Snak

Mere indhold efter annoncen
Haha Bosse


Ja det kan jo undre at man ikke kigger på Milans hidtige transferforløb, jeg vil mene det er ganske sikkert at man er lykkes så godt som man er, netop fordi man har været tidligt ude.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Kalinic er jo ikke på samme hylde som de andre. I forhold til Belotti og Co. er det jo en forudsætning at de stejler og siger de vil væk nu, hvis man skal have et nedslag i pris. I alle andre tilfælde, hvor en klub kommer på døren i panik sidst i vinduet, bliver de malket for alt de er værd. Videre skal den sælgende klub ofte ud i samme marked, med en deadline som nærmer sig, og panikhandle, så prisen får endnu er tryk op. Man kan jo eventuelt se på Torres og Carroll karrusellen for sæsoner tilbage, hvis man er i tvivl om hvordan det fungerer.
Grunden til at Dortmund sætter de priser de gør, er jo ikke fordi de ønsker at sælge, men fordi de ikke er motiveret for det. Hvis du skal have deres bedste spillere, tager de sig således også helvedes godt betalt. Dembele gav man vel €15 mio. for, sidste sommer, og Pierre-Emerick Aubameyang kostede vel €13 mio. i sin tid. Det er ret solide indtjeninger man så har på dem, som kommer oven i det sportslige afkast.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Løbet er kørt med Aubameyang og sikkert også det samme med Belotti. For at få Belotti kræver det, at han selv melder ud, at han gerne vil skifte klub. Så længe han ikke har gjort det, kan Cairo presse prisen så længe, han lyster.

Vi får Kalinic, fordi Mirabelli og Fassone ikke tør trække den længere. Jeg vil være fint tilfreds med Kalinic, da han er en dygtig boksspiller og målscorer.
Mojn do!
Vi får Kalinic, fordi Mirabelli og Fassone ikke tør trække den længere. Jeg vil være fint tilfreds med Kalinic, da han er en dygtig boksspiller og målscorer.

Viola har sat fredag som deadline vedrørende Kalinic. Lur mig, om der ikke sker noget dén dag.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Ja, netop. Også derfor jeg tror, at de to ikke tør trække den længere end til den deadline. Så skal det være forbi, at der på mirakuløs vis sker en åbning til en af de to andre angribere.
Mojn do!
Bosse

"Hvis du gerne vil have at folk lader være at plage dig, er det måske værd at tænke over hvad du skrive en ekstra gang. Det du netop fik forfattet er ganske enkelt ikke sandt, og alt empiri peger i modsat retning."

Det var da et yderst sympatisk indlæg fra din side. Flot!

Men det er sådan jeg ser det, og det kan du være nok så uenig i, men styr dit handicap med indlæg som disse. Du kan gøre det bedre.

JEG er ret sikker på, at både Dortmund og Torino VIL sælge. Derfor jeg ser denne mulighed. Jeg her oven i købet skrevet pris på de samtlige spillere, altså den pris Milan skal af med. Men tager den da lige igen for din skyld: Belotti: 80-90 mil. Aubameyang: 70-80 mil. I dag vil klubberne jo have mere. Kan vi spare 10 mil., er det ganske fint i min optik. At du mistolker det, og kommer med "ja de sælgende klubber er jo magtesløse" osv. er jo noget værre sludder at komme ind på, når de mere end gerne vil sælge deres stjerner. Læs mit lange indlæg igen, og lad være at skrive noget, jeg ikke har skrevet.
Grande Milan!
Bosse

Og nu du er i gang med at svine andre brugeres indlæg. Lad mig høre din version af Belotti og Aubameyang? Vil de sælge dem, eller vil de beholde dem? Og hvor vil disse spillere ifølge dig være at finde 1. september? Kom med dine egne kommentar, meninger og vurderinger fremfor at svine andres meninger og indlæg.

Og hvis du er af den mening, at hverken Belotti eller Aubameyang og Zlatan for den sags skyld ikke ender i Milan, hvem henter vi så som angriber?

Kommer vores angreb til at bestå af Cutrone, Niang, Silva og Calhanoglu? Eller hvad tænker du?

Lad med høre, hvad din fornuft siger?
Grande Milan!
Mirabelli: Som bekendt udtalte han jo, at en ny angriber vil komme til omkring midten af august.

