Snak

Mere indhold efter annoncen
Har du nogensinde forsøgt at bedømme en fodboldspiller ud fra dit eget synspunkt og ikke blot læne dig op af det du altid gør /fakta? Nej, vel.. tænkte det nok.

Du bør prøve det en dag. Så bliver du meget klogere på fodbold. Derved kommer du en dag til at skelne mellem gode, dårlige og endda mindre gode fodboldspillere.

Det giver en sådan rar følelse, at man kan noget på egen hånd - nemlig at bedømme og ikke bare tage udgangspunkt i fakta.

Pøj pøj med det ...
Grande Milan!
OK - så forklar hvordan du mener at Sánches er en dårlig pasningsspiller når fakta siger noget andet....
GM, hvornår har du sidst taget en dyb indånding? ser ud til at hjernen ikke har fået ilt i et par årtier...
Og ja - det gør jeg selvfølgelig hele tiden.
Men jeg påstår ikke at spillere fx er dårlige pasningsspillere når det er direkte løgn.

Og det sker jo tit at man får et forkert indtryk af en spiller. Eksempelvis var der jo en dialog omkring Donnarumma og hans pasningsspil for noget tid siden.
Forskellen her var dog at vedkommende kunne vedkende at der måske var bygget et billede op der ikke holdt stik ift virkeligheden.

moderator
Det handler om at føle hvor god en spiller er. Kan man ikke putte ham i HERRE NICE-kategorien kan han umuligt være god. Og GM´s følelser er altså stærkere end nogen fakta.
https://kortlink.dk/sudv
Vi kan vel alle sammen blive enige om, at mange af de statistikker som bliver fundet frem ikke altid viser alt - b.la. tallet med 88% pasningsrate. Med i det tal tages der b.la. ikke hensyn til holdet der spilles på og derved hvor gode medspillerne er, eller hvor svære afleveringerne har været.
GM nævnte noget om paniske fejlafleveringer - det er da i høj grad en faktor, som kunne være interessant at se på og noget som ikke viser sig i noget data? Hvis spilleren bare ikke generelt kan håndtere et højt tempo og der viser sig en tendens ift. de fejlafleveringer som rent faktisk kommer.
Med Sosa på vej ud og Montolivo der har glasben, kan jeg slet ikke se ideen i at sende Locatelli videre.

Dertil kommer at vi har rigtigt dårlig erfaring med at sende vores talenter afsted på lån - i nærmest alle tilfælde er deres udvikling gået i stå.

Locatelli bør blive omkring holdet og få minutter og kampe når det tillades.
Vi skal heller ikke glemme at Biglia trods alt er 31 og har behov for at sidde over fra tid til anden.

Det må klart være et mål at komme så langt som muligt i EL - og måske endda vinde, da det kan give en CL billet. Man Utd er et fint eksempel på at det rigtigt godt kan betle sig at satse på turneringen.Hvad med Cristante? Han har udviklet sig i Atalanta synes jeg.
@milanbaby
Statistikker er selvsagt ikke lig med virkeligheden 1:1. Man skal naturligvis tolke de pågældende tal.

Påstanden var dog eksempelvis at Sanches var dårlig med bolden. Det argument er svært at stå på mål for, når en opgørelse over virkelighedens hændelser (som disse statistikker jo er) viser noget ganske andet.

Det var samtidig en påstand at spilleren ofte smed bolden væk (paniske fejlafleveringer).
Det må igen anses som forkert, når pasningsraten (som dækker over andelen af succesfulde pasninger) ligger på 88% (som er over niveauet for Kessie som der sammenlignedes med).

Problemet med omtalte påstande, er at de netop ikke har rod i virkeligheden.
Det hjælper jo ikke noget at den slags tilskrives nogen form for emperi, når der er data der direkte modsiger det.
Vi er ude i en "bevisførelse" der hedder "fordi jeg siger det".

Vi kan altid diskutere nuancer og bagomliggende begrundelser.
Men det nytter jo ikke noget at sige at en spiller er dårlig til pasninger, når vedkommende netop har stor succes med sit pasningsspil.

Debatten gik heller ikke på om den ene spiller var marginalt bedre end den anden.
Det blev fremført at Sanches ikke var i nærheden af Kessies niveau.
Det håber jeg du kan se det åbenlyst tåbelige i, når man som begrundelse bruger påstande der er faktuelt forkerte (også selvom vi tillader nuanceforskelle og tolkninger).

Det håber jeg da at de fleste af os kan blive enige om (?)
@milanisti
Cristante var udråbt som et af de allerstørste talenter. At han 3-4 år efter render rundt som reserve i Atalanta er næppe et positivt tegn.

Hans historie synes dog at indeholde noget andet. Flere af hans trænere har i hvert fald påpeget at han er doven, uambitiøs og ikke mindst useriøs.

Men Cristante blev også solgt til Benfica og derfor ikke sendt afsted for at udvikle sig.
Det er jo så himmelråbende dumt at komme med et udsagn i den retning og selvfølgelig en understregning af hvor lidt relevant du er.

Slap nu af med disse nedgørelser konstant. Det er sjovt at følge med i tråden - men vi bør skrue lidt ned for at gå efter hinanden konstant. Det er nok mere specifikt omkring den hetz der altid kører imod GM. Jeg er selv langt fra enig i alt hvad manden skriver, men lad ham nu. Vi er ikke alle enige om alt og det skal der være plads til. Man kan altid påpege faktuelle fejl, men der er vel måder at gøre det på. Især overfor andre Milan fans, der er herinde af samme årsag og deler samme passion.

Det er bare min mening.
annonce