Snak

Mere indhold efter annoncen
Andenbedste? Mon dog?
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Jeg vil ikke give for meget for det sidste rygte, Inter rygtes til snart samtlige Semi ledige angribere i Europa, så ikke videre troværdig, det lugter dog langt mere af Lavezzi eller Lucas.

Medmindre Lavezzi har indgivet en transferrequest, er jeg da enormt nysgerrig efter at vide hvordan man i Inter vil finansiere Lavezzi? Derudover står PSG i en situation hvor man stadigvæk er med i Champions League, og desuden ligner et hold der gerne giver afkald på Jeremy Menez pga. dennes kontraktudløb til sommer. Hvorfor skulle man også afgive Lavezzi, og indsnævre sin offensiv ganske betydeligt både kvalitativt og kvantitet? Jeg har svært ved at se det. Han er jo ikke limet til bænken i det franske.

Nainggolan vil desuden rykke utrolig meget på vores midtbane. Det er ganske givet. Forhåbentlig kan hans arbejdsiver og aggressivitet spice vores midtbane op, der bortset fra De Jong, har underpræsteret ganske groft. Men handlen er endnu ikke gennemført. Som skrevet før, er man 0.75mio€ fra hinanden. Falder den på gulvet over det beløb, river jeg dog en tot hår af hovedet. Vi stejlede over 2mio€ med Leverkusen i sin tid med Vidal, og se nu hvor han er! Jeg gider ikke gennemgå samme scenarie en gang til.

Caroe,

Jeg vil også mene at trekløveret Pjanic, De Rossi, Strootman er utrolig stærkt. Samtidig fungerer kollektivet Roma bare langt bedre end Milan.
Lavezzi har ellers et klassisk Inter-fjæs, men det samme havde Tevez. Gad nu ellers gerne se ham i Milan!

Lentini, lad være med at få det til at lyde som om at vi havde fået ham for 2 mio. euro mere. Det var Juve eller Bayern, hvor Vidal så valgte forkert. Nainggolan er en fin tilføjelse, ligesom Rami og Honda, men det skriger ikke af klasse. Glæder mig bare til sommer, og så laver vi en Juve 11/12 næste år og tager skabet pga. vi ikke har Europa at tænke på. (Smiley)

En sjov teori er, at Galliani og co. egentlig har det ganske fint med truppens sammensætning lige nu, for derefter at virke som de store redningsmænd ved at investere kraftigt til sommer. Man har lov at drømme!
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Nu har Roma vist også indblandet sig i Nainggolan handlen. Men jeg tror mere på, han enten ryger afsted til jer eller til Juve.

Celino er måske stadig sur på os.
Daje!
MM,

Leverkusen(Völler) nægtede kategorisk at sælge Vidal til Bayern. Galliani smed et bud på 10mio€ iflg. både tyske og italienske medier. Det var utilfredsstillende for Völler, som ville have mere. Galliani undlod at indgå i flere forhandlinger, og derefter sprang Marotta til og signede ham for ca. 13mio€. Hvad er Vidals værdi idag? 40mio€?

Sabatini har tilsyneladende snakket med Cellino, som La Mir beretter. 7.5mio€ skulle de iflg. medierne have tilbudt. Hvis han ender i Roma, skriger jeg. Fordi Galliani er pt. i Brasilien. Det er simpelten utroligt, hvis hele vores sportslige sektor skal afhænge af en mand. Jeg håber ved gud at venskabet mellem Galliani og Cellino er så godt, som det bliver påpeget.
Lentini

Nu skal du ikke føre en Nainggolan op på niveau med Vidal, de fleste var godt klar over at Vidal kunne blive stor, hvilket vel også var forklaringen på at ikke så få større klubber viste interesse i ham i sin tid, Bl.a viste Inter også interesse i ham men det blev aldrig til noget konkret (desværre).

Nainggolan er på ingen måder oppe på samme niveau eller har samme talent som Vidal, så derfor vil han aldrig kunne blive et tab på samme højde som vidal, såfrem Nainggolan skulle ende i en anden klub. Ærligt tale forstår jeg ikke al den hype omkring ham og forstår slet ikke hvad en klub som Juve og PSG vil med ham, det kan da kun være for at styrke bredden. Ja han vil sikkert ikke have problemer med at gå ind på Milan eller Inters hold, men nu er ingen af de to specielt prængende besat. Men selv med ham vil Milan altså stadig ikke have ligaens næstbedste midt.
Jeg fører ikke Nainggolan op på Vidals niveau. Jeg optegner et scenarie omkring Vidal, som jeg ikke håber sig gentaget ved Nainggolan. Jeg sidestiller dem ikke profilmæssigt, fordi de er ikke samme type spiller. Men jeg er uenig i at Nainggolan ikke kan udvikle sig til en profil. Han har alle ingredienser i min verden.

Hvis alle kunne se det store talent i Vidal dengang, var han formentlig ikke røget til Juventus for 13mio€? Deres økonomi kan ikke hamle op med de engelske storklubber. Så åbenlyst var han heller ikke.

Juve rører ikke på sig før til sommer. PSG er måske noget andet fordi han kan anvendes til bredden pga. en lidt sløvt besat central midtbane til Champions League og Ligue 1. Inter rører heller ikke på sig, men Roma kunne godt være en trussel. Derfor min appel til Galliani, kom igang!
Nu var det skal ikke Lentini eller MM, der skrev at Milan vil have, den 2.bedste midtbane med Nainggolan.

Jeg vil også mene at trekløveret Pjanic, De Rossi, Strootman er utrolig stærkt. Samtidig fungerer kollektivet Roma bare langt bedre end Milan.


Generelt er vores start 11 rigtig stærk. Vi mangler bare bredde spillere, der stadig kan holde niveau, når der rykkes rundt i 11´eren. Der kunne jeg godt se en Nainggolan, som vil kunne vedligeholde en stærk midtbane trio, når en af de faste ryger ud.

Daje!
Hvis det er den type der er behov for, så kunne I genansætte Adriano.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Bye Bye Balotelli?

Måske ikke så dumt hvis man kan få nogen til at smide en masse euro på bordet for ham. Hver eneste gang jeg har set Milan denne sæson har jeg siddet med fornemmelsen af at Milan ville være bedre uden ham og hans ugidelige og konstant fornærmede attitude.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
annonce