Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeres? Der er vist ingen Atletico-fans, der har udtalt sig i denne tråd.

Havde jeg været Milan, ville jeg noget hellere have mødt eksempelvis Man United, Chelsea eller Dortmund i deres nuværende forfatning.

Jeg har stærkt på fornemmelsen, at du ikke rigtig har fulgt Atletico.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Så er det godt, at der er to måneder, til vi skal møde dem. Forhåbentlig er formen en anden til den tid. Milan plejer komme i gear efter nytår.

Atletico er den bedste lodrækning - United havde måske være bedre, men det er to måneder til, og mange ting kan se anderledes ud til den tid.

Milan havde været underdogs mod alle de hold, vi kunne trække til ottendedelsfinalen.
Mojn do!
Det eneste vi har at klamre os til, er at vi gjort det sådan nogenlunde mod de spanske hold de sidste par år, uagtet at vi hvert eneste gang har været store underdogs. Og så har vi CL erfaringen og normalt formopgang henover vinteren. Hvis vi ellers madrids ditto går den modsatte vej, og deres manglende erfaring straffer dem, så har vi da en chance for at gå videre, men ønskemodstander er at stramme den. Der så jeg helst et engelsk hold.

Edit: Vi er så selvfølgelig heller aldrig gået videre mod et spansk hold før, så.....
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Så er det godt, at der er to måneder, til vi skal møde dem. Forhåbentlig er formen en anden til den tid.


Det ville jo være tilfældet ligegyldigt, hvem I så mødte. Det er ren spekulation.

Jeg kan bare konstatere, at på nuværende tidspunkt er Atletico klare favoritter og noget bedre end flere af de andre hold, I kunne have mødt.

Mod Barca har I primært haft held med hurtige omstillinger. Den plads får I ikke mod Atletico. De er ekstremt kompakte og taktisk dygtige.

På den led er de ikke et typisk spansk hold og således heller ikke sammenlignelige med hverken Barca eller Real.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Teknisk er Atletico dog hverken på niveau med Real eller Barca. De ender på den sædvanlige tredjeplads, når vi kommer til maj.
Mojn do!
Det er de til gengæld taktisk og fysisk.

Og ja, det gør de sikkert - men det betyder ikke, at de ikke er bedre end Milan.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Jeg ser dem skam også som værende bedre end Milan pt. Men det er derfor, at der heldigvis kan ske meget på to måneder. Af erfaring ved jeg, at Milan de senere år har været sløje i efterårssæsonen for dernæst at blive bedre efter nytår.

Nu er Milan dog uden anfører Montolivo i begge og Muntari i den første kamp, så der skal helt sikkert hentes en eller to ind til midtbanen.
Mojn do!
€Lentini

Nejnej, det har ikke noget med personerne at gøre.

Berlusconi og Moratti har som bekendt dækket store driftmæssige underskud, og det er den model, der ikke længere går. Ikke fordi kapitalindsprøjtningerne er forbudt, men fordi klubberne skal leve op til break-even-reglerne. Det gjorde Milano-klubbene langt fra, og det er netop, det der var problemet.

I korte træk betyder FFP-reglerne, at klubberne skal leve op til følgende:

- Fortsat drift (going concern)

- Positiv egenkapital

- Betaling til tiden af regninger, løn, skat etc.

- Break-even på nærmere specificerede driftselementer (mindre afvigelser tilladt)

UEFA tilskynder ligefrem kapitaltilførsler, hvis de eksempelvis bruges i forbindelse med bygning af stadion eller lignende. Det betyder også, at omkostninger i forbindelse med et sådan byggeri ikke indgår i deres break-even-beregning. I meget korte træk ser den således ud:

Som indtægt tæller stort set alt med. Det eneste, der ikke gør, er aktiviteter, der på ingen måde kan relateres til fodbolddelen. Relateres til fodbold kan også indtægter på andre områder end netop fodbolden, så længe, der kan argumenteres for, at klubbens brand spiller en rolle i skabelsen af dem.

Til gengæld betyder reglerne, at en ejer ikke kan omgå hensigten med FFP ved eksempelvis at flytte investeringer fra andre selskaber over i fodboldklubben. Hvis en klubejer eksempelvis også ejer et olieselskab, kan han ikke bare flytte olieaktiviteter over i fodboldklubben. Selvom det måske vil give et positivt resultat på bundlinjen i klubbens rigtige regnskab, vil det ikke være tilfældet i UEFAs øjne.

Som omkostninger tæller ikke:

- Anlægsaktiver(stadion, træningsanlæg etc.)

- Omkostninger i forbindelse med ungdomsarbejde

- Udvikling af/støtte til lokalområdet (som Juventus eksempelvis gør en del i)

- Finansielle omkostninger i forbindelse med ovenstående punkter.

@Duck

Helt så enkelt er det ikke. Hvis en sponsorbetaling fra en nærtstående part ikke vurderes at være foregået til markedsværdi, tæller forskellen mellem det beløb, der er smidt i klubben, og en estimeret fair markedsværdi med som en omkostning i FFP-regnskabet.

Hvis en ejer f.eks. lægger €40 mio. i et sponsorat, som UEFA kun vurdere til at være €10 mio. værd, så trækkes der €30 mio. fra i deres break-even-beregning.

Bortset fra det vil EXOR formentlig også have svært ved at overbevise de andre aktionærer i FIAT om, at det er en god ide at smide ekstra mange penge i et Juventus-sponsorat. De ejer trods alt ”kun” godt 30% af aktierne.

Pengene ville skulle komme direkte fra EXOR, og selvom de har den 27. højeste omsætning i verden og lige har hentet likviditet ved at sælge 15% af SGS for €2 mia., så er det måske tvivlsomt, om de har lyst til at smide flere penge efter Juve. I hvert fald hvis de kan undgå det. På den anden side skal Andrea dog også have lidt at lave.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Træls hold at møde,Atletico. Virkeligheden skal mildest talt se anderledes ud om tre måneder, hvis vi skal have en ordentlig chance. De er nemlig uspanske og disciplinerede og alt for giftige fremad banen til vores sørgelige defensiv.

Prøv at kig på dem. http://en.clubatleticode…mer-equipo/

De er kommet for at kneppe.
Diego Costa er klar, hvis man ser på billedet.

Wise Men Say...
annonce