Nu skal vi lige have fakta på plads igen.
Mirabelli har udtalt at vi ville afsøge markedet for potentielle tilføjelser til truppen efter 15. august. Der er ikke lovet en ny angriber.

Idéen er simpelthen den, at man vil presse priserne ned hos de sælgende klubber.

Jeg tillader mig at konkludere at du ikke er i direkte dialog med Mirabelli (ret mig hvis jeg tager fejl).

I så fald, er vi ude i motivtolkning. Din tolkning er du 100% berettiget til (som andre er berettiget til deres), men det kan synes en smule bombastisk, når du på den måde drager en konklusion.
Ikke mindst fordi det strider mod både logik og historik.

Priserne på spillere vil typisk stige henmod slutningen af et vindue, fordi den sælgende klub skal ud og erstatte den pågældende spiller. Her er udbuddet af spillere ofte begrænset, fordi der allerede er foretaget en masse handler rundt omkring.
Ergo er vi ude i ganske almindelige markedskræfter - udbud og efterspørgsel.

Du kan dog have ret derhen, hvor klubber der meget gerne vil sælge bliver presset, fordi der ligeledes bliver færre potentielle købere.
Bacca er et glimrende eksempel.
Men præmissen er altså at de pågældende klubber gerne vil sælge - det mener jeg er forkert i disse tilfælde (mere om det senere).

Det er alle spillere, som er tæt på kontraktudløb.

Nu er jeg ikke selv sportsdirektør, men jeg vil påstå at konktrakter der udløber i 2019 og frem, bestemt ikke ses som "problematiske".
Du kaster dig igen ud i et sandhedspatent - ikke engang en personlig mening.
Det kunne i denne forbindelse være interessant at se noget "evidens" på dit udsagn.

Både Torino og Dortmund har ønske om at forlænge Aubameyang og Belotti´s kontrakter, men det er ikke lykkedes.

Belotti underskrev ny kontrakt for et halvt år siden - hvilket er årsagen til den famøse €100m-klausul.

Det har de ligesom signaleret ved at flirte for vildt med Milan og Barcelona.

Jeg har måske misset noget denne sommer - heriblandt Dortmunds fliteri.
Mig bekendt er historien (som både spiller og klub har bekræftet) at Aubameyang meldte ud til Dortmund at han ønskede en ny udfordring i sin karriere.

Dortmund efterkom dette ønske ved at tillade ham at forlade klubben - under forudsætning af at et acceptabelt bud (efter sigende €75m) blev modtaget inden en given dato.

Det er igen bekræftet at det kun er en kinesisk klub der har afgivet et bud der lever op til disse krav, men spilleren selv valgte at afvise et skifte til Asien.

Dortmund har faktisk været yderst eksplicitte i at understrege at de meget gerne ser Aubameyang blive.

Situationen er ganske lig i Torino, hvor Cairo har gjort det klart at han ikke ønsker at sælge spilleren, men at han ikke vil stå i vejen hvis spilleren selv ønsker at forlade dem (såfremt et bud på €100m bliver modtaget).
Belotti har som bekendt meldt ud at han ikke vil presse på for en transfer.

Ikke just min opfattelse af en "vild flirt".
Men det er jo igen øjnene der ser.
Rosso for fanden, det kan sgu ikke være sundt for helbredet det du har gang i. Din dissekering af GM´s indlæg tjener jo intet formål, det er ren sadomasochisme du har gang i.

Og nej GM, dette er ikke et indlæg du skal citere, og samtidig svare Rosso på andenhånd.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Bishop

"Og nej GM, dette er ikke et indlæg du skal citere, og samtidig svare Rosso på andenhånd."

Ha ha bare rolig, jeg læser ikke mandens indlæg. Derfor har jeg intet at svare ;)

Dog venter jeg stadig et svar fra Bosse. Hvis han da kan svare på mine spørgsmål. Jeg tvivler stærkt. Kommer der ikke et svar fra ham, så må han lære at holde kæft en anden gang. Ingen herinde kan være tjent med at blive tilsvinet grundet sit indlæg. Vi har alle vores idéer, synspunkter, meninger, vurderinger osv. Det er derfor det hedder et debat forum. Har han ikke noget fornuftigt at sige, kan han lukke fissen!
Grande Milan!
annonce