Snak

Mere indhold efter annoncen
Mit korte svar at jeg qua mit daglige virke både som småbørnsfar og projektleder er kommet langt ved at vælge mine kampe om ikke mindst timingen af mine kampe.

At ligge an på at alle folk kan tænke selv er naivt dom ind i helvede.

Var jeg Donna havde jeg valgt et andet tidspunkt at tweete på.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
At ligge an på at alle folk kan tænke selv er naivt dom ind i helvede.

Det er nu heller ikke det jeg gør. Jeg indretter blot ikke min gøren og laden udfra folk som jeg ved at jeg per definition er uenig med.

Hvis folk ikke kan tænke selv - søger jeg hverken at diskutere med dem eller at opnå deres accept.

Var jeg Donna havde jeg valgt et andet tidspunkt at tweete på.

Det har jeg straks fuld respekt for - omend jeg er af en anden holdning (ikke overraskende).

Og da jeg selv er småbarnsfar og de huslige pligter kalder, vil jeg ønske god aften for nu. Vi kommer nok ikke vores uenighed nærmere.
Nu har jeg læst dit forrige indlæg endnu en gang, og du har desværre misforstået mig. Bevidst eller ej aner jeg ikke, men jeg har min formodning.

Min holdning er at det ikke er smart at sende et sådan Tweet ud,der i den grad mistolkes/misbruges af medier og fans, midt i vulkanens udbrud.

Grunden til at jeg tolker tweetet, som at han ikke har de store intentioner om at forlænge med Milan, skyldes ikke, at jeg tror at han vælger Raiola frem for Milan. Det er udelukkende en holdning du tillægger mig. Nej det jeg tænker, er at når Donna er ligeglad med at sladderblade og masser af fans utivivlsomt vil overtolke hans indlæg, så er han måske også indstillet for at det er slut med Milan.

Og hvis har det i mente og så læser mine indlæg igen, så tror jeg også at du kan se at du har misforstået mig.

Mit aller første indlæg i debatten siger det faktisk ret præcist

"Ønsker han at blive i Milan, havde det jo nok været smart ikke at sende signaler ud der kan mistolkes.."


Da jeg bruger ordert mistolkes så er det ret tydeligt at jeg er med på præmissen om at tweetet ikke vil blive tolket korrekt, og jeg har dessuden på intet tidspunkt i debatten sagt at jeg mener at det er Raiola eller Milan, eller at indlægget skal tolkes sådan? Tværtimod skriver jeg mistolkes, altså at det KAN tolkes sådan.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Professionelle fodboldspillere og sociale medier er ikke altid en god cocktail, og hvis Raiola er Dollarummas eneste læremester, så tror da pokker, han koger rundt. Han skulle have holdt sin kæft, til denne farce er overstået.
Mojn do!
@ Duck

Hehe - jeg kan sagtens forstå morskaben og forundringen for udeforstående og for pressen til det her Benny Hill show.

Ift Raiola, så er han den part jeg er mest overrasket over i den her sag. Han har været uhørt uskarp, famlende, og skal være taknemmelig for at den her saga ikke er skelsættende for hans beståen som agent.

Fordi det her har ikke været hans finest hour. Han er slet og ret blevet fanget i sine meget bryske kommentarer fra tidligere og sin offentlige værdisættelse af Donnarumma.
http://www.football-italia.net/104776/donnarumma-%E2%80%98won%E2%80%99t-discuss-my-future%E2%80%99

“Social media can be both fun and not, but I use it to pass a bit of time.”

Med den udtalelse viser han blot, at han er en knægt, hvilket han også er, men det er uprofessionelt, når der sidder millioner af fans og ikke ved, om han er solgt eller købt.
Mojn do!
@ Foggy

Ift. dit tidligere spørgsmål omkring Calhanoglu, som døde lidt hen i diskussion nr. 458 omkring Donnarumma, så er jeg personligt to-delt omkring Calhanoglu.

Fordi han har værktøjerne til at blive en rigtig dygtig spiller. Et hestespark af en anden verden, og teknisk begavet, som er god i mellemrummet. Selv vil han nok pege på 10’eren som sin favoritposition, selvom han ofte er blevet udstationeret på venstre kanten med mandat til at trække ind i banen. Efter min bedste overbevisning mangler han dog at få tilstrækkeligt output af sine anstrengelser, mens han også til tider falder helt ud af kampen, hvis tingene ikke lykkedes i tilstrækkelig grad. Der var tegning til at det måske kom denne sæson, inden han blev herpet ud af alt fodbold i 4mdr. af CAS. Mener det var slut-januar, han fik sin karantæne, og han har spillet siden.

Men han har alle værktøjer til at hæve sin måltotal en smule, og hæve sin assiststotal med en væsentlig mængde, men det afhænger mest af alt af hans mentalitet og karaktér. Og der kan jeg have min tvivl.

Karantænen bunder i, hvis det har interesse, en stridighed tilbage fra 2011, hvor han skulle have underskrevet en kontrakt med Trabzonspor, for så at fortryde og i stedet forlænge sin aftale med Karlsruhe, som førte ham videre til Hamburger SV. Det skifte han gennemførte fra HSV til Bayer Leverkusen i sin tid, husker jeg også som ganske stormfuldt, men hvorfor, kan jeg ikke på stedet, erindre.
Så det kunne tænkes at han er tænkt som en erstatning for Dølle?

Og Lentini, hvad er dit take på det, et step op, ned eller til siden?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Kalinic vil til Milan, og jeg vil også hellere have ham end Bacca, men vi skal ikke sælges sidstnævnte for 10 mio. euro og betale 25-30 mio. euro for Kalinic.

På Milan Eye vil de hellere beholde Bacca og lad ham danne angrebsduo med Silva. Calhanoglu kan spille offensiv midt foran Bonaventura, Biglia og Kessie i en 4-3-1-2.

Mojn do!
@Foggy
Montella har udtalt at han ønsker at fortsætte med 4-3-3 og dertil have en trup der understøtter en formation med tre forsvarere.
Dermed er der ikke meget der tyder på at vi kommer til at praktisere to angribere og en trequartista.

Omkring Calhanoglu, tænker jeg at Montella søger ham fordi han er en spiller der kan dække flere pladser. Anser at han er "erstatning" for Forsberg, som synes at blive i Leipzig.
Med det in mente, tænker jeg også at han er tænkt som backup for Bonaventura på venstre mezalla. Hertil kan han dække venstre wing.
annonce