Snak

Mere indhold efter annoncen
Lad os håbe at det betyder at Bacca er solgt, ellers kunne det ligne en udfrosset spiller. Trods alt ikke en metode jeg håber vi benytter.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Jeg ville nu også beholde Zlatan næste sæson også. Jeg er enig i at der ikke er en umiddelbar super løsning, men på dette tidspunkt i markedet frygter jeg mere en falcao end Costa i et halvt år
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Nej, det er jeg enig i. Omend jeg ikke nærer nogen sympatier for hverken B1 eller B2. Man er dog fristet til at spørge Barilla om ikke det er en formssag at få Bacca videre i systemet med alle de storklubber, Barilla evig og altid har snakket om, som alle er ekstremt interesseret i spilleren.
Personligt er jeg vild med Falcao. Han er en fantastisk afslutter imo.

Modsat kan jeg dog sagtens se argumenterne der taler imod en sådan tilføjelse.
Ja det køre meget godt for ham efter magre år, så for hans og vores skyld bør vi ikke jinx noget.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
@Lentini: din teori lyder meget plausibel, men det er dog bekymrende såfremt det er korrekt.
Der er ikke mange der slipper en spiller fra øverste hylde, så sent i vinduet - med mindre summen er er meget fordelagtig.

Det er lige før at jeg starter grillen og slår dørene på vid gab for alle interesserede hvis der kommer en ny Capocannoniere så sent på sæsonen.
"..."
Serpente

"Jeg synes det ville være fallit for ledelsen at ende med at give efter for Belottis pris. Lad nu Costa komme det halve år på lån, og lad Zlatan tage over i det nye år. Så taber vi ikke ansigt og har de 2 klasseangribere på skift."

Jeg synes ikke, vi taber ansigt ved at gå med på Torinos krav. Sådan er gamet jo i fodbold. Den sælgende klub vil altid forsøge at få mere for deres spiller, især hvis det er en stjerne spiller man står med i hånden. Omvendt kan den købende klub sommetider blive nødt til at give efter og betale ved kasse 1. Det er lige præcis dette scenarie jeg ser mellem Torino og Milan i forhold til Belotti.

Tænk engang at Neymar er blevet solgt for 222 mil euro. Er han det værd? I min verden nej, og det er der ingen fodboldspillere der er, men sådan er fodbold i dag, og i morgen bliver det blot værre/dyrere. Så kan man så kigge på Belotti´s frikøbsklausul, den siger 100 mil euro for klubber udenfor Italien, ergo må han være billigere for os. Måske en pris mellem 80-90 mil euro. Hvad vil Belotti koste næste sæson, hvis han gør en god figur igen i den kommende sæson? 160 mil eller mere. Han kan naturligvis også få en dårligere sæson end den foregående og dermed falde i pris. Det er naturligvis noget Cairo er indforstået med.

Altså mener jeg, at Belotti skal købes koste hvad det. Om så de vil have 90 mil + Niang, værsgo! Vi står og mangler en verdensklasse angriber, og det mener jeg helt bestemt Belotti er. Så vil det være oplagt at kaste de mange penge efter ham, da vi egentlig ikke har mange alternativer ved hånden.

Jeg må ligesom Lentini takke nej til lån af Costa for en halv sæson. Det duer simpelthen ikke. Jeg vil have en mand, der er 100% engageret i klubben og dens ambitioner. Det vil Costa ikke være. Han vil være ligeglad, hvordan det går med Milan. Han er jo alligevel væk til januar. Desuden har han sit hovede andet steds - Atletico.

Men Zlatan er ALTID velkommen, og i min optik skal en som ham have lov til at spille for Milan, så længe han leverer varen. For den mand er noget helt ekstremt. Han er snart 36, men han scorer stadig mål på samlebånd, og så længe han gør det, skal han have lov at spille i vores smukke trøje, der i øvrigt klær´ ham fantastisk godt.
Grande Milan!
P.S.: Vi har haft et fantastisk transfer vindue hidtil, og hvis arbejdet skal gøres færdigt, skal det hverken være Costa på lån, Kalinic eller Falcao. Belotti, Aubameyang eller en unavngiven angriber i samme klasse + Zlatan de sidste dage i august. Så har vi sat prikken ovet i´et. I modsat fald falder det hele til jorden, da en stjerne angriber er så vigtig for en klub, der har store ambitioner. Han skal score 23 + i ligaen.
Grande Milan!
Og apropos voksenmobning som også er emner vi tilsyneladende runder her i tråden, er det da lidt spøjst at se listen over spillerne til næste kval-runde i EL som nu inkluderer to af de tidligere tre outcast, Sosa og Paletta, mens Bacca må sejle i egen sø.

Det har jeg godt nok også studset over. Det kan da ikke være fordi man vil fryse Bacca ud, da Sosa egentlig kører samme stil med at afvise klubber. Nu har Bacca som sådan ikke afvist nogen direkte, men han vil jo kun til Sevilla ifølge agenten..
Milanisti

"Det har jeg godt nok også studset over. Det kan da ikke være fordi man vil fryse Bacca ud, da Sosa egentlig kører samme stil med at afvise klubber. Nu har Bacca som sådan ikke afvist nogen direkte, men han vil jo kun til Sevilla ifølge agenten.."

Jep, jeg har også tænkt mit med hensyn til frysningen af Bacca. Jeg er ret sikker på, at Bacca har sagt noget til Montella, som han ikke skulle. Ellers har jeg svært ved at forstå, hvorfor Bacca skal fryses ude, når ikke Paletta og Sosa skal. Alle tre var jo nærmest skubbet ud i kulden. Så der må foreligge stridigheder mellem Bacca og Montella, tænker jeg.
Grande Milan!
annonce