. Det må være ret fedt som fan af klubben, selvom man hellere havde været det hele foruden.

Ingen kan lide Mino, andre end hans klienter, men decideret retarderet havde jeg ham ikke mistænkt for at være, trods alt, men Donnas ageren i denne sag, må bunde i at han enten selv er virkelig slukket på øverste etage, men mere sandsynligt; at Minos rådgivning og strategi i forbindelse med kontraktforlængelse har været den ringeste i mands minde.

Nu kommer han så, måske, kravlende tilbage, og om et år er det hele måske glemt, og han kan stadig få sin 20 år lange karriere i Milan, overgå alle Buffons rekorder og blive en kæmpe verdensstjerne.
Duck, jo det er lækkert at klubben ikke er skurken for en gangs skyld, og ikke mindst at der er bred enighed verden over om at støtte op omkring Milan og den nye ledelse..

Men samtidig så er hele sagen jo også en stopklods for den videre proces med at få de sidste transfers på plads. En ting er at målmandspositionen selvfølgelig skal på plads, en anden ting er andre transfers synes sat på hold, hvilket måske bunder i noget så simpelt som at man fra ledelsens side ønsker at lukke vinduet med nogle positive handler, ikke at vi siger farvel til en af vores største talenter i nyere tid. Hvis man siger farvel til Donna men så efterfølgende henter 2-3-4 spillere der styrker holdkortet så vil det sidste indtryk inden sæsonstart være noget mere positivt.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Det er også min største irritation, at den her sag ser ud til at bremse de andre handler, som meget snart gerne må slå igennem.

Mojn do!
Raiola har jo før lavet vilde stunts, for at presse klubber og prisen på klienter. Jeg erindrer at han solgte Zlatan til Real, da spilleren var i Juventus. Det var så bare et rygte han selv havde plantet i Sverige. Han er en møghund og mens man har travlt med FFP og lignende, burde de store fodboldorganer gå ind og sætte en stopper for det vilde vesten som råder på agent-fronten. Dels gennem et strengere regelværk og gerne også med et loft på salær, så motivationen ikke kun er at drive priserne i vejret.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Der er sgu ikke meget der skiller agenter og egendomsmæglere ad, svindlere hele banden
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Donnarumma er måske ikke klar over det, men Raiola har i den grad voldtaget hans image og PR.
Gianluca Di Marzio has now confirmed Milan´s intention to sign Calhanoglu.

Jeg har set nogle af hans frisparksmål, men ellers har jeg ikke set ham spille før.

Er det noget, vi kan bruge?
Mojn do!
annonce