Snak

Mere indhold efter annoncen
Bishop, nu så jeg ikke så meget af Juve-kampen, men han var 10´er bagved Menez og SeS i den sidste kamp og lavede en flot assist til sidstnævnte.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Ja, han gjorde det fint igår Honda. Det må man trods alt give ham. Essien får man dog lange løg af bare at se på.

Positivt er at vi ser ud til at være tæt på hvor vi skal være. Pippo har i tankerne at komme stærkt fra land, modsat de seneste mange sæsoner. Så på den front var det opløftende.

Jeg ved ikke om Galliani mener det seriøst, eller om det er en form bluff spil han kører, fordi der er blevet istandsat en låneaftale med option på den venstrebenet kantspiller, Maxime Lestienne. Det ligner et bluff fra min side til at presse Cairo mht Cerci. Et eller andet sted så håber jeg faktisk vi giver den unge belgier chancen. Han har godt nok ikke bevist sig i Serie A som Cerci, men han har skam en masse potentiale. Økonomisk er det heller ikke tåbeligt.

Til midtbanen søger vi tilsyneladende to mand, heldigvis. Drømmen er Rabiot, men pt ser Dzemaili og Van Ginkel mere id til at være de primære mål.

Helt i front er det svært at holde styr på alle de navne som fyger gennem luften. Agenterne for brasilianerne Fred, Jo og Leandro Damiao er nu også kommet frem fra buskadset hvor kun sidstnævnte skulle interesse Milan.

Ham kan man så smide i puljen med Martinez, Destro, Torres, Eto´o etc, hvor man denne weekend vil skære i listen alt efter hvad der er opnåeligt.
Honda blev i sin "nye rolle" kåret til turneringens spiller.

Efter min opfattelse en godkendt præstation af holdet, i forhold til hvad der kan forventes af den nuværende kvalitet, men samtidig også overraskende at se hvordan kortene er blandet.

Holdet mod Sassuolo:
Abbiati; De Sciglio, Zapata, Rami, Armero; Cristante, Essien, Saponara; Honda, Menez, El Shaarawy.

Holdet mod Juventus
Diego Lopez; Abate, Alex, Bonera (c), De Sciglio; Poli, Essien, Muntari; Honda, Pazzini, Menez.
"..."
Mexes var i øvrigt helt udeladt fra turneringen. Det var vidst et vink med en vognstang. Jeg tror dog flødebollen vil have det helt fint med at være utrænet et helt år hvor han indkasserer sine penge.

Jeg håberan finder et par stykker til midtbanen og sender Essien ud som det mindste. Der skal i øvrigt også ryddes op i forsvaret hvor vi stadig har 11 mand. Det er for mange.


http://www.football-ital…d-liverpool

Galliani had a lunch meeting with Inzaghi, during which he took the ALS ice bucket challenge

Der er en uge til at transfervinduet lukker, og vi mangler at erhverve minimum 2 nye spillere og afsætte flere. Fucking cirkus
"Old Lull Bee"
Der er en uge til at transfervinduet lukker, og vi mangler at erhverve minimum 2 nye spillere og afsætte flere. Fucking cirkus


Koldt vand i hovedet eller Bunga Bunga fester?
Det går da i det mindste fremad.
La prende Vecino.
Sikke en ofring, at få koldt vand i hovedet i Toscana i August. Respekt til Galliani!

Håber virkelig han hiver en kanin op af hatten her i ugen. Glæder mig til at se hvad der sker.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Jeg er ganske overbevist om at der i hvert fald kommer yderligere to spillere ind, og mon ikke en af dem bliver en "kanin" man kan heller ikke udelukke at Berlu åbner lidt for pegeposen, nu han er begyndt at involvere sig i klubben igen. Og med Gallianis historik in mente så kommer kaninen i sidste øjeblik.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Cerci handlen er sat på standby. Gårsdagens opløftende præstationer fra Honda, Menez og Faraoen har sat tvivl i sindet på ledelsen, som vil tænke sig om en ekstra gang i og med man også har Niang til den rolle.

Hvis man endelig vil tilføje en venstrebenet kant peger pilen nu mere og mere imod Lestienne.

Man har ikke opgivet Jackson. Spilleren skal have et møde med ledelsen, men jeg forventer først at der sker et eller andet udfald efter Portos kamp mod Lille, som definitivt afhører om de havner i CL eller ej. Pt er portugiserne igań med at erhverve sig angriberen, Aboubakar, så det kunne ligne man er igang med at gardere sig ind. Skulle Milan ikke have held med Jackson kunne han meget vel havne i Roma istedet, da andenprioriteten Destro ikke er en helt lukket sag.

Derudover spøger Damiao og Torres også i kulissen.

Den sidste uge her bliver meget spændende at følge. Jeg håber på to midtbanespillere og en angriber, men Saponara og Essien meget gerne må skippes videre.

Edit: Mexes også i øvrigt.
"Cerci handlen er sat på standby. Gårsdagens opløftende præstationer fra Honda, Menez og Faraoen har sat tvivl i sindet på ledelsen, som vil tænke sig om en ekstra gang i og med man også har Niang til den rolle."

Forhåbentligt er det bare en undskyldning, det passer mig dog fint, men alligevel en smule skræmmende at 2 træningskampe er alt hvad der skal til for at man fuldstændig ændrer indkøbsstrategi.


"Den sidste uge her bliver meget spændende at følge. Jeg håber på to midtbanespillere og en angriber, men Saponara og Essien meget gerne må skippes videre.

Edit: Mexes også i øvrigt."

Helt enig, og så skal man også lige sørge for at holde på De Jong.
Og for i verden ikke Torres. Der er ikke nogen der ikke elsker en god comeback historie, men strategien med at hente udkørte spillere med den forhåbning at de vil blomstrer op i Milan, har været dyr og ikke specielt gavnlig, jeg er ikke frisk på at give den´ endnu et forsøg med spanieren.

Jeg tager på vildmarkstur d 27-31 August uden internet og andet gejl, så der bliver lidt at følge op på når jeg kommer hjem Søndag.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce