Snak

Mere indhold efter annoncen
Saa daarlig er Matri altsaa heller ikke, I faar det til at lyde som om han er en Bendtner klon :)

Men ja en smule overpris og jeg forstaar slet ikke hvad fanden Matri vil I Milan, fedt at tage fra Juventus baenk direkte til Milans baenk?

https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Jeg er virkeligt ked af at se ham smutte.

Ingen kan argumentere imod at han langt fra havde en prangende sæson sidste år.
Jeg vil dog påstå at Allegri bærer en stor del af skylden for hans manglende form.
Jeg synes at han har en plads på holdet og et godt kort som højre wing.
Han er jo gammel Milan-dreng, men jeg glemmer nu ikke hvordan han tog sin Juve-trøje over hovedet og svingede den rundt da han scorede mod Milan dengang der var tyveri på San Siro.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Boateng ud Matri, Kaka og Honda ind, så er man da i hvert fald rustet til 4-3-1-2.

Du kan godt finde kniven frem Borger, Kaka han kommer....
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Prince ud vil være fint. Særligt til den sum penge. 15mio€ for en mand der har kontraktudløb næste år, og ganske sikkert vil forlange en lønstigning for at blive, som han ikke har gjort sig fortjent til. Så kan Niang også blive, hvilket er fint med mig.

Nocerino ud og Antonini samme vej vil få tårerne frem i ren glæde.

Kaka er jeg stadig lunken overfor, men hvis Prince smutter er det en nødvendighed at Honda kommer til klubben med det samme. Det vil gøre Allegris betingelser ekstra gode, fordi han vil kunne veksle, og derved være fleksibel, mellem 4-2-3-1 og 4-3-1-2. Men det kræver naturligvis at de begge kommer. Skulle jeg vælge, er mit valg dog på Honda. 27år, i hans prime og til 2mio€ i året, mens Kaka, 31år, intet vist i nogle år(siden han forlod os) og til mere end det dobbelte i løn.
Petagna skulle være til lægetjek i Sampdoria.
Så meget for at satse på egne talenter...suk!!
Nej, en CB og Honda.
Men hvor skal SES spille i 4-3-1-2?

Jeg begriber ikke at man overvejer det. Både han og Balo fungerer rigigt godt i 4-3-3.
Du har for høje tanker om Petagna for nuværende, Rossoneri. Spidsangriber for Milan er en ret så voldsom post at udfylde. Det kan han ikke (nu). Man har formentlig vurderet, at Pazzini ikke for alvor kommer i omdrejninger før i foråret. Derfor var et Balo-supplement nødvendigt. At prisen er for høj, og det samtidig er irriterende, at man ikke kunne få Matri(eller noget tilsvarende) på lån, er jeg selvfølgelig enig i.

Den spilletid Matri vil få, så du gerne til Petagna. Det er naivt. Og nej, Robinho og Niang kan ikke udfylde rollen. Man må også have tiltro til, at Allegri trods alt ved, hvor skoen trykker.
Jeg synes nu det er ganske fint, nu hvor Matri er landet, at man låner Petagna ud. Det er hans første seniorsæson, og konkurrencen i Sampdoria er overskuelig, i og med de ligner nogen som håber på et stort gennembrud af Gabbiadini. Icardi slog igennem sidste år, så synes det er et fint sted at modne ham.

Hopper på Borgers vogn, og ønsker mig Honda samt en centerforsvarer.

Honda foran Poli, de Jong og Montolivo ser også pænt ud. Gad godt skifte Nocerino med Kucka.
annonce