Snak

Mere indhold efter annoncen
Gazzatta melder om at Verona er efter Cutrone, mens at Tuttosport mener at vide at Alaves henter Ely på lejeafale med en købsoption på €4m.
Haha. Nyhederne flyver ind lige pludselig.

Men det ville være glimrende at komme af med Paletta, Sosa og Ely for en samlet pris på €15m.
Første træningskamp mod Lugano står for døren. Og en af de ting som jeg har været spændt på, er hvor Montella ville positionere Calhanoglu og Jack. Umiddelbart ligner det at Calhanoglu får den venstre mezzala på papiret. Mit håb er at tyrkeren får samme positionering i den defensive organisation, som Jack i efteråret 17´ og rent faktisk excellerer i det.

Kampen kan ses gratis på Milan TV, Facebook osv.
Pyt nu med Donnarumma senior. Han kan være 3/4 målmand.
Lad os nu glæde os over Donnarumma forlænger. Hvilket først og fremmest er et vigtigt statement, at verdens største målmandtalent ønsker at blive. For det andet, godt for os sporsligt. For det tredje, hvis et salg kommer på tale - kan vi få en god pris.

Ang salg af spillere. Bacca rygterne siger lige pt forskellige ting, nogle siger at Marseille har budt 20 mio euro, men at Milan forlanger mere - andre siger at de kun har tilbudt at låne ham. Fælles er dog, at Bacca er interesseret i Marseille og omvendt. Minimum kravet må være lån med tvunget købsoption. Ellers syntes jeg vi skal beholde ham eller finde en anden køber. Bacca har trods alt, et målsnit for os der hedder scoring i hver anden kamp.

Niang, har jeg svært ved at tro vi ikke kan finde bejler til. Om de bejlere så er attraktive nok og stærke nok økonomiske - er en anden snak. Dog dækker Niang mange forskellige positioner og vil være en udemærket joker at have på bænken.

De Sciglio. Hvis det er sandt at Juve ikke byder mere end 6-7 mio euro, så ville jeg klart bede dem om at skride af helvede til! Enten kommer de med et ordenligt bud, eller os finder vi en anden køber. Sammen melding skal De Sciglio have. Alternativet er han ikke spiller en hel sæson og misser VM. Er komplet ligeglad med han er Milan dreng, Juve er vores største fjende og de skal ikke have rabat!

Ely og Paletta er væk, håber vi får en slat penge for Paletta. Ely kunne vi låne til Alaves med tvungen købsoption.

NB transfer markedet er stadig meget langt, så håber klubben slår koldt vand i blodet og står fast.
En forudsætning for at kunne finansiere yderligere transfers, er dog at vi får solgt (ikke udlånt) de overflødige spillere.

Derfor er det også vigtigt at folk som Bacca, Lapadula, Niang, De Sciglio, Sosa osv.
Di Marzio og Milannews melder at vi også er i gang med at forberede os til fremtiden.
I hvert fald skulle vi være tæt på at hente 19-årige Simone Lo Faso i Palermo.

Skulle handelen falde på plads, ventes det at Lo Faso lejes ud til SPAL i den kommende sæson.
De store aviser er i øvrigt rimeligt enige om oplægget til aftenens kamp mod Lugano:

4-3-3
Storari; Abate, Musacchio, Zapata, Rodriguez; Kessie, Montolivo, Calhanoglu; Bonaventura, Bacca, Borini.

Ingen store overraskelser for mit vedkommende, da jeg også havde ventet at se vores ny tyrker i en "Seedorf rolle", mens Bonaventura indtager wingen.

Er Suso i øvrigt skadet?
Har der egentlig været nogle udmeldinger angående salg af sæsonkort hidtil? Jeg syns det begynder at tikke så småt ind hos de andre klubber. Og det er imo interessant om den hidtige offensive på markedet har medbragt lidt på den front også.

Derudover er Jack ude af dagens kamp hvilket er pisse irriterende med tanke på min nysgerrighed for relationerne i venstre siden af holdet.

Idag er også en uhyre vigtig dag som gerne må gå godt. Montepaone, Biglias agent er i Milano og spilleren selv skal snakke med Tare. Håber på et positiv udfald.
Derudover er Jack ude af dagens kamp hvilket er pisse irriterende med tanke på min nysgerrighed for relationerne i venstre siden af holdet.

Hvor ser du dette henne? Aviserne har ham som starter på venstre wing.
En - i hvert fald i medierne - linket spiller er netop idag røget af markedet. James Rodriguez skifter til Bayern på 2-årig låneaftale med købsoption.
Det hænger givetvis sammen med at Douglas Costa signer for Juventus en af de nærmeste dage.
annonce