Snak

Mere indhold efter annoncen
"Nej, det har han ikke i forhold til din argumentation om at 20 mio. € skulle være alt for lav en prismæssig vurdering. SES har reelt præsteret på højt plan i ca. en halv sæson"

Jeg har da aldrig påstået 20 mio € er en alt for lav pris, jeg har påstået at talent i den størrelsesorden givetvis vil stige i pris, der er en væsentlig forskel

"At forvente at det skulle retfærddiggøre en højere prisvurdering virker ærligt talt ikke videre rimeligt, selv hvis vi ser bort fra hans skader. "

Siden hvornår har ungt talent ikke været med til at hive prisen op på et uhørt højt niveau, også set i forhold til hvad man får nu her, man jo betaler jo netop den høje pris, fordi man ser et stort udviklingsmateriale.

"Havde det været en spiller Milan skulle købe, i stedet for evt. at sælge, så ville du formentlig have vanskeligt ved at se rimeligheden i at betale mere end 20 mio. € for en spiller der havde præsteret det samme."

Måske, måske ikke, jeg stejlede da også en del da man hentede SES fra serie B for en pris på 10 mio €, men det har jo sidenhen vist at være en fornuftig pris.

Det er mystisk du ikke vil godkende primissen for at når man handler store, altså KÆMPE talenter så betaler man ikke for mange års meritter, men derimod for potientialet.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Inzaghis drenge spiller mod Chelsea kl. 16.00 på Eurosport i Uefa Youth League, hvis det har interesse. :)
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Det er godt nok ikke den mest begivenhedsrige kamp, drengene har gang i mod Chelsea. Til gengæld er de uhyre disciplineret i den defensive organisation. Der mangler lige den sidste snert i kontraangrebene.

Edit: Så kom Chelsea på 1-0 via direkte frispark. Et skud som hverken var særlig hårdt, eller særlig yderligt placeret. Alligevel springer Milans målmand, Gori, rundt som det var Roberto Carlos der hamrede den afsted. Kæft, han er ringe. Man får sgu også lidt fnat af Barisic. Benedic har til gengæld spillet en god første halvleg. Petagna er også fysisk overlegen i hans dueller.
CdS synes at vide at vi til sommer "bytter" Abate med Santon.

Personligt forstår jeg ikke pointen i at udskifte én spiller med en anden når disse er på mere eller mindre samme niveau. Santon er en anelse bedre defensivt mens Abate har en klar fordel på sin hurtighed. Dertil kommer at jeg synes at Abate har forbedret sig markant i den defensive del af spillet.

Det skal selvfølgelig siges at Santon er godt fire år yngre og at der dermed kunne være mere fremtid i ham. For mit vedkommende er det dog ALT for tidligt at spekulere i den slags med en spiller på 27 - ikke mindst når vi taler om en forsvarsspiller.

Hvis det står til troende (det er jo langt fra første gang at man hører historien) så er spørgsmålet naturligvis hvad planen er med De Sciglio. Skal han igen til at spille venstre back?
Santon spiller VB i Newcastle, gør han ikke?
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Jo, han spiller VB.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Santon har desuden ikke forbedret sine defensive evner. Han er ligeså upålidelige i det defensive, som Urby. Så at splashe en masse penge efter ham vil forekomme mig tåbeligt.
Nesta er taget til Montreal Impact - som video analytiker...
www.DitUr.dk - Billige herreure, hele sortimentet er med prisgaranti.
Santon er i mine øjne bedre end Abate. Han er også væsentligt yngre, men det taler imod, at det er en højrebenet back til venstre side. Det er sjældent optimalt, hvis niveauet ikke lige er på Maldini-stadiet.
Mojn do!
"Santon har desuden ikke forbedret sine defensive evner. Han er ligeså upålidelige i det defensive, som Urby. Så at splashe en masse penge efter ham vil forekomme mig tåbeligt."

Hvis det er tilfældet så er den byttehandel selvfølgelig ikke meget værd, men ellers ville det være fint at få i en venstreback i Abate niveau.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce