Snak

Mere indhold efter annoncen
Jada, borger...
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Det er er underligt indkøb. Han er alt for dyr som reserve i et 4-3-3, og er det til 4-3-1-2, hvor fanden er vores trequartistaindkøb så? Det giver som sagt ikke meget mening. Bliver Honda hentet allerede nu, vil det give lidt mere mening. I så fald vil det ligne et lejemål til Niang i Genoa.
Åh nej, Kaka har officielt erklæret til aften at han vil forlade Madrid. Som han siger vil det være bedst for ham selv og klubben. Og iflg jungletrommerne har han allerede snakket med Galliani. Great.... Nej!

Det skulle ikk undre mig at vi grundet vores sentimentale pis henter vores afdankede søn, og lader Honda vente til vinter. Hjernedødt!
Jeg har ikke set meget til Kaká på det seneste, så jeg ved ikke helt om han har niveauet. Jeg ser ham dog gerne i klubben, men selvfølgelig på den betingelse, at han accepterer en enorm lønnedgang, og at RM lader ham gå billigt(evt. lejeaftale). Det er præmissen. Galliani skal ikke tilsværte Rickys minde ved en latterlig dyr transfer, for den økonomiske udgift er selvfølgelig proportional med fotventningerne, i hvertfald for mit vedkommende. Ledelsen har lere gange fablet om økonomisk ansvarlighed, så hold nu linjen for en gangs skyld.

Vi kan formentlig forvente Honda, Kaká eller en tredje spiller der kan fungere som trequartista ankommer inden lukketid, for Berlusconi kræver vel stadig 4-3-1-2? Det sætter også Matri-handlen i et lidt andet perspektiv, selvom jeg stadig synes det er 4-5M for dyrt.
Pain or damage don\'t end the world. Or despair, or fucking beatings. The world ends when you\'re dead. Until then, you got more punishment in store. Stand it like a man... and give some back.
Det kan meget vel blive den dårligste handel, vi nogensinde har lavet. De penge kunne bruges langt, langt bedre.

Igen viser ledelsen hvor skræmmende inkompetente, de er. Det er simpelthen så notorisk dumt et køb, at man næsten står tilbage helt mundlam.

Matris værdi er allerede halveret inden for et år og nærmest 0 kr. om to år. Samtidig har ledelsen prædiket, at vi skal købe yngre spillere, hvorfor handlen også strider mod vores ´nye´ filosofi.

Køb nu for helvede ikke spiller til den pris, hvis de er over 26. Der er jo ingen gensalgsværdi i Matri.

FML jeg hader Juve og vores ledelse.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Jeg vil til enhver tid hellere smide penge ned i lokummmet, hvis de går til Puta fremfor Rubentus.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Hvad kræver russerne for at slippe Honda nu?

Er der plads til SES i 4-3-1-2?? Eller skal han helt på toppen sammen med balo? Og så en midtbane med boa/poli, jong og montolivo ?
Italien - Milan Danmark - Brøndby
Ikke et transfervindue uden snak om Kaka. Bare kom med ham, der bliver spurgt om han har niveau til Milan, ja sammenlignet med nogle af de andre tosser der render rundt så har han. Så hvis ellers der kan findes en økonomisk ansvarlig løsning, så er jeg såmen frisk nok. Kaka er en af mine all time favoritspillere, og jeg er villig til at gå langt for at han skal skal slutte sin karriere med maner, og ikke som afdanket brasser i hjemlandet.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
"Kakà is willing to lower his wages to €5m per year in order to join Milan. He earns €10m at Real Madrid. [GdS]"

€5M er stadig for meget. Jeg går ikke udfra, at RM slipper ham billigt. Vi skal gerne ned i €3.5M før det er ansvarligt. Han har tjent sine penge til familien og vejen, så hvis han oprigtigt ønsker et afslutte sin karriere med manér og spilletid, så burde han give sig mere. I det tilfælde er det også kun Mexes og Balotelli der tjener mere.

Det kommer selvfølgelig også an på, om det er en 3-årig kontrakt eller en lejeaftale der tales om. Mon ikke Milan gerne vil betale €5M for et enkelt år, han er jo lige præcist hvad vi står og mangler.
Pain or damage don\'t end the world. Or despair, or fucking beatings. The world ends when you\'re dead. Until then, you got more punishment in store. Stand it like a man... and give some back.
Ifølge BILD er Boateng på vej til lægetjek hos Schalke 04, og vil måske blive præsenteret senere i dag. Noget overraskende.

http://sportbild.bild.de…lungen.html
annonce