Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er et ufravigeligt krav, at vi skal have et lidt mindre og moderne stadion, hvis vi igen skal være konkurrencedygtige.

Milan har allerede presset sponsorcitronen til det yderste, hvorfor der formodentlig ikke kan hentes meget mere her, førend der etableres et nyt stadion.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Hvor stor en kapacitet tænker du, Sheriff? 60.000?
60.000 lyder fint i mine ører.
Der snakkes meget om Emirates og Allianz Arena som forbilleder. De har kap på hhv 60.000 og 70.000.

Det lyder også som en ganske glimrende løsning i mine ører.

Dertil er der er stort behov for at tænke selve banen ind i planen. Græstæppet på San Siro har alle dage været et problem da der simpelthen ikke kommer nok sol ind.
Nu kommer jeg nok i kambolage med flere andre milanista, men jeg ville faktisk foretrække et mindre stadion, hvor man sad tættere på banen med bedre akustisk.

Vi har alligevel kun udsolgt i de store CL-kampe.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Sherif,

Jeg går ud fra at vi er enige om at et nyt stadion, gerne skulle få det gennemsnitlige tilskuerantal til at stige? Vi har gennemsnitligt, nu her i vores værste periode et gennemsnit på ca. 40.000. Derfor vil jeg mene der er grobund for et stadion på ca. 55-60.000.

Jeg er dog enig med dig i et intimt stadion, hvor man nærmest føler tilskuerne sidder helt inde på banen. Lidt a la Highbury var i gamle dage. Dog er italienernes temperament anderledes aggressivt end fulde englændere.

Edit: Hvad gik Juve fra, efter de fik Juventus Stadium? Ca 25.000 til knap 40.000?
@Lentini

Jeg går ud fra at vi er enige om at et nyt stadion, gerne skulle få det gennemsnitlige tilskuerantal til at stige?


Ja, men vi ligger også kun med 36k i snit, men det er imø helt tåbeligt at bygge et stadion med eksempelvis 70k sæder.

60k vil jeg også mene er i overkanten.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
I flg. ESPN. der har rettigheder til Serie A og derfor må antages at være ok velinformerede, er vores gennemsnit på lidt over 40.000.
http://espnfc.com/stats/…e-a?cc=5739

Jeg synes også at 60.000 må være et minimum. I princippet gør det jo ikke noget om der sidder 35.000 tilskuere på et stadion med plads til 50.000 kontra 60.000 (i et økonomisk perspektiv).
Omvendt så betyder det alverden med 10.000 flere solgte billetter til de store kampe. Med en gennemsnitlig billetpris på 400 kr. (hvilket er lavt sat) og otte af de kampe pr. sæson, vil forskellen i indtægt være 32 mio. kr.

Dertil kommer at vi jo pt. ser de laveste tilskuertal i klubben i mands minde. Sidste år havde vi mere end 43.000 i snit, i mesterskabssæsonen 54.000 og i 08/09 næsten 60.000.

Som Lentini siger, så skulle vi jo gerne tilbage til det niveau.

I Mine øjne er 60.000 i underkanten når det jo meget gerne skulle være fremtidssikret.
Der er flere penge i dyre sky og VIP bokse, derudover koster det ekstra at udbygge til eksempelvis 70.

Desuden er italienerne ikke så gode til at gå til fodbold mere, og biletpriserne vil samtidig få et nøk opad med et nyt stadion, hvorfor jeg tvivler på, at vi vil se ret mange udsolgte kampe (måske i CL).

Jeg kan slet, slet ikke se et behov for et stadion til 70k, når man i forvejen ligger på 40 i snit.
I øvrigt vil det også overraske mig, hvis det bliver løsningen. Tror maksimalt vil bygger til 60k.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Problemet med det nuværende stadion er vel også at det virker halv tomt.

Med plads til cirka 80.000, bliver i særdeleshed vores kampe mod den nederste del af tabellen relativt tamme stemningsmæssigt.

De gange jeg har været der, her i 2013 har man haft lidt en "her er halvt tomt" følelses på trods af at der har været 40.000 tilskuer. På Juventus stadion, hvade man med samme mængde tilskuer tænkt "nøøøøjh her er satme mange mennesker, fed stemning"

Nu skriver du, Rossoneri:"I princippet gør det jo ikke noget om der sidder 35.000 tilskuere på et stadion med plads til 50.000 kontra 60.00"

Det gør ikke det store, men alligevel bidrager det til "halv tom" stemningen med ekstra tomme sæder

Fx. idag har jeg lidt på fornemmelsen at det kører i en ond cirkel. Vi ser at vi mod topholdene kører med et rigtig fint snit, hvor vi derimod har dårligt snit mod bundhold. Det kunne måske forklares med, at folk tager på stadion for stemningens skyld, i højere grad end nogensinde (med full hd tv osv. er det klart at stemning er vigtigere end nogensinde), derfro fra vælger man simpelthen de her kampe, hvor stadion virker lidt tamt.

Økonomisk har du ret i dine antagelser, dog mangler du lige lidt udgifter for de 10.000 ekstra sæder i din udregning :)
www.DitUr.dk - Billige herreure, hele sortimentet er med prisgaranti.
annonce