Snak

Mere indhold efter annoncen
@Rossoneri
Enig vi sørger alternativer, men jeg tror ikke på en ny spiller kommer i hus før Bacca er afsat.

Og jep du har ret ang donnarumma... dog tror jeg en aftale kommer i hus, men forhåbentlig ikke til den latterlige løn!
@pirlo
Jeg tænker faktisk lidt at det er anderledes. Vi sælger ikke Bacca før en erstatninger på plads.

Noget tyder dog på snarest at løsne op i markedet.

Corvino meldte ud at Kalinic ikke var til salg. Der gik dog ikke mange minutter før Kalinic kom til tasterne og erklærede sin Fiorentina-karriere som slut.
Corvino har nok prøvet at presse prisen op og få del i kineser-pengene der - i visse tilfælde - synes at sidde ret løst. Kalinic har dog forhåbentlig skabt lidt realisme i Firenze.

Det tyder da også på at kabalen allerede går op, da Fiorentina, ved Kalinic´ afgang, allerede har linet afløseren op i form af Genoas Simeone.
Sidstnævntes afløser skulle så også allerede være fundet - netop vores egen Lapadula.

Og hvis denne "øvelse" materialiserer sig, er der også grønt lys for at Bacca rykker til Marseille.

Kucka (og Mirabelli) skulle i øvrigt være i dialog med Trabzonspor omkring et skifte. TMW holder fast i at vi ønsker Benassi som erstatning.
Det ville være en klassetransfer - ikke mindst efter en flot slutrunde af spilleren. Og ja, så er han ung og italiener.

Sidst, men bestemt ikke mindst, udtaler Contis agent at hans klient trækker i Milan-trøjen en af de nærmeste dage. Dødvandet skulle skyldes Atalantas manglende succes med at finde en afløser, men det har hverken spiller eller agent tænkt sig at vente på.

Tilbage står en ekstra CB (Kjær kunne ligne et bud).
@rossoneri
Ingen tvivl om at vi gerne vil have kalinic. Men pengekassen til transfers er ved at være tom når Conti er kommet, derfor tror jeg ikke på at vi køber en ny angriber før vi er sikker på salg. Alle gisninger går jo også på at fassone og co vil revurdere markedet lidt når Conti og donnas forlængelse er på plads.
Antal mæssigt mangler vi jo ikke en angriber, endvidere vil jeg se det ske før jeg tror på, at Genoa vil smide +10mio euro efter Lapadula. Genoa er ikke en klub med mange penge, heller ikke selvom de sælger Simone. Marseille er kommet til penge igen, men vil de gå helhjertet efter Bacca... det må tiden vise!

Endvidere er der også sagaen om biglia. For hvad med ham, længe har det lydt at vi har en aftale på plads. Her tror jeg mere på at klubben vil finde de penge der kræves nu og her for at få en aftale på plads, hvis lotito sænker prisen.
Tilsidst, så må man næsten gå udfra vi også kigger efter en kantspiller mere og samtidig prøver at afsætte niang.
Personligt tror jeg ledelsen gør klogt i at sænke farten lidt når Conti og Donnarummas forlængelse er kommet på plads. Vi har altså en del spillere som vi burde sælge nu og her. Spillere som enten ikke er gode nok eller overflødige pga nye signings.
At Milan ikke siger ja til hvad som helst betyder vel nødvendigvis ikke at pengekassen er tom?

Jeg forstår udmærket at Milan ikke vil betale fuld valuta for Kalinic, i det hele taget virker det til at man har prioriteterne i orden, Kalinic er jo højst sandsynligt og med rette ikke anset som en der skal rykke det store, hvorfor man ikke er så forhippet for at få en aftale på plads.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Endelig lidt holdbart omhandlende Bacca. Marseille skulle reflektere en del over ham, mens spilleren har gjort det meget klart overfor Marseille at han er meget interesseret. Kilde; Bouhafsi(RMC)
Corvino insistere på at Fiorentina ikke agter at sælge Kalinic trods de seneste udtalelser fra spilleren. Det er sikkert for at presse prisen og det er det sidste vi manglede. Han skal selvfølgelig lige nævne den kinesiske klub som var villige til at give €57m for Kalinic, hvilket er hans frikøbsklausul.

