Snak

Mere indhold efter annoncen
Kalinic: Fiorentina har givet Milan et ultimatum. "Hvis Milan vil købe Kalinic, skal vi have deres endelige bud senest fredag i denne uge. Derefter vil Kalinic ikke længere være på transferlisten", lyder det fra Fiorentina ledelsen.

Kilde: MilanWorld


Fint med mig.
Grande Milan!
Jeg syns efterhånden at både Mirabelli, Fassone og Montella, er blevet pålagt at have en favorit iblandt angriberkoret. Det finurlige er så at det er skiftende præferencer for den enkelte, alt efter hvilket medie man læser. Jeg syns efterhånden der er blevet skudt så meget med spredehagl på det emne omkring den primære præference ved de enkelte involverede, at det er svært at tage rigtig seriøst længere.
Lentini, jeg har ikke læst nogen steder, at Montellas foretrukne angriber skulle være andre end Belotti. Har du læst et andet navn? Mirabellis favorit skulle være Aubameyang. Fassones skulle igen være Belotti.
Grande Milan!
Montellas foretrukne angriber var Morata.
Apropos spredehagl, så har jeg selv sendt en ordentlig byge afsted ifbm. diskussionen omkring den passivitet, jeg oplever i den sløje jagt på den ”stjerneangriber” vi så ganske tydeligt søger.

Jeg tror egentlig jeg har fundet frem til en plausibel teori, som er forbundet med det ekstra budget, som Li HongYong skulle være villig til at ligge, for at hive the main mann ind i folden. Det er muligt mit italienske er blevet (for) rustent, eller at jeg har læst forkerte artikler angående dette ekstra budget. Men jeg har ikke læst nogen steder, at det skulle begrænse sig til 30mio€, men at det er 30mio€ ekstra til et givent beløb ingen kender til, fordi Fassone i meget uberlusconisk stil ikke har galet op om specifikke beløb på transferbudgettet til denne sommer.

Li HongYong har ikke gemt disse midler i madrassen eller i baglommen. Ressourcerne er formentlig bundet, og skal dermed løsnes til brug. Det tager tid at få frigivet disse midler og allokeret videre i systemet. Jeg studser noget over at Mirabelli slynger en så specifik dato ud, som han gør, at jeg mistænker at de økonomiske ressourcer til den tid og specifikke dato, vil være klar til at benytte.
@ GM

Først var Montellas præference Morata. Og jeg har set både Kalinic og Belotti nævnt som hans primære præference, alt efter hvilket medie man læser.

Fassone er blevet pålagt en præference for Aubameyang pga. markedsstrategiske grunde, alt imens Mirabelli er blevet skudt i skoen at have forkærlighed for både Aubameyang og Belotti – igen alt efter hvilket medie man læser.

Så jeg synes den præferencesnak svinger efter hvordan vinden blæser, at jeg reelt set ikke rigtig finder interesse i det længere da den påståede præference skifter person hver dag. Milans passivitet giver dog medierne alt mulighed for at skyde rundt i alle retninger med diverse teorier.
Jeg synes det ville være fallit for ledelsen at ende med at give efter for Belottis pris. Lad nu Costa komme det halve år på lån, og lad Zlatan tage over i det nye år. Så taber vi ikke ansigt og har de 2 klasseangribere på skift. Det er sikkert den billigste løsning for tilgange til angrebet. Jeg tror ikke på Auba længere, så havde vi haft ham. Så er der Falcao og Kalinic hvor jeg hellere spare pengene. Jeg tror sagtens Cutrone kan score det samme antal mål som de to, så derfor giver det ikke mening i forhold til prisen. Han har jo 3 mål plus stolpeskud i 3 kampe, så det er bestemt realistisk at han kan lave plus15 i en sæson.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Og apropos voksenmobning som også er emner vi tilsyneladende runder her i tråden, er det da lidt spøjst at se listen over spillerne til næste kval-runde i EL som nu inkluderer to af de tidligere tre outcast, Sosa og Paletta, mens Bacca må sejle i egen sø.
Lentini
Jeg håber din teori er rigtig og jeg har også grublet over den dato. Jeg synes det virker yderst plausibelt at det handler om endnu en overførsel. Nu er de sidste planer måske lagt, og den 15. ankommer resten af pengene så, hvorefter vi kan lave de sidste handler.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
@ Serpente

I min optik er det ikke en løsning værd at opdele to halvårige perioder med den ene og anden angriber. Det er for snævertsynet og for kortsigtet til at arbejde med for Montella. Ydermere vil Zlatans ego absolut ikke spise sig af med at være en "hovsa-løsning" i et halvt år. Bare et sådant tilbud vil få flammerne op under Balkan temperamentet.

Og godt nok er Zlatan transferfri, men du kan jo gætte dig til hvad signon fee´n vil være at erhverve sig Zlatan.

Hvis man vil gå med Zlatan er man som minimum nødt til at tilbyde sæsonen 18/19 med.

Costa er kun dedikeret til Atlético. Derfor vil han få et rungende nej fra min side. Selv på et halv-årligt lån.

Cutrone viser tænder, men med ambitionsniveauet kan vi ikke smide et ansvar om 15 ligamål på hans skuldre. Det er imo alt for stort et pres. Jeg ser ham gerne folde sig ud i EL og Coppaen, med krav om mål fordi talenterne i klubben skal være vant til at der skal leveres fra dag et.
annonce