Snak

Mere indhold efter annoncen
Uanset om i lige er kommet til penge så forstår jeg ikke hvordan Milan kan være i minus 200 mill euro i transfersummer over de sidste 3 sæsoner og stadig være ok rent FFP mæssigt...og i ender formentligt med endnu større minus da i vist er ved at købe et par spillere mere. Jeg fik de tal fra transfermarkt siden.

Milan har jo ikke været i CL i lang tid efterhånden og har ikke rigtigt tjent nogen præmiepenge de sidste par sæsoner.

Jeg ved godt at Milan har flere tilskuere og sæsonkort holdere end Lazio f.eks, men det er sgu mange penge i er i minus på den front. Jeg troede ellers ideen bag FFP var at stoppe den her slags "forretning" hvor der bare bliver pumpet flere og flere penge ind i en fodbold klub uden der kommer noget ind den anden vej.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
@ilsemprelaziale
Først og fremmest skal man huske på at FFP ser på driftsresultater, som ikke indregner transfersummer 1:1.

Dét sagt, så er det klart at der skal ske en positiv udvikling. Sølvkuglen i dette, skulle så være udviklingen af det asiatiske marked.
Herunder kan man nok også forvente at der kommer nogle anseelige sponsorater ind fra nogle af de organisationer der initialt var involverede i det konsortium som skulle overtage klubben.

Ser man objektivt på det, er det blot en konstatering at de helt store repressalier er udeblevet trods gentagne brud på reglerne.
Dette skyldes uden tvivl også den vedvarende trussel fra de største klubber om at danne en "piratliga" udenom UEFA.

Via jeg har forstået FFPs regler korrekt, gives der også visse dispensationer ifm en klubovertagelse. De specifikke detaljer, skal jeg dog indrømme at jeg ikke helt er inde i.
Det er noget med, når en klub skifter ejer, er der det første år ´frit lejde´. Derefter er der forpligtelser, såfremt Milan skal spille europæisk.
Mojn do!
Udsalget skulle i øvrigt være sat igang.
CM melder at Kucka skifter til Trabzonspor for €6m.

Fin handel da han klart er en spiller der er i overskud. Samtidig laver vi et overskud på €3m ift den transfersum vi i sin tid betalte.

Det må dog stadig betyde at vi skal bruge en ekstra midtbanemand, med nogenlunde samme egenskaber som Kessie - dvs stor motor, pæn fysik og hæderlig med bolden.
TMW holder stadig på at vi har øjne på Torinos Benassi.
Spørgsmålet er så om den handel besværliggøres af at vi ikke længere har netop Kucka at sende i modsat retning.
@ilsemprelazie
Ligesom det var gældende for jer, for et par sæsoner siden. Så er der andre regler ved et ejerskifte i forhold til FFP, den første sæson.
Endvidere har Milan ikke været i EL eller CL i flere år og derfor har de ikke behøvet at leve op FFPs regler.
Det er det korte svar... men også det rigtige :-)
vi burde have fået lidt mere for kucka, men alligevel fint at han er væk. god reserve, men så ikke mere.
€6m for en middelmådig 30-årig spiller er vel ganske hæderligt.
Ja ok det giver god mening at en klub med ny ledelse lige får en periode hvor de får lov til at opruste holdet. Milan´s drift er naturligvis større end f.eks Lazio´s så derfor har i som udgangspunkt flere penge at bruge af uden at komme i problemer med FFP.

https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Omkring Donnarumma, så melder CM at der stadig er knaster omkring frikøbsklausulen.

Tvisten skulle gå på om klausulen skal være gældende for alle klubber eller kun udenlandske.
Jeg kan godt forstå at man ikke ønsker at sælge til en konkurrent, men det burde trods alt være værd at sluge (såfremt man ikke kan vinde diskussionen).

I hvert fald synes jeg det ville være ærgerligt hvis det netop var dette der skulle gøre udslaget for en manglende forlængelse.

Omvendt så meldes det at Donnarumma reelt har accepteret kontrakten (hvorfor han også er draget til Ibiza med fruen). Det er Raiola der et stopklodsen. I virkeligheden jo en absurd situation at spiller og klub er enige, men en agent kan stikke en kæp i hjulet.

Jeg synes det er tydeligt at Raiola har indset at han har spillet fallit (groft sagt) og nu byder hans forfængelighed ham at hente en "sejr" på falderebet.

Det hele er ekstremt mærkeligt. Mirabelli & Fassone holder møde med advokaten Rigo og Pappa Donna nu her. Hvor helvede er Raiola ?
annonce