Snak

Mere indhold efter annoncen
Begge hold har været lige elendige.

At Allegri skifter Mexes ind i en kamp, Milan skal vinde, siger alt om ham.

Håber han bliver fyret i omklædningsrummet.
Mojn do!
Lad bare Inter ryge i Europe League. Det er vi sgu ikke engang gode nok til.

Den bedste julegave vil være en fyring af tossen på sidelinjen.

Og så må Muntari gerne fise af h... til.
Mojn do!
hold kæft så bittert, men det opsummerer jo efteråret meget godt... fin kamp af de sciglio og saponara dog, jeg håber det kan give allegri (eller hans afløser) en idé i at bruge de yngre spillere mere

...og vi overvintrer på 13. pladsen. vor herre bevares
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Ja, en uafgjort havde ikke været urimeligt. Der var ingen af holdene der fortjente 3 point.

Nå, nu må målet efterhånden være overlevelse i Serie A, og det skal vi gå benhårdt efter.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
"Og så må Muntari gerne fise af h... til"

MilanChannel, sorry, SKYFO mente han sammen med Bonera var jeres bedste spiller i dagens kamp.
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Det har de i deres gode ret til at mene, men det var han ikke.

Bonera var Milans bedste. De Jong og De Sciglio gjorde det fornuftigt. Resten var bare ikke gode nok.
Mojn do!
Tog Nagatomo ikke også med hånd??
Milan Per Sempre ❤️ Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
Det kunne godt se sådan ud, men fair den ikke blev dømt, når der ikke var vished for, om han nu også brugte hånden.

Heldigvis har vi intet på spil, for så havde det været en svær pille at sluge. Forhåbentligt har Inter gjort valget nemmere for Galliani.
Mojn do!
Con Allegri non siamo allegri
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Kampen til aften, summerer egentlig meget godt vores efterår op. Jeg synes ikke som sådan, at vi er blevet spillet af brættet af noget hold, men vi er simpelthen for uskarpe i felterne – defensivt som offensivt. Jeg havde det egentlig sådan, at jeg ikke ville have noget imod at lade Allegri køre sæsonen færdig, men når vi nærmere os nedrykningsstregen mere og mere, er der simpelthen nødt til at være noget konsekvens. Så man kan muligvis være tvunget til at lave en ændring. Har vi vundet en af de sidste ni? Det burde en træner i enhver storklub ikke overleve.

Og meget overraskende at se Saponara fra start. Måske, det var for at vise de interesserede klubber hvilket niveau han er på? Han skulle i hvert fald være på tegnebrættet i Torino, og jeg tror da ikke de vil være kede af at få en spiller på hans niveau. Birsa virker i hvert fald ikke synderlig interesseret i at forlade Milan på en lejeaftale her til vinter. På den anden side, er det godt nok også et vink med en vognstang til Alessandro Matri.

Og mht. trænerposten, er der lige varierende meldinger omkring den næste Milan-træner. Det kunne meget vel ligne, at Barbara får sin vilje med Clarence Seedorf. Iflg. Corriere della Sera er det i hvert fald hovedprioriteten, og Silvio Berlusconi skulle ligeledes være mest varm på Clarence. I Gazzetta dello Sport spekulerer man dog i at man vil have en mand ind med lidt mere erfaring. Her nævnes min primære favorit, Prandelli, som manden. Både fordi han forstår at skabe en enhed, har erfaring på absolut topniveau og tilmed spiller med en form for fodbold, som Milan gerne vil.

Vores nuværende træner skulle til gengæld være et navn, som følges tæt i de franske topklubber. Og mit umiddelbare bud, er at Monaco meget vel kunne være på tapetet til Allegri. Ranieri får altid kun lov til at føre et hold frem imod deres topniveau, inden han bliver skiftet ud. Og det kunne meget vel være samme scenarie denne gang i Monaco. Jeg kender ikke så meget til deres russiske ejer, men er han ligeså ”blottet” for fodboldsans som Abramovich, kunne jeg godt forestille mig at Ranieri bliver fyret såfremt han ikke vinder mesterskabet i Ligue 1.

På ledelsesplan er det igen Braida, der bliver snakket om. Hans afgang skulle være 100% afklaret, men jeg har svært ved at tyde om det allerede bliver her til vinter, eller om der ventes til sommer. Sampdoria skulle tilsyneladende være ret vilde efter at få Braida i folden, mens han allerede skulle have afvist tyrkiske Kasimpasa, som ligger nr. 2 i den tyrkiske Süperlige. Der melder sig et par scenarier, fordi Sogliano skulle ganske vidst først støde til Milan til sommer. Men forinden er der det ene scenarie, hvori Braida bliver til sommer. Og det andet er så at han forlader Milan nu, mens Umberto G??? hjælper Galliani med vintertransfervinduet. Der er så mange meldinger, som er modstridende i Braidas afgang, at det meget vel kunne tyde på, at der bliver skudt fra hoften, og at ingen reelt set ved hvornår Braida må forlade sin plads. Sean Sogliano skulle dog blive Milans næste sportsdirektør. Det siges at Galliani er ret så begejstret for hans netværk, måden at arbejde på, og evne til at finde talenter inden at prisbyrden bliver for stor.

