Snak

Mere indhold efter annoncen
GM´s sidste indlæg i tråden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
FD

"
Jeg spørger formentlig dumt, men hvad har Coutinho´s salg til Barcelona at gøre med Milan?"

Dette rygte har såmænd ikke noget med Milan at gøre. Ville blot dele den med resten af brugerne herinde, da det er en stor handel. Beklager hvis det har virket stødende på dig.
Grande Milan!
Stødende? Det er ikke min klub eller tråd, så jeg er pænt ligeglad. Jeg undrede mig da bare.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
@Lentini
Nogle gange mistænker jeg ham for at gøre det i trods, for at stritte imod din ”ban” af ham, fordi han ikke vil finde sig i det.

Det kan jeg godt forstå at du mistænker - og der findes sikkert også en lille snert af sandhed i det et eller andet sted.

Og du har samtidig ganske ret i at jeg er stædig som et æsel - i hvert fald i en sammenhæng som denne.

Når det er sagt, så er den altoverskyggende årsag - som @GM selv er inde på - at jeg er rygende uenig i rigtigt mange af de ting han ytrer. Meget af det mener jeg faktisk er decideret forkert.

En af de primære formål med en sådant forum (i hvert fald i min optik) må også være at opnå et bredt spektre af meninger. Derfor anser jeg det som min "pligt" at opponere når jeg ser noget jeg er uenig i.
Kombinerer man det med at @GM er en af de mest aktive brugere herinde, giver det så det resultat.

Det har derfor intet med @GM at gøre (hvorfor jeg også modsætter mig beskyldninger om "mobning"). Jeg kender jo ikke manden og er sikker på at der sidder en sød og rar gut derude bag skærmen.
I det er der naturligvis også "indbygget" at det rager mig en papand om han kan lide mig eller ej.
Det handler om præmissen for et forum som dette.

Dog har @Serpente (og andre for den sags skyld) fuldstændig ret i at det skal foregå i en sober tone - jeg tager naturligvis 100% på min kappe, når det ikke har forholdt sig sådan fra min side. Men igen - der er ting jeg ikke finder mig i - internetfora eller ej.
I den forbindelse, må både @GM og undertegnede naturligvis være ansvarlig for ikke at ødelægge oplevelsen og værdien ved dette forum for andre brugere.

For at nuancere lidt, så har jeg retfærdigvis også erklæret med enig med @GM når dette har været tilfældet.
Eksempelvis deler jeg elementer af den kritik der er af Montella og har flere gange ytret dette.
Ingen regel uden undtagelser, som man siger :)

Nuvel - folk er sikkert også trætte af at høre om detaljerne for mit og @GMs stridspunkter. Vi er uenige og det vil vi formentlig fortsætte med at være.
Tager jeg fuldstændig fejl hvis min erindring siger mig at det er Hong Kongs børs vi skal børsnoteres på og ikke Kina?

Nu er Hong Kong jo som bekendt også en del af Kina :)

Du kan dog meget vel have ret i at det netop er på denne børs AC Milan skal noteres.
Jeg ved ikke om de kinesiske børser er opdelt efter typer af virksomheder - som fx set i USA, eller om det er mere geografisk.
De to største børser i Kina er Shanghai og Shenzhen - dertil kommer Hong Kong og Taiwan.

Hvis jeg har forstået det ret, så beror problemstillingen sig på at styret i Kina søger at formindske / forhindre kinesiske investeringer udenfor landet.
Dette skal ses i lyset af den økonomiske situation i Kina, hvor væksten (til trods for at være væsentlig højere end på vores breddegrader) er på sit laveste niveau i et kvart århundrede.
Derfor vil man sikre at kinesiske penge, bruges til at skabe vækst i Kina - og ikke i udlandet.

Jeg er på ingen måde ekspert i hverken IPOs eller kinesisk handelslovgivning, men børsnoteringen skulle være en måde at omgå netop dette.
Med kinesisk ejerskab af Milan, kan det også ses som en kinesisk virksomhed. Når dens aktier handles på børsen i fx Hong Kong, vil det derfor også betegnes som værende en investering i Kina - og dermed er alle glade. Underforstået at den oprindelige investorkreds kan skaffe sig ejerskab via aktieopkøb - uden problemer med styret i Folkets Republik Kina.

At virksomhedens aktiviteter så er mange andre steder end i Kina, er i denne sammenhæng lige gyldig. Dog antager jeg at det har skattemæssig betydning - men det er en anden sag.

Man kunne sammenligne det med at A.P. Møller kun har en forsvindende lille del af sine kommercielle aktiviteter i Danmark - alligevel er de noteret på børsen i København og anses (igen i den sammenhæng) som et dansk selskab.
@bosse
Er du mon her et sted?
Hvis jeg husker ret, er du godt inde i det finansielle stof (?). Måske du kan kaste lidt bedre lys over sagen...
Tuttosport skriver at budgettet for en ny angriber er €30m.

Jeg synes ikke altid Tuttosport er den mest pålidelige kilde, men i dette tilfælde lader jeg logikken råde lidt.

Med den uventede udskrivning på Bonucci, giver det egentlig fin mening at vi oprindeligt havde budgetteret med en angriber i €60m klassen. Dertil havde vi regnet med €15-18m som sikkert kunne give os en backup til wing-positionen.

Står det til troende, efterlader det os med begrænsede muligheder. Kalinic er naturligvis det oplagte navn omen der stadig skulle være en mindre kløft i vurderingen af spillerens pris.

Samtidig melder avisen også at vi af samme årsag skulle have seriøse overvejelser omkring Zlatan. Han ville være en drømmesigning for mig af flere årsager og til trods for alder og skade.

Jeg er dog stadig lidt lunken omkring rygtet, idet det ville være et væsentlig gamble at lave.
Her tænker jeg primært på tiden frem til at den store svensker i så fald ville være spilleklar.

Man kunne evt tænke sig at vi måske beholdt Bacca til vinter som sikkerhed - men igen ikke en option jeg er synderligt begejstret for.

Men som Mirabelli sagde den anden dag - man skal aldrig sige aldrig.

30 mio. euro - er det så med eller uden salg af Paletta, Bacca og Niang?
Mojn do!
@Foggy
Det er et ganske godt spørgsmål.

Artiklen melder intet om det.

Men egen vurdering vil være at der ikke regnes med et salg af Niang - han ventes at blive.

Paletta ventes heller ikke a skæppe meget i kassen. Og så er der jo Bacca som er sværere at komme af med end herpes.
EL: Biglia og Bonucci er nu officielt sat på listen over berettigede spillere i EL turneringen. De kan begge dermed deltage i de kommende kampe mod makedonske Shkendija.

Kilde: MilanWorld

Sådan, så er det på plads.
Grande Milan!
annonce