Snak

Mere indhold efter annoncen
Milan tager jo EL som en fornærmelse. Skulle vi havne i turneringen, kan jeg snildt forestille mig et pinligt exit, hvor attituden er helt skæv.
Sheriff i Juve-tråden: "Kan det gøres til de penge, er det jo bare om at komme af sted." Det er nok bedre, jeg svarer her.

http://www.easyjet.com/EN/Booking.mvc (så kan du jo selv vælge, hvilke dage du vil afsted)

http://www.booking.com/h…2bd1a192X16 (to nætter for 1000 tæt på banegården)

Okay, nu har jeg valgt i slutningen af september, men det er jo slet ikke sikkert, Milan spiller på hjemmebane der. Du kan bruge de to sider til at tjekke, hvad priserne er på de datoer, hvor du vil afsted. Problemet er bare, at de er så skide langsomme i Italien, og at programmet først udkommer en måned før Serie A starter. På den måde vil det næsten være smartere at tage afsted i november, for der er det møgbilligt at tage derned. Jeg kom til Milano for 412 kroner retur (betalte med et Debit-kort, ellers ville det vist være 15-20 kroner dyrere). Jeg bestilte flyrejsen få dage efter, programmet var offentliggjort.

"04/08/2013 Dkr412.46 has been charged to your Debit MasterCard card ending ****. Copenhagen to Milan Malpensa (Terminal 2)
Dep 09 November 2013 09:40
Arr 09 November 2013 11:45
Flight 2654
Bag drop opens 09 November 2013 07:40
Bag drop closes 09 November 2013 09:00

Milan Malpensa (Terminal 2) to Copenhagen Milan Malpensa (Terminal 2) to Copenhagen
Dep 11 November 2013 15:35
Arr 11 November 2013 17:45
Flight 2655
Bag drop opens 11 November 2013 13:35
Bag drop closes 11 November 2013 14:55"

Den eneste udgift, der ellers var oveni - udover mad, drikke, kampbillet og metro en enkelt vej for 1,5 euro hvor end du skal hen i Milano - er shuttle-bussen, der kører dig fra Malpensa til Milano Centrale. Det koster 16 euro, hvis du booker en returbillet, og ellers koster det 10 euro pr. vej.
Jeg skal ned og se Roma - Juve 11.Maj, der har jeg fundet et hotel til 2000,- for 3 nætter, det er fint nok, men det er mere fly rejsen, som koster en anelse mere, end jeg havde håbet på.

Daje!
Fedt, La mir. Hvor meget? 821 mener jeg, jeg skulle give hos easyjet for at komme til Rom. 800 something - jeg husker ikke det præcise tal, og nu er jeg på mobilen, så jeg kan ikke tjekke. Hvem flyver du med? Har du købt kampbillet gennem listicket?
http://www.easyjet.com/DA/Booking.mvc

Den billigste med normal flyvetid, har jeg også fundet via Easy. Jeg undre mig mer over, Norwegian ikke kan gøre det bedre. 1600,- for fly rejsen. Så jeg venter lidt med at bestille fly billetterne, og ser om de kan falde til <1000.

Billetterne har jeg fået via RCD (Roma Club Danimarca) til 250,-.

Hvilket ikke er en skidt pris.

Edit: Mht. flypriserne, så skyldes det nok sæsonen for den store prisforskel.

Daje!
@saglighedens_portal

Jeg mindes at du skrev at du var blevet bekræftet i at Milano er den mest triste grå by i Italien? En anden gang kan det anbefales at finde et andet sted at bo, der bliver dårligt værre end området omkring banegården.

Jeg var på Interrail for to år siden hvor der blev turneret en del rundt i Italien, og udover den tur har jeg også været i Milano og se Milan spille et par gange, jeg er helt enig i at det ikke er den mest spændende by, men området ved Collonne di San Lorenzo, er nu meget hyggeligt, der er en fin plads hvor man kan nyde en øl, købt i kiosken tæt ved, og når man skal have lidt at spise så fortsætter man ned af gaden til nr 65 (Collonne di San Lorenzo 65) man skal igennem en gammel byport hvorefter byens bedste!! pizzaria findes på venstre hånd. Grøn facede med guld bogstaver.

Og så er der også fint ved C.so di Porta Ticinese ned imod Navigli. Der er to store kanaler hvor der er fyldt med hyggelige barer rundt om.

Hvis man er uheldig med vejret så er det selvfølgelig trist, og i Norditalien er chancen for at være uheldig selvfølgelig større end syd på.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Lyder spændende, Bishop. Skal huskes. Ja, du har helt sikkert en pointe! Banegårde er ofte kedelige områder alle steder i verden.
Hvem har du set Milan mod?
Revisor er ikke et godt lønnet hverv


Med tanke på de fakturaer jeg får.. I beg to differ.
Det er i øvrigt et "recession proof" erhverv.

Stop whining og spil noget Mayhem
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Jeg var nede og se to kampe i mesterskabs sæsonen, første kamp hjemme mod Roma i december, hvor Milan desværre tabte 0-1, men til gengæld nåede jeg lige akkurat at opleve Ronaldinho på europæisk grund da det var hans sidste kamp for Milan, husker tydeligt hans saksespark der desværre ikke gik ind, sidst i kampen.

Kamp nummer to var d 1 Maj mod Bologna, hvor Milan vandt 1-0. Dagen forinden var vi på bar og se Inters kamp, en kamp hvor hvis Inter havde tabt eller spillet uafgjort havde gjort det det muligt for Milan at blive mestre dagen efter, vi var selvsagt en smule slukøret da Inter bagud 0-1 i overtiden formår at score to mål... Det havde fandme være timing der ville noget hvis vi havde overværet Milan vinde mesterskabet. Og så to mål i overtiden WTF..

Nå ja, så var jeg også i London og se nedslagtningen 3-0 til Arsenal, men jublen var stadig stor efter slutfløjtet, og der blev spontankrammet med italienske ultras. Det var sgu noget af en ambivalent oplevelse.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce