Snak

Mere indhold efter annoncen
"Hey, glem nu Atletico. Dem får i tids nok slag af. ;o)
Hvad siger i til i aften ? Jeg tror på uafgjort, men jeg har ikke set HVOR dårligt Milan spiller for tiden. Roma har masser af spil, men ingen Higuain.
Hvad siger i til aftenens kamp ?"

Jeg gættede på 2-2 tidligere men må indrømme at det nok er optimistisk, der har jo desværre ikke rigtig været nogen fremgang at spore ved Milan, spillet er blevet en smule bedre efter Kaka er kommet, men nogen rød tråd i spillet er stadig ikkeeksisterende. Jeg har ligesom dig heller ikke set modparten spille, men kan jo se i tabellen og læse mig frem til at Roma er inde i en god periode.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
@MILANMILAN

Dit forsigtige bud ser ud til at holde stik, holdopstillingerne er således.

MILAN: Abbiati; De Sciglio, Zapata, Bonera, Emanuelson; Poli, De Jong, Muntari; Montolivo, Kakà, Balotelli.

ROMA: De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Dodò; Bradley, De Rossi, Strootman; Ljajic, Destro, Gervinho.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Bortset fra De Sciglio, er det ikke just fordi man sidder og er imponeret over den resterende backkæde.

Jeg tror på et X, som ingen af holdene kan bruge til noget som helst.
Det vil være lidt en overraskelse, hvis vi vinder i aften.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Jeg er bare lykkelig for at det ikke er Constant der huserer på venstrebacken. Bonera har efterhånden vundet så meget goodwill ved undertegnede at han også er velkommen i startelleveren. Monty han skal dog oppe sig, håber hans plads lidt længere fremme kan gavne hans spil, ham og De Jong fungerer jo desværre ikke optimalt ved siden af hinanden,
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Jeg får det dårligt hver gang jeg ser, læser eller hører Constants navn. 8mio€! Vor herre bevares, for et fejlkøb. Det er kun 250.000€ mindre end, hvad vi hentede Kaká for i sin tid i Sao Paolo.

Der skal i øvrigt heller ikke så meget til, for at få goodwill i det forsvar efter de har været hovedløse kyllinger hele sæsonen.

Jeg synes dog Montolivo er begyndt at uppe sig lidt(set bort fra Poulsen-udvisning.... som naturligvis var Poulsens skyld!). Jeg bebrejder lidt Italiens deltagelse i den ligegyldige ConFed Cup i sommers for noget af vores nedgang. Mattia De Sciglio er først kommet tilbage nu, efter Italien tilbageleverede ham skadet. Det samme gælder El Shaarawy, som stadigt er skadet. Monty og Abate fik også skader tidligt på sæsonen, og har ledt efter vanligt niveau siden. Balo havde også en formnedgang, men ligner en på vej mod sit vanlige niveau igen.

Det siger lidt når reserverne er aldeles middelmådige. Zaccardo, Urby/Constant, Nocerino, Robinho og Matri. Ikke en af disse spillere kan hævde at have spillet en god sæson.
Har ikke min daglige gang i det italienske, men hvad fanden havde dommerne på? Får man en tandundersøgelse inden kampstart?
Lampard é Deus
Boneras goodwill forsvandt ved det mål.

Edit: Dog flot mål af Roma.
Bonera var da den eneste, der gjorde det nogenlunde rigtigt. Backerne og Zapata sejler fuldstændigt.
Mojn do!
Heldigvis holdte vi nullet i 13 minutter, så det er sgu udmærket.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
annonce