Snak

Mere indhold efter annoncen
Kvalitet koster. Vi kan jo ikke udelukkende finde spillere på en fri transfer.

Jeg har noget svært ved at finde venstre benet højre wings, som det er den profil Pippo vil have, der kan flytte os kvalitetsmæssigt til små penge. Shaqiri, Cerci og Yarmolenko er ganske givet spillere der nærmer sig samme prisklasse.

Men jeg er nysgerrig at høre efter, hvad du ville hente ind til Pippos system.
Jeg vil foretrække Shaarawy venstre, Menez højre og så bruge pengene på en venstre back og en tovejsmidtbanespiller.

Det er et must med en central midtbanespiller, VCM/HCM, som er dygtig begge veje i en 4-3-3. Muntari, De Jong og Montolivo kan ikke bruges samtidig, da de vil bidrage med alt for lidt til det offensive spil.
Mojn do!
Jeg har svært ved at se hvad der har ændret sig siden d. 27. der skulle gøre at Milan er kommet tættere på Juventus. Di Marzio har hele tiden opereret ud fra at Milan ville slippe af med Kaka, hvorfor det ikke rigtigt ændrer noget i Milan favør at han nu er væk.

Derudover skriver han, at Juventus har en aftale med spilleren, hvilket ligger til grund for det forspring Juventus har over Milan. Det har heller ikke ændret sig, da vi med garanti havde hørt om det skulle Milan ligeledes have en aftale på plads.

Juventus er efterfølgende millimeter fra at slippe af med Vucinic, hvilket kun kan tolkes som endnu en fordel i Juventus favør.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Der er da pokkers til stor forskel. Den dag leverede Juventus eftersigende et bud på 21mio€ + en af Peluso, Padoin eller Quagliarella. Det fik jo skaldepanden i Milano til at fare op, hvor han ikke bare havde et men to møder med Verona. Et bud på 25mio€ alt i alt er blevet lagt med 10mio€ her og nu, samt yderligere 15mio€ fordelt over de næste tre år. Verona vil formentlig have omfordelt den sum penge i og med de har smidt 15mio€ her og nu til Porto.

Og Di Marzio har postuleret at det var en afgørende forudsætning at Milan slap Kaka, hvilket de nu har gjort, som også har fået Di Marzio til at trække lidt i land omkring fordele. Før sagde han en lille fordel, nu nævner han det slet ikke.

Begge klubber skal mødes med Verona igen, hvilket for mig indikerer at begge stadigt er med i løbet. Og det er så tæt at selv Di Marzio holder igen med favoritværdigheder.

Hver morgen omkring kl 9 dansk tid kan du høre hans spådomme i Copacabana Day & Night. De smider udtalelserne på tuttomercatoweb hvor du kan følge med i dag-dag prognoserne omkring lige den handel. Med Google translate vil du formentlig kunne oversætte så essensen forståes nogenlunde.

Men pt er det altså ikke så Pro-Juve som du gør det til.
Foggy,

Til VCM begynder det at ligne Pippo gerne vil beholde Saponara til lige sen position. Egentlig et spændende eksperiment, som kan blive interessant at følge. Derudover ligner det vi søger to ekstra, hvilket pt peger imod Dzemaili og Eremenko. Mht Eremenko vil Rubin have 10mio€, og det forestiller jeg mig ikke vi honorerer.

I øvrigt enig omkring venstre back. Men igen, kvalitet koster.
Hele forudsætningen for at Milan overhovedet skulle have en chance for at hente Iturbe var at slippe af med Kaka, hvorfor afgangen af Kaka ikke ændrer noget i forhold til hvem af Juventus og Milan der har fordelen.

Jeg forholder mig udelukkende til hvad manden rapporterer. Og han har hverken sagt at Milan er i front eller at de 2 klubber nu skulle ligge side om side.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Det gør jeg jo også, men du hænger tilbage fra D.27. - weekenden hvor Kaka situationen skulle afklares. Der har ko været flere udviklinger siden, som din ven Di Marzio også har rapporteret.
Min pointe er, at havde der været nogen ændring vedr. favoritværdigheden mellem Juventus og Milan, så havde han nok rapporteret det. Derfor holder jeg fast i hvad han oprindeligt skrev, da der ikke er sket noget banebrydende siden dengang.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Ok, godt så. Så forstår jeg din pointe.

Desuden er De Jong færdig ved VM med en muskelskade, der holder ham ude i 2-4 uger.

Ift løn, så fandt jeg disse for denne sæson iflg Gazzetta dello Sport:
- Balotelli (4)
- Kaka (4)
- Mexes (4)
- Montolivo (3,5)
- De Jong (3)
- Essien (3)
- Honda (2,8)
- Pazzini (2,7)
- Matri (2,5)
- Robinho (2,5)
- El Shaarawy (2,4)
- Abate (1,8)
- Muntari (1,5)
- Nocerino (1,5)
- Zapata (1,5)
- Abbiati (1,3)
- Bonera (1,3)
- Poli (1,3)
- Silvestre (1,2)
- Emanuelson (1,1)
- Amelia (1)
- De Sciglio (1)
- Constant (1)
- Zaccardo (0,8)
- Niang(0,8)
- Birsa (0,6)
- Saponara (0,6)
- Gabriel (0,5)
- Cristante (0,24)
- Vergara (0,2)
- Coppola (0,2)

Afgang af Kaka, Mexes, Robinho og Matri vil give en besparelse på 28mio€ bare ved lønomkostninger. Det er vel og mærke en del.

Interessant at se spillere vi er kædet sammen med ikke tjener alverden. Iturbe(1) Dzemaili (1) og Mustafi (0,2). Mit håb Cerci tjener 0,8.
annonce