Snak

Mere indhold efter annoncen
Bonaventura er formentlig en af de første på Montellas holdkort.
Samtidig er Suso det næppe.

Med Calhanoglus manglende kamptræning, er det dog bestemt en mulighed at Suso starter.
På længere sigt tror jeg dog at tyrkeren står foran Suso.
Ja, men personligt synes jeg ikke, han er blandt de 11 bedste.
Mojn do!
Hvem af dem?
Bonaventura. Hvis den skal stå mellem ham og Calhanoglu. Nu og her er Bonaventura i bedst form, men jeg har stor tro på tyrkeren.
Mojn do!
Den holdning er du naturligvis berettiget til :)
Belotti: Milan vil komme med sit endelige bud på Belotti medio august. Torino kræver ifølge rygterne minimum 80 mil euro for stjerne angriberen.

Kilde: MilanWorld


Det ville jo kun være på sin plads at prøve en aller sidste gang. Hvem ved, måske slår vi to fluer med ét smæk denne gang - Niang væk og Belotti ind.
Grande Milan!
80 mio. euro for Belotti, men Torino har sagt nej til 70 mio. euro plus Niang og Paletta. Noget stemmer ikke helt overens.
Mojn do!
Det er svært at sige Foggy. Måske vil de kun have rene cash. Måske vil de have 80 mil + Niang. Vi bliver nok ikke klogere før midt i august engang.
Grande Milan!
Jeg tror ikke vi kommer til at have en fast start elever, så jeg tror suso er ligeså vigtig som Jack og hakan. Som jeg tolker montella, så ønsker han netop at veksle meget mellem de forskellige. Med vores trup vil det pludselig i år være spændende at se hvad der sker fra bænken, modsat de sidste år hvor vi ingen ekstra våben havde at sætte ind. Alle er lige nu, og så får de bedste flest minutter. Der bliver en sund kamp om pladserne og mulighed for at give pauser til de bærende kræfter, fordi de som kommer ind er ligeså gode.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
La Stampa skriver, at Belotti er Montella´s favorit til angrebspladsen. De nævner ligeledes, at Milan vil komme med et endeligt bud på Belotti snart. Tænk engang Belotti og Zlatan i front ;) sweet dreams ... sweet dreams ...
Grande Milan!
annonce