Snak

Mere indhold efter annoncen
Mht Champions League, så skulle man faktisk kunne anvende Essien. Jeg ved ikke om han ikke har spillet et minut for dem, eller slet ikke har været skrevet på listen. Selve annoncen viste dog også et billed af John Obi...

Grunden til at vi leder efter en midtbanespiller har både noget at gøre med CL - men i samme moment, fordi vi agter at skille os af med Antonio Nocerino.
Fernando er eksempelvis først tænkt til sommer.

Hvis vi til sommer kan have en offensiv med Balotelli, Pazzo, Kaká, Honda og El Shaarawy ser det spændende.

Midtbane med Montolivo, de Jong, Fernando, Cristante og Poli begynder også at ligne lidt.

Så er der omstruktureringen af de defensive linjer, hvor mit umiddelbare bud består i at Perin er førsteprioritet til målet, hvorimod jeg slet ikke er særlig sikker på noget som helst vedrørende forsvarslinjen. Jeg kunne drømme om Dória med Vidic med siden af, men det er der næppe økonomi i.
En spiller til midtbanen er formentlig et must, det ser noget fattigt ud i øjeblikket, dog er Essien ikke ligefrem et ønskekøb, men hvis han ikke er spærret i CL og lønnen ikke er for voldsom så er det nok as good as it gets.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Den nye Emerson?
Midtbane med Montolivo, de Jong, Fernando, Cristante og Poli begynder også at ligne lidt.


Savner noget offensivt kvalitet fra de spillere, du nævner der.

I Juve er ekempelvis både Pogba, Vidal, Pirlo og til dels Marchisio målfarlige. Det samme er et must i Milan, hvis klubben igen skal være med fremme.
Mojn do!
En spiller til midtbanen er formentlig et must, det ser noget fattigt ud i øjeblikket, dog er Essien ikke ligefrem et ønskekøb, men hvis han ikke er spærret i CL og lønnen ikke er for voldsom så er det nok as good as it gets.


http://www.football-ital…king-essien

Her står der, at Essien ikke er spærret. Så det ender nok med ham.
Mojn do!
I Juve er ekempelvis både Pogba, Vidal, Pirlo og til dels Marchisio målfarlige. Det samme er et must i Milan, hvis klubben igen skal være med fremme.


Til gengæld vil Milan jo spille med tre spillere foran de nævnte (vi tager udgangspunkt i juletræet), mens Juventus kun spiller med to fremme og wingbacks i Contes system. Man kunne derfor forestille sig at målene primært skal komme fra kæderne foran midtbanen.

Dit tidligere indlæg, hvad angår Montolivo/De Jong understreger vel i virkeligheden blot min pointe. De Jong er ikke spilopbygger og Montolivo er ikke bølgebryder/oprydder, uanset om man rent grafisk sætter det op sådan på en skærm eller et stykke papir. Ingen træner i verden ville anvende De Jong som playmaker (regista), uanset om man på en grafisk fremstilling ville lægge ham som den bagerste på midtbanen. De Jong er og bliver defensiv midtbanespiler og ikke regista, mens Montolivo aldrig nogensinde bliver defensiv midtbanespiller.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Amelia bekræfter offenligt at han har meddelt Galliani, at han gerne vil forlade Milan i dette transfervindue for at få mere spilletid.

Sky Sports opresumerer Milans sondering af terrænet på en midtbanespiller, der skulle kunne erhverves i dette transfervindue. Først og fremmet er der lånetilbuddet man er i gang med at forberede til Chelsea på Michael Essien, for den resterende del af sæsonen, med en købsoption. Et springende punkt på den dagsorden er lønnen på 5mio€ Essien hæver i Chelsea. Noget, man i Milan ikke er parat til at betale. Så er der Valencias Éver Banega, som kaldes en spiller af ”tvivlsom karakter”, hvor man formentlig hentyder til den useriøsitet som omhersker en ellers meget talentfuld argentiner. Der er yderligere kommet et nyt navn på bloggen, som er den unge brasilianer Casemiro i Real Madrid, men denne skulle allerede have spillet Champions League og synes svært tilgængelig grundet den langvarige skade som Sami Khedira hentede tidligere på året.

Sky Sports meddeler yderligere at der er tikket et tilbud om en lejeaftale på Alessandro Matri fra West Bromwich, ind på Gallianis kontor. Sportmediaset og tuttomercatoweb hævder dog anderledes at Fiorentina skulle have overhalet Sampdoria indenom, og principielt allerede være enige med Milan om et lejemål af selvsamme angriber for den resterende del af sæsonen. Sky Sports er dog ikke helt med den på den idé, og kalder transferen for mere vanskelig end som så. Men det ser dog ud til, at man i Milan har indstillet sig på at Andrea Petagna returnerer fra Sampdoria, for at udfylde Matris plads i truppen.

Iflg. tuttomercatoweb har Besiktas ikke opgivet ævred vedrørende Robinho. Slet ikke efter det mislykkedes tyrkerne at hente Ronaldinho, som i stedet forlængede kontrakten med Atlético Mineiro, til stor fortrydelse for Besiktas. Robinhos agent Marias Ramos nævner dog overfor selvsamme medie, at han intet har hørt fra den tyrkiske klub, men at han ikke ved om de eventuelt har snakket med Milan.

Sky Sports rapporterede tidligere at to lejemål til Reggina – for hhv. Gabriel og Vergara, var ved at være så godt som sikret. Men det er endnu ikke tilfældet, og selvom Simone Giacchetta bekræfter at det er nogle interessante spillere, er man slet ikke i mål endnu. Det står klart at Vergara ikke kan tage til Reggina. Forklaringen fra Galliani lød på, at Vergara pga. sin status som ikke-eu spiller erhvervet denne sæson, ikke at ryge på lejemål i Serie B denne sæson. Personligt, forstod jeg ikke helt reglen der forhindrer lejemålet for Vergara.
Essien har Milan og Galliani written all over it.

En spiller der engang var et navn, og har set sine bedste dage.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Jeg tror, det udelukkende er fordi, vores midtbane er så skrøbelig, og at han kan spille Champions League. Det er forhåbentlig kun en kontrakt til sommer, hvor han kan tage Muntari i hånden.
Mojn do!
Essien, no thx. Rygterne siger at Milan vil låne Taider eller Kovacic i Inter i stedet for Kuzmanovic, hvis de skal låne Matri. Kovacic ville jeg byde velkommen med åbne arme, men er Taider ikke starter for dem?

Var der andre der se Atletico her til aften? Den defensiv kommer Milan sgu aldrig igennem.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
annonce