Snak

Mere indhold efter annoncen
Susu: Manden er åbenbart stadig ikke tilfreds med Milans tilbud på en kontraktforlængelse. Milan har et bud på bordet, der lyder på en 4-årig forlængelse med en løn på 2,5 mil euro. Suso kræver 500 tusinde mere oven i hatten.

Kilde: Football Italia News

Det er det jeg hele tiden har sagt. Den mand har kun haft én grund til ikke at skrive under på en forlængelse med Milan, og det er hans løn. Han har sikkert ondt i røven over, at Donnarumma har fået en større lønforhøjelse. Han må dog forstå, at Donnarumma er en mand, Milan på ingen måder må tabe på gulvet (han er Milans fremtid). Dette gælder ikke for Suso. Nu må han til at stramme an og skrive under på en forlængelse, ellers må vi kaste blikket efter andre alternativer. Jeg er personligt ved at være godt utilfreds med hans krav på en forlængelse.

http://www.football-italia.net/107326/suso-raises-milan-demands
Grande Milan!
Bacca: Milan har netop afvist et bud på 17 mil euro fra Marseille.

Kilde: El Confidencial/MilanNews
Grande Milan!
Calhanoglu: Han bliver rost til skyerne af den nye tyrkiske landstræner, Mircea Lucescu. Om Hakan siger han følgende: "Hakan er en spiller med stort potentiale. Han vil helt sikkert løfte Milan til større højder".

Kilde: MilanNews


Kloge ord fra en klog mand. Jeg forventer personligt meget af Hakan. Hvis han får den forventede spilletid af Montella naturligvis. Det er jo ikke til at sige, om han vil foretrække Niang fremfor Hakan. Det har han jo gjort hidtil. Håber dog dette kun skyldes manglende kamptræning hos tyrkeren p.t.
Grande Milan!
Omkring Suso, så er det vigtigt lige at få fakta på plads.

Klubben har ikke ventet på Suso - Suso har ventet på klubben.

Først og fremmest grundet ejerskiftet. Dernæst pga et yderst travlt transfervindue indtil videre. Begge dele helt legitime "undskyldninger". Det holder dog ikke at klandre spilleren.

Dernæst kan man så have sin egen mening til rimeligheden i Susos krav.
Der er dog næppe noget odiøst i at spilleren ikke blot bukker og nejer og skriver under på klubbens udspil. Udfra min erfaring, er det meget få lønforhandlinger der foregår på den facon.

I flg. CM er der da heller ikke noget drama i dette - både klub og spiller (og dennes agent) anser dette som ganske almindelige forhandlinger.
En kilde i klubben skulle have udtalt til en journalist fra CM at man føler sig sikre på en forlængelse og forventer at der kan nås til enighed omkring en aftale til €2,8m p.a. med udløb i 2021.
Jeg føler mig overbevist om at Calhanoglu bliver en af Montellas foretrukne. Hvad end det bliver som seconda punta eller som venstre wing i en tridente - potentielt også 10er hvis vores træner benytter sig af en 3-4-3 a la Contes.

Den kære tyrker har ikke spillet kampe i snart et halvt år, hvilket betyder at han lige skal finde rytmen igen. Når det sker, er jeg sikker på at han er blandt starterne.

I parantes bemærket, er det Borini der primært har været valgt på venstrekanten. Niang er fortrinsvis startet i højre. Begge (Borini og Niang) må antages at være andetvalg til pladserne.
Daniele Longo (CM) melder at vi kræver €5m for Paletta.

Genoa og Fiorentina skulle have vist interesse, men begge er lunkne på prisen.

Paletta er en dygtig spiller og for mig ville det være fint at beholde ham som reserve (hellere ham end Gomez).
Klubben synes også at være fint indstillet på at hans kontrakt kan løbe ud om et år.
Spørgsmålet er så om Paletta selv vil prøve at tvinge en transfer igennem.
EL: Vi har i dag sendt en 25 mands liste til UEFA. Alle er udtaget undtagen Bacca.

Kilde: MilanWorld


Håber snart, at der kommer et bud på 20 mil euro for Bacca, så både han og Milan kan komme videre i programmet.
Grande Milan!
Ghezzal: Han er officielt bekræftet som ny Monaco spiller.

Kilde: MilanWorld


Denne handel er jeg personligt meget glad for. Nok ikke så meget som da Simon Kjær (var jo stærkt rygtet til Milan) blev bekræftet til Sevilla, men den her giver også sindsro hos undertegnede ;) Vi har ikke brug for flere af de dersens 3. rang spillere. Farvel Ghezzal.
Grande Milan!
Nu ved jeg ikke, om Romagnoli og Silva bliver meldt klar til træningskampen mod Betis onsdag aften. Men gør de det, kunne jeg godt tænke mig at se denne konstellation i en 3-5-2 opstilling:

https://www.buildlineup.com/shared/5988990f8dd5dd25d4d1fa67
Grande Milan!
Det er også vores stærkeste formation. Måske Calhanoglu i stedet for Bonaventura.
Mojn do!
annonce