Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er sgu ikke helt af vejen med en tur ud i ødemarken. Det tror jeg sgu alle hankøn, der er involveret i et forhold kan trænge til. Være en smule primitivt, og ikke høre om babybleer, sutteflasker, opvask og alt andet gejl.

Jeg var egentlig af den opfattelse, at du boede i Aalborg Bishop? Eller har jeg været for fuld igen. Hvis du beslutter at tage MM med i vildnisset, så bliver det en ny og forbedret udgave af B.S. & Bubber på tur.

Må også indrømme at jeg er blevet grebet af din spirit MM mht. sommerens mercato. Det skal være nyt, ungt og fyldt med angrebslyst.

Selvom det er urealistisk, så drømmer jeg om Rabiot, van Ginkel, Lestienne og Jackson på en og samme tid. Min mentalitet har det sgu svært med det her mellem-sæsons-pis. Det matcher slet ikke mit temperament på nogen måde - jeg er alt for utålmodig generelt.
Jeg har det helt fint med at Cerci ikke kommer. Han er naturligvis en dygtig spiller, men jeg mener det er mange penge at smide efter en plads hvor vi allerede er besat.

Jeg ser langt hellere at vi tager os sammen og får hentet Destro. Han er i langt højere grad den type spiller vi har behov for - ikke mindst når Pippo instisterer på at spille med wings.
Destro minder egentlig lidt om Pippo selv. Lever livet i boksen, og de kan ikke rigtig noget udover at lave mål. Det er jo så også en ganske vigtig kvalitet - det siger jo sig selv.

Lestienne skulle i øvrigt blive købt af en fond i Qatar - som vil udleje ham for at få hans markedsværdi til at stige. Det lyder næsten som menneskehandel! Han skulle dog være løsningen, såfremt vi vil overfylde vores hold med spillere til kanten.

Eto´o, den ulidelige cunt har sgu tilbudt sig selv til Milan. Det samme har den kluntede græske angriber, Mitroglou. Man må sige, at vi ihvertfald ikke mangler løsninger til angrebsposten. Nu handler det bare om at ramme rigtigt.
"Det lyder næsten som menneskehandel!"

Qatar er jo også et af de lande, der har moderne slaver, så det kommer egentlig ikke som en overraskelse.
Der er egentlig gået lidt Jeppe K i mig her sidst på sommeren mht. Milan. Udover De Jong, De Sciglio og SES skal det bare være nyt nyt nyt! Ligemeget om det kan bruges eller ej, det skal bare være nyt.


Problemet er bare, at vi så ender med en ny Matri. Så vil jeg foretrække at vi venter.
"..."
Torres paa vej til Milan, er det erstatningen for Balo? damn...har ondt af jer drenge...
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Tja. Bare vi får en kvalitetsmidtbanespiller, er jeg glad. Uanset hvilken angriber, vi får, kommer vi ikke i top3.
Mojn do!
Aftalen med Torres kan vise sig frygtelig dyr. Der snakkes om at vi henter ham til på lån og er forpligtiget til at købe ham næste sommer. Dvs at vi lægger alle æg i en kurv på en mand der ikke har fundet vejen til målet i flere sæsoner - år. Derudover vil jeg da håbe at Chelsea betaler en afskedssum - gyldent håndtryk om man vil - fordi ellers bliver han frygtelig dyr. Det bliver han i øvrigt uanset hvad. Det er saftsusme en farlig deal! Jeg er overhovedet ikke begejstret og lettere irriteret over Gallianis kontinuerlige navnestrategi. Kævler han løs om fans tilbage på stadion, skal han prygles offentligt.

Så vil jeg sgu have to mand på midten når vi nu skal trækkes med Mr. Målløs på toppen.
Torres passer i øvrigt slet ikke ind i italiensk fodbold, eftersom intet kan skabe på egen hånd.

Derudover er han pivringe og nedern at se på. Et køb af Torres giver omtrent lige så meget mening, som et køb af Matri og Essien.

Torres vil blive et absurd stort flop i Milan. Et afsindigt dyrt flop.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Torres? Den babyfaced diver, ex-Liverpool spiller som er fuldstændig tør for selvtillid. Elendig preseason også! Føj... Jeg er så gal, jeg kunne græde.

Glæder mig til at se Galliani komme ud og fortælle dét, som om at det er en god ting. Jeg var vel nok bare naiv nok til at tro at man rent faktisk havde noget i ærmet, da man solgte Balo. Men som altid bliver man dybt skuffet. Ham eller Matri kunne være lige fedt..
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
annonce