Kilde: Sportitalia

Find en anden angriber. Byt Bacca for Thauvin i Frankrig. 26 år og lavede 15 mål + 9 assist i Ligue 1 denne sæson. Han kan få rollen som "seconda punta" - og behold Lapadula. Fiorentina er for meget.


Ifølge det franske medie RMC har vi afvist et bud på Bacca. Marseille skulle have budt €20m og vi kræver €30m. €25m og vi skal sælge!

Læste i øvrigt at Roma vil overveje Yarmolenko.. Han kan erhverves for €17m.
Find en anden angriber. Byt Bacca for Thauvin i Frankrig. 26 år og lavede 15 mål + 9 assist i Ligue 1 denne sæson. Han kan få rollen som "seconda punta" - og behold Lapadula. Fiorentina er for meget.

Fassone bekræfter idag at man ikke vil presse yderligere på for Kalinic af respekt for Fiorentina.
Synes egentlig det er fint vi tager en "moralsk" tilgang til dette, da vi sikkert kunne få spilleren til at kræve en transfer og skabe problemer for klubben.
Det scenarie kan stadig blive relevant, men så står vi i hvert fald med vores på det rene.

Omkring Thauvin, så er han en ganske fin spiller. Problemet er bare at der ikke er en trupmæssig logik i sådan en transfer. Vi har allerede Borini og Silva der kan spille seconda punta, men vi har ikke to 9ere med en vis fysisk tilstedeværelse (vi har kun Silva).
Tidligere sæsoner har vist vigtigheden i dette, da det har været alt for let at pakke vores relativt klejne 9ere ind og dermed også kunne frigive ekstra resourcer til at lukke vores wings ned.
Dette har Fassone og meldt klart ud er en prioritet (at hente endnu en fysisk stærk 9er).

Derfor bliver det også interessant at se hvad der sker i den næste uges tid, for tiden arbejder ikke for os ift at Kalinic laver noget ravage.

I samme interview fortæller Fassone ligeledes at vi stadig venter på en afklaring omkring Biglia.

Der er stadig nogle væsentlige brikker der skal falde på plads før vi er i mål, men indtil videre ser det positivt ud.
Hvem ser du som en mulig 9´er der er god nok?

Vigtigt at vi står fast angående Kalinic.
@milanisti
Hvem ser du som en mulig 9´er der er god nok?

Det er naturligvis et rigtigt godt spørgsmål. Der er masser af 9ere der er gode nok - men de skal også samtidig være realistiske.
I min bog betyder det et prisskilt på max €25m - muligvis €30m hvis en speciel mulighed byder sig.

Det kommer også an på hvilken rolle denne skal spille.
Jeg tror egentlig at Silva var tænkt som rotationsspiller, hvor han både kunne spille ved siden af førstevalget på 9eren i et to-mands angreb, samt backup som ene 9er og sidst som supplement på wings.

Man kan sagtens forestille sig at Silva bliver "forfremmet" til førstevalg, hvorved man også kan søge en rotationsspiller i stedet.

Jeg har jo en personlig favorit i Dolberg. På trods af Overmars´ udtalelser, tænker jeg at det vil være svært for en klub som Ajax at sige nej, hvis vi kommer og banker på døren.
Jens Steffensen har da også udtalt at han synes at Italien ville være en spændende destination for hans agent.
Spørgsmålet er om klubben anser det som problematisk med to (forholdsvist) uetablerede spillere på positionen.

I Roma ligner det at de er ved at skifte hele holdet ud og Modebrillen synes at være meget forhippet på at få Defrel med fra sin tidligere klub.
Hvis dette måtte åbne en mulighed for at hente Dzeko, ville han være mit klare førstevalg. Han ville nok være en smule dyr i løn, men qua hans alder nok også lidt billigere i overgangssum.

Andre muligheder kunne være Chelseas Batshuayi, Celtics Dembele eller Swanseas Llorente (backup).

Kom med Dembele eller Dolberg så!

Dolberg og Kjær i Milan - så er vi sikre på sendetid. Og tilføj lige i Eriksen.
annonce