Der er desuden stor enighed om, at Barbara har været nødsaget til at sætte Maldini på standby efter det overraskende forløb med Galliani, og hans forbliven i klubben. Det ligner igen, at Maldini må vente til at Galliani en dag forlader klubben.

Niang er røget til Montpellier hjemme i Ligue 1, hvor der er tilføjet en købsklausul oveni lejemålet. Så får han succes, kan Niang meget vel være forhenværende spiller i Milan til sommer. Det har gjort, at interessen i Marco Parolo er kølnet en del, fordi Niang netop skulle bruges som en byttevare for at fiske den italienske landsholdsspiller. I samme moment er rygterne om Andrea Bertolacci også forsvundet, fordi Niang som skrevet, er havnet i franske Montpellier.

I stedet virker Radja Nainggolan utrolig tæt på Milan. Meget overraskende vending omkring ham, da både Inter og Juventus har været nævnt som meget store bejlere til den arbejdshidsige Nainggolan. Cellino havde angiveligt forlangt 8mio€ + en halvpart i Bryan Cristante. Milan havde lagt ud med 5mio€ + halvpart i Cristante. De seneste forlydender lyder på at Cellino har sænket sit pengekrav til 7mio€, så en aftale er kommet tættere på. Som sagt, overraskende for mig, at lige Milan skulle løbe med ham.

Der er ellers rigeligt med rygterne omkring midtbanespillere vedrørende Milan. Tåbelige som mindre tåbelige. Det mest tåbelige, er dog at der har været rygter om at Andrea Pirlo skifter tilbage til Milan. Det må mildest talt siges at være useriøst. Så tværer man stadigvæk rundt i Hernanes. Den har jeg svært ved at se kunne lykkes, og det selvom jeg synes at præsident Lotito, i Lazio, er overdrevent overbevist om en forbliven af Hernanes i Lazio. Nu har han forsøgt i et år på en forlængelse af Hernanes uden held.

Jeg kan snildt forestille mig, at det ender med en afgang af Hernanes til sommer, hvorefter Lotito spyer ild mod Hernanes, denne agent, Joseph Lee, den købende klub og alle andre end ham selv. Samme scenarie som i sommers, hvor han ikke formåede at hente hverken Burak Yilmaz eller Fabio Quagliarella, og det var naturligvis alle andres skyld end ham selv. Der er mange idioter i italiensk fodbold, men Lotito er deroppe i toppen… Jeg vil også sige, at Hernanes i denne sæson, ikke rigtig ligner en som har synderlig stor lyst til at blive i Lazio, hvis man skal tolke noget ud fra hans sløje præstationer.

Schweiziske aviser hævder at vi stadigvæk kører hårdt efter Blerim Dzemaili i Napoli, men de må have kopieret rygterne fra sidste vinter, fordi der er intet at finde i de italienske medier om det.
Udover det har vi kølnet vores interesse for Francesco Lodi, hvor det mere peger henad at han havner i enten Torino eller Fiorentina.

Vi skulle tilsyneladende også have lagt følere ud på en kun 18-årig kroatisk midtbanespiller, Pasalic, som står til 3mio€.

Der foregår også tåbelige rygter omkring Stephan El Shaarawy, og Milans interesse i at sende ham på lån i enten Torino eller Genoa. Det virker i min verden meget søgt, og helt væk…. Manden har jo været skadet stort set hele sæsonen!

Så er der desuden også havnet rygter ind om en af vores andre angrebsspiler, den uduelige cirkusklovn, Robinho. Det skulle være fordi han mangler spilletid, og han har sat øjnene på deltagelse i VM i hjemlandet, Brasilien. Adskillige brasilianske klubber skulle være interesseret, men det kræver at Robinho begynder at være lidt rimelig omkring sine lønkrav.

Til gengæld kigger vi på en anden brasiliansk angrebsspiller. En kun 18-årig herre fra Chievo, Victor Da Silva. Jeg mener egentlig at han scorede i Coppa-kamp for Chievo i år. 12mål i 10kampe indtil videre i Primaveraen. En flakkende second striker, med fart i fødderne. Både Milan og Fiorentina skulle følge hans udvikling særdeles tæt.

På forsvarsfronten kan der måske komme en afgang af Matías Silvestre allerede. Boca Juniors i hjemlandet skulle være interesseret i at få ham hjem til Argentina. Valget står tilsyneladende mellem ham eller Roncaglia i Fiorentina, som er røget ud i kulden i det toscanske. Og jeg vil sige, at det er svært at savne Silvestre, når han stort set har været skadet hele sæsonen. Sølle tre optrædener er det blevet til. Napoli skulle desuden ligeledes være interesseret i Dória, som Seedorf anbefalede for lidt over 14 dage siden til Milan.
annonce