Snak

Mere indhold efter annoncen
Øv. Her troede jeg lige, at Milan var ved at sætte Raiola på plads, og så ender det alligevel med, at I bliver noget nær analvoldtaget af ham på åben gade. Det kan i hvert fald ikke spinnes som værende andet end en kæmpe, kæmpe sejr til Mino. Ikke om jeg begriber, hvorfor Fassone lader ham slippe afsted med det.

€6 mio. i løn er jo fantastisk arbejde af Mino, og han fik endda sine klausuler også, plus selvfølgelig yderligere en millionlønning til Bror Badebillet.
Ok Duck, jeg kan forstå du er uenig i de foregående sider, men måske du kan knytte lidt argumenter til hvorfor det er Milan der bliver voldtaget, når nu den eneste rigige sejr Raiola har fået er at Donnas bror får en kontrakt? De 6 mio er så vidt jeg har forstået inkl. brorbadebillet.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
@duck
Raiola er klart den store taber i dette spil, omend man argumentere for at Milan har strukket sig længere end ønsket.

Raiola havde selvsagt håbet at skyde Donnarumma af til Real, United eller PSG så han kunne score stort på at snuppe en god deal af spillerens sign-on fee.
En løn på €6m er ligeledes formentlig i underkanten af hvad han kunne få i de nævnte klubber. Dermed rammer det også her Mino på pengepungen.

Folk med bare en antydning af indblik, vil ikke kunne se det anderledes.

Bishop, man satte hårdt mod hårdt og ender alligevel med at måtte opfylde alle Minos krav plus lidt til. Det har jeg svært ved at tolke anderledes, end som en stor sejr til Raiola. Desværre.

Personligt havde min stædighed og min stolthed nok forhindret mig i at gå med til at gøre en juniorspiller til klubbens højest betalte spiller, særligt efter det kontraktforhandlingsforløb, men der er Fassone en større pragmatiker end jeg.

For jeg fans er det selvfølgelig top lækkert, at han har forlænget.
Mon det er andet end spin, at andre klubber skulle være villige til at give ham så enorm en hyre? Var der nogen, der bød på ham, da kontraktsituationen var usikker?

Er han på nuværende tidspunkt god nok til at træde direkte ind i startopstillingen på de bedste hold i verden?
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Jeg er også overbevist om at havde Milan ikke spillet kortene som de gjorde, ved straks at gå ud og sige at Donna havde valgt at smutte, altså hårdt mod hårdt. Så havde man måtte acceptere en frikøbsklausul på 15-20 mio. En værdi der vel repræsentere det man kunne have fået for ham, havde man indledt en forhandling med Real Madrid i dette vindue.

Af de 20 mio måtte man så investere 15 i Perin. Og altså med ende et overskud på 5 mio.

At man nu, i selv worst case, er sikret en handel der gør Donna til den dyreste keeper nogensinde kan sgu ikke kaldes voldtægt.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
"Mon det er andet end spin, at andre klubber skulle være villige til at give ham så enorm en hyre? Var der nogen, der bød på ham, da kontraktsituationen var usikker?"

Om det var spin ved jeg ikke, men det er vel ikke usandsynligt?. Om der er nogen der har budt på ham, ikke nok i hvert fald. Milan var jo også helt klar i sine udmeldinger, man ville ikke sælge hvis man ikke fik et bud der, der repræsenterede hans reelle værdi, altså en værdi der ikke var underlagt at han havde kontraktudløb om et år. Ergo man ville ikke lade sig udnytte af Raiola.

Er han sin løn værd på nuværende tidspunkt, nej det synes jeg ikke, men man har vel set det op imod at man har fået en klausul der vil dække lønnen og meget mere til.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
"Bishop, man satte hårdt mod hårdt og ender alligevel med at måtte opfylde alle Minos krav plus lidt til. Det har jeg svært ved at tolke anderledes, end som en stor sejr til Raiola. Desværre."

Det er jo ikke korrekt, men der er vist ingen grund til at jeg gentager mig selv.

"Personligt havde min stædighed og min stolthed nok forhindret mig i at gå med til at gøre en juniorspiller til klubbens højest betalte spiller, særligt efter det kontraktforhandlingsforløb, men der er Fassone en større pragmatiker end jeg."

Jeg er helt enig i at lønnen er alt for høj, men den høje løn var Milan jo indstillet på at give allerede inden forhandlingerne gik i hårdknude, så jeg har svært ved at se den del som en stor sejr til Raiola.. Og ja det er nok pragmatikeren der var klar over at svisken skulle på desken for at sikre sig et afkast.

"For jeg fans er det selvfølgelig top lækkert, at han har forlænget."

Jeg græder nu ikke snot skulle han blive solgt i næste vindue. Alt den her polemik har sat sit præg på mig. Måske et fremragende år kan ændre min holdning, men et fremragende år vil så også betyde at der skal 100 mio på bordet, og så tror jeg ikke han ryger nogen steder.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Nu er kontrakten jo ikke officiel endnu. Den er ikke underskrevet og pressen har jo taget fejl før. Så jeg begynder personligt ikke at glæde mig før forlængelsen er officiel.
Men når det er sagt så regner jeg da også med at forlængelsen kommer på plads og signalværdien i det, kan ikke diskuteres. Den er enorm.
Så må vi se om knægten virkelig kommer til at tjene 6 mio euro, eller om pressen endnu engang overdriver!
Donnarumma along with his parents arrived in Milan last night. They will meet with Fassone and Mirabelli in Casa Milan today. The relationship between Raiola and Gigio´s family, his father and brother Antonio in particular, has cracked. The family, as well as Donnarumma, have been pushing for a stay at Milan without clamor and did not like the way Raiola negotiated with [Metropolis Quotidiano]

Lad os krydse fingre for at det ender med en skilsmisse. Så længe Raiola er agent for Dollarumma, håber jeg, at knægten bliver solgt, da vi kan forvente de her dramaer hver sommer.
Mojn do!
annonce