Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu siger Forsberg i selvsamme interview at han stadig er glad for at være i Leipzig, og har en målsætning om at lave en endnu bedre sæson i den kommende end i den han lavede nu her.

Leipzig har været ret standhaftige i dette vindue, hvor de trods adskillige bud fra Liverpool har holdt dem væk fra en anden profil, Keita. Så nok er de nye på øverste hylde, men de lader sig øjensynligt ikke kyse af griske moneyhungrig agenter, på deres vigtigste profiler.

Forsberg er dog god. Rigtig dygtig presspiller og mellemrumsspiller. Imo søger Montella dog en anden profil, som er lidt mere alsidig, der kan fungere som angriber også.
Hvorfor taler vi Forsberg?

Ville antage at Calhanoglu er købt som netop den type.
Anfører: Ny anfører på dette nye Milan hold skal enten være Biglia eller Bonucci. Dette skulle Montella have udtalt under et pressemøde.

Kilde: MilanWorld


Ja tak, tag det bind fra tøsen Montolivo og giv det til en mand. Så har vi da i det mindste en, der kan finde ud af at bære det.
Grande Milan!
Det er ikke korrekt.

Han har udtalt at en af de nye formentlig vil blive enten anfører eller vice-anfører.
Neymar: Vores egen gode gamle Thiago Silva udtaler, at alle vil tale om Neymar, når den franske super cup finale er spillet færdig. Finalen spilles i aften.

Kilde: MilanWorld


Det lader til, at vi nærmer os dette vindues største handel so far. Neymar til PSG!
Grande Milan!
Calabria: Han får trøje nr.2, som De Sciglio var ejer af.

Kilde: MilanWorld

Grande Milan!
Næsten solgt 60.000 billetter til returkampen. Det er klasse. Håber efterhånden, at Montella begynder at stille med de spillere, han ser som en del af startopstillingen.
Mojn do!
Jeg kunne bare godt tænke mig at få førsteangriberen ind, så kan vi lowballe på breddespillerne til mezzala og wingen.
Jeg ville sgu gerne have haft Valero ind på venstre mezzala. Den ro han har på bolden, er på niveau med Biglias, og så kan Kessie ellers fise frem og tilbage, som han lyster.

Forhåbentligt kan Calhanoglu spille sig ind på den plads. Bonaventura skal længere frem, hvis vi spiller 4-3-3. Hans defensive kompetencer mangler noget.

Ellers enig, Lentini. Presset er lige nu at få topangriberen ind.
Mojn do!
Personligt forventer jeg, at Hakan starter inde mod Craiova. Ellers kan jeg ikke rigtig få øje på flere udskiftninger i forhold til den første kamp. Biglia og Bonucci er ude. Bacca, Sosa og Paletta er ikke udtaget. Romagnoli er skadet. Så vi har jo nærmest ingen spillere til rådighed.
Grande Milan!
annonce