Snak

Mere indhold efter annoncen
Ift. dagens permanent køb af Riccardo Saponara, kan det da egentlig være at han igen er blevet ”glemt” i en kalkule, som så ofte før. Også her i tråden.

Min tanke udspringer egentlig af at vi sidste dag diskuterede en eventuel anden positionering af Keisuke Honda som 8’er i Inzaghis spilsystem, med hvad med Saponara? Er dagens meget billige permanente erhvervelse af Saponara et udtryk for fornyet tro i den kreative midtbanespiller? Kunne han eventuelt være tiltænkt i ”Seedorf” rollen på VCM?

Umiddelbart ved vi han er talentfuld, og har næse for at spille den afgørende pasning og har flair for spillet. Han er også bedst med spillet foran sig. Så er der naturligvis spørgsmålstegn omkring hans positionering defensivt, flere defensive løb og den fysiske tilstand.

Det bliver naturligvis noget af en omvæltning med ”babyer” som Cristante og Saponara. Nigel de Jong er decideret verdensklasse mens vi har et par subtopspillere i Poli og Muntari. Umiddelbart synes jeg det vil være farligt at satse udelukkende på Saponara, selvom et eksperiment i den retning kunne være interessant at forsøge. Det virker lidt tyndt, og synes stadigvæk man skal erhverve sig en afløser til Montolivo samt en ekstra, hvor pilen peger mest imod Cigarini og Banega i skrivende stund.

Edit: Der snakkes dog også allerede om et lejemål i Empoli for Saponara.
Hvis man skal betale 1 mio. € for Saponara, så er det da en no-brainer, også selvom man ikke tiltænker ham en rolle på holdet nu, eller for den sags skyld i fremtiden. Det ville da være vanskeligt at undgå at forrente den investering, hvis det er det man vil. Alternativt kan han bruges som bargaining chip i forhandlinger med mange andre klubber i Serie A.

Når man ser på midterforsvarere, så er det pudsigt at se Zapata og Yepes spille sammen for Colombia i disse dage. De leverer varen, begge to.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Ja, jeg tænker også at Galliani muligvis kunne finde på at tilbyde Saponara i handlen med Iturbe. Andet ville vel næsten være underligt.

Yeps, de to colombianere gør det de er bedst til. Fysiske dueller! Yepes var jeg egentlig glad for. Han beklagede sig aldrig og leverede stort set altid varen. Problemet var bar at med alderen blev han snegllangsom!

Zapata har alle forudsætninger for at være klasse. Meget hurtig, stærk i luften og brølstærk. Til gengæld meget begrænset teknisk og fatter aldrig nogensinde hvordan Villarreal ku finde på at bruge ham som back. Dertil er hans psyke et problem - til tider helt Kaladzesk koncentrationssvigt - og det siger ikke så lidt.

Jeg stoler ikke på ham som starter men som 1. Reserve er det fint med mig. Milan har dog bare en forunderlig evne til at give en mand som Bonera for mange kampe, derfor min frygt for at Zapata er længere ned i køen.
Jeg er så ubeskrivelig træt af vores ledelse.

http://www.football-ital…fight-milan
"Old Lull Bee"
Det kunne tyde på, at Milan forbereder en mindre revolution her til sommer.

Først og fremmest ligner det dog at man skal igennem en retssag med Clarence Seedorf, som tilsyneladende ikke er synderligt begejstret over den behandling han har fået i Milan. Jeg må dog sige, at trods jeg synes tiden under Seedorf udviklede sig til en mindre sæbeopera, så er det påfaldende at Seedorf møder kritik fra en person som Tasotti. Jeg synes også det tegner lidt et billede af en meget egenrådig Seedorf – måske for egenrådig. Nu ligner det så en grim skilsmisse – endnu en for Silvio Berlusconi, så det har han nok vænnet sig til.

Desuden er det erklærede mål i sommeren at hente Juan Iturbe i Hellas Verona. Det blev ret klart lagt ud fra Lady B sidste dag. Med til den kalkule hører at både Kaká og Robinho skal forlade klubben. Og siden man indvilligere sig i forhandlinger kan det tyde på, at der foreligger nye destinationer for de to brasilianere. Der hersker dog et mindre kaos om hvor Kaká skal hen. Sao Paolo? Orlando? Først Sao Paolo, dernæst Orlando? Det må tiden vise, mens der er lidt mere stille omkring Robinho. Derudover planlægger Galliani at tilbyde Riccardo Saponara til Hellas Verona som en del af handlen.

Sæbeoperaen omkring Rami fortsætter. Så snart Peter Lim formelt har styringen i Valencia, skulle franskmanden bliver erhvervet for et sted mellem 4-5mio€.

Ift. forsvarsdelen kigger vi iflg. Di Marzio på endnu en centerforsvarer. Denne gang er det den 22-årige tysker, Shkodran Mustafi i Sampdoria. Med til historien er det vigtigt at fremhæve at Milan skal af med hele tre spillere, førend Mustafi kan blive en realitet. Mexés, Zaccardo og Zapata må lægge hovedet på blokken. Mexés til PSG, Zaccardo er tilsyneladende tæt på en tyrkisk klub(men lad os nu se lige med ham) mens der ikke ligger yderligere informationer omkring Zapata. Fortsætter han stilen til VM med Colombia er jeg nu ret overbevist om han nok skal finde sig en ny respektabel klub.

Man vil ligeledes af med Alessandro Matri og M’Baye Niang som ikke skulle have en fremtid i Milan. Så er der sæbeopera nr.2 – Mario Balotelli. Bliver han? Sælges han? Og såfremt han sælges, hvem skal så egentlig afløse ham? Der er meget stille omkring afløsere for Balotelli, udover diverse useriøse medier a la Tuttosport og Mediaset, der melder om spillere som Mario Mandzukic og Edin Dzeko.

Pippo ønsker desuden at spille 4-3-3, hvorpå der er tvivlsspørgsmål omkring vores japanske ven, Keisuke Honda. Umiddelbart passer han ikke ind i spilsystemet, og derfor vil Pippo evaluere på Honda under træningen inden man tager sig en beslutning omkring Honda. Japaneren skulle dog være indstillet på at blive i Milan.
For mig står og falder transfermarkedet med hvordan Galliani formår at afsætte den massive del af spillere, som er blevet vejet og fundet for let. At man identificere spillere som Rami, Mustafi og Iturbe er ganske fint. Men det er ingen hemmelighed at Milan skal sælge/afskaffe spillere før de kan begynde at tage nye spillere ind. Særligt missionen omkring Mustafi bliver interessant at følge. Jeg har en frygt for, at selvom det skulle lykkedes at erhverve ham til klubben, at Mustafi imødegår en fremtid a la den Sokratis havde i Milan. Det ville være ærgerligt og spild af talent.

Desuden presser der stadigvæk sig nogle spørgsmål på. Hvem er den primære kandidat til venstre back? Der har været noget stille omkring den position det seneste stykke tid. Jeg er ikke i tvivl om at Milan vil gøre alt i deres magt for at skille sig af med Kevin Constant, hvilket i sig selv er ganske forståeligt. Bliver det Ashley Cole? Davide Santon? Gabriel Silva? Det vejrer stadigvæk i luften hvem der er en primære kandidat til venstre back. Derudover har vi fået Michelangelo Albertazzi tilbage fra Verona, hvor han hovedsageligt var reserve. Jeg kan ikke forestille mig at man i Milan forestiller sig at han skulle være en del af holdet i næste sæson.

Så er der den centrale midtbane. Essien ligner en som ikke har Pippos tiltro, men derudover kommer Montolivos langvarige skade ubelejligt og kræver endnu en spiller til klubben. Med Pippos tanker omkring den dybtliggende playmaker i regista rollen kræver det en spiller med kreative evner. Cristante vil formentlig få sin gang på den rolle, men det vil være meget naivt at smide hele ansvaret over på en 19-årig. Det er en svær balancegang, da Montolivo returnerer efter årsskiftet og vil naturligvis være en del af holdet til den tid. Det bliver en svær manøvre at finde denne ”vikar” for perioden Montolivo er væk – som har et tilfredsstillende niveau og tilmed er indstillet på at der kommer en heftig konkurrent med tiden.

Derudover er jeg spændt på hvor ”seriøst” man mener det med Mastour. Er han tiltænkt at være en del af holdet, som rent faktisk kan komme i spil til spilletid. I så fald vil det betyde ingen yderligere investeringer til kantpladserne såfremt man har held med Iturbe og derudover har El Shaarawy og Menez.

Udover Rami, Mustafi og Iturbe, mangler Milan i min optik stadigvæk en venstre back(Cole? Santon? Gabriel Silva), en regista(Cigarini?), en felt-felt mand med offensive evner(Banega?) og eventuelt en ny angriber skulle Balotelli smutte.

Jeg vil godt kunne affinde mig med en cunt som Ashley Cole, mens de tilgangsrygtede midtbanespillere gør mig en smule lunken. Hector Herrera har været fremragende for Mexico til VM - men hans prisskilt er nok blevet mere pebret nu og spiller for altid dyrtsælgende FC Porto.

Angribere er jeg på bar bund. Måske Bony?
Kan ikke i min vildeste fantasi forstille mig, at vi har råd til Cashley. Hans løn i Chelsea er astronomisk.

Desuden er han ingenlunde en spiller, jeg gider se i klubben.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Der er helt sikkert noget omkring lønnen, der vil kunne blive problematisk. Jeg har heller ikke set så meget til ham denne sæson, da han har mistet sin plads i Chelsea. Så måske er niveauet for nedadgående. Han er jo også 33, men det samme var Cafu også i sin tid og ham kunne vi da bruge.

Jeg har ikke set nok til Gabriel Silva i Udinese, mens tilliden til Santons defensive evner ikke er tilstede hos mig ihvertfald.
Med Pippos ønske om at beholde Abate, må det vel antages at De Sciglio er udset at spille venstre back fast.

Jeg har svært ved at se os hente en spiller der givetvis ville springe lønbudgettet til at sidde på bænken.

Der har tidligere været en del snak omkring Nicola Murru fra Cagliari, men denne synes at være forstummet.
Af de navne som er nævnt mest til venstre back, vil jeg næsten foretrække at det bliver Gabriel Silva. Han slog først igennem seneste sæson, og vil nok være lidt mere overbærende med en bænkplads end de herrer Cole og Santon. Nicola Murru kunne også være en fin spiller til den position, men der har været meget stille omkring ham i en måneds tid nu.

Ud fra de ønsker, som der er kommet ud ligner det en kvartet i centerforsvaret med Aléx, Rami, Mustafi og Bonera(går alt vel). Her kan både Mustafi og Bonera vikariere på højre backen, men det efterlader stadigvæk et problem til venstre back hvor kun De Sciglio kan spille. Der mangler en spiller til den plads, og jeg håber ved gud ikke at det er Michelangelo Albertazzi.

Desuden er Abate, Aléx, Rami, Mustafi, Bonera, De Sciglio, Albertazzi ingenlunde nok. Der skal som minimum være 8 mand til forsvarskæden. Og det er mest hensigtsmæssigt at man har tre spillere, der kan dække en back in case af nødstilfælde. Det er rettidig omhu – dermed ikke sagt at man skal have tre mand, der har decideret favoritposition som venstre back.

Man kan sige at Albertazzi kan dække på venstre back og det centrale forsvar – men her er det udelukkende et spørgsmål om kvalitet. Jeg mener ikke han har kvaliteten til at spille for Milan. Engang for mange år siden havde jeg mine forhåbninger lige omkring Albertazzi, men det er fortid nu.
annonce