Snak

Mere indhold efter annoncen
Synes bestemt ikke det er unødvendigt at skippe en middelmådig forsvarer (Gomez) og hente en, der er noget bedre. Jeg tror 100% vi henter en centralforsvarer uagtet om vi sælger Gomez eller ej. Gomez har ikke kvalitet til at være anden violin, men tredje violin kan han godt blive. Kort sagt skal bredden være bedre end sidste år, hvis vi skal et niveau højere op. Det er ikke nok, at det kun er de faste spillere på holdet, der er blevet bedre. Bænken skal også have en ny omgang lak.

P.S.: Hvis Montella vælger at spille med 4 mand bagerst, så vil det jo sige, at Romagnoli bliver anden violin til Bonucci og Musacchio. På den måde vil der være plads til Gomez ja. For så er han nemlig 3. violin. Men vælger Montella at spille med 3 mand nede bag i, så går det ikke an med Gomez som anden violin så frem en af følgende spillere går i stykker: Bonucci, Musacchio og Romagnoli.
Grande Milan!
Det vil være fuldstændig vanvittigt overkill at købe endnu en centralstopper, når du har et firekløver bestående af Bonucci, Romagnoli, Musacchio og Zapata fra 1.-4. valg. Jeg har sjældent set mandskaber med klassespillere som 5.valg til en given position. Faktisk aldrig.
Hov glemte lige Zapata, my bad. Han kommer naturligvis foran Gomez i rækken. Men igen så kommer det meget an på, hvad Montella vælger at stille op med. 4 eller 3 mand nede bag i. Umiddelbart ligner det 4 til at starte med i hvert fald. Tror stadig vi henter en midterforsvarer, når Paletta ryger. Når så denne nye mand kommer til, er jeg ikke sikker på, at Gomez er at finde hos Milan kommende sæson.
Grande Milan!
Så har man fået registreret de nye spillere på hjemmesiden:

https://www.acmilan.com/it/squadre/prima-squadra
Grande Milan!
Selv hvis Montella slår over i 3/5-mands forsvar har du som yderste mandat Ricardo Rodriguez, som er bekendt med positionen fra sin tid i Wolfsburg. Derfor er vi numerisk dækket ind på den ene eller anden geled, hvad end Montella vælger.

Tidligere i vinduet afviste vi Besiktas da de ville smide 10mio efter Gomez.

Det ville være dumt af mig at afvise noget, med den historik F&M har for dette vindue. Men jeg har meget svært ved at se det ske.

Palettas afløser var jo egentlig Simon Kjær. Men den døde fuldstændig da Bonucci muligheden opstod. Derfor har vi faktisk allerede hentet erstatningen for Paletta. Ingen havde dog vel troet at det skulle være i ypperste klasse.
Ja, klubben har gjort det ganske klart at der ikke er intentioner om at sælge Gomez.
Lentini

"Tidligere i vinduet afviste vi Besiktas da de ville smide 10mio efter Gomez"

Besiktas smide 10 mil efter Gomez? Snakker vi euro eller lira? For Besiktas smider næppe 10 mil efter Gomez. De er nemlig kendt for at leje de fleste af deres spillere, da de ikke har råd til andet. Hvor har du det fra?
Grande Milan!
Di Marzio bragte den tidligere på sommeren, hvis jeg husker korrekt.
Hvis du kan finde et link på det, vil jeg meget gerne se det ;) Bare når du har tid engang. Besiktas smider ikke 10 mil Euro efter Gomez. Det nægter jeg simpelthen at tro på. Hvis det endelig var tilfældet, ville Milan ikke tænke sig om to gange. Vi havde solgt ham prompte til den pris ;)

De sidste 10 år har Besiktas kun brugt over 20 mil euro på samlede køb af spillere op til en ny sæson én gang. Det var i 2009/10 sæsonen.
Grande Milan!
annonce