Snak

Mere indhold efter annoncen
@Bishop

jeg boede i Aalborg inden jeg flyttede herop i starten af 2013, men fra Aalborg er jeg ikke, jeg er fynbo ligeson den gale Sherif.Nu hader jeg dig allerede en lille smule mindre. Men husk, kun en smule!
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Pjat med dig skattebasse...
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Apropos vores lille bet i andettråden, så har jeg også lige bettet 500kr(1000 inkl. bonus) på at milan slutter i top 3 til odds 3,2... De her oliepenge skal jo bruges på et eller andet..
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Hehe, det lyder som et longshot.

Torres til 5mio€ i året. Herregud, det bliver værre og værre.

Der skal virkelig komme et par dygtige spillere til midtbanen, for ens irritation kan dæmpes ovenpå et Torres-køb.
Jeg synes jeg havde læst at Milan højst ville give 3mio om året? hvilket dog er langt rigeligt, jeg kan da godt forstå at Torres ikke ønsker at gå for meget ned i løn hvis han skal skifte før kontaktudløb, men så må han også bare affinde sig med bænkplads i Chelsea.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Så er Didac og sendt afsted, et år på lån hvorefter kontrakten udløber. Galliani har da i det mindste være dygtig til at få ryddet op, om ikke andet så iblandt de lavtlønnede.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
3mio€? Så skal Chelsea ihvertfald betale en stor del af hans løn. Hvad får han egentlig på årsbasis i Chelsea?

Iflg Sky er Chelsea villige til at overgive Van Ginkel til os også, samtidig med Lestienne også stadig rumsterer.
Jeg mindes at have læst 8 mio euro..

Ikke tosset med Van ginkel
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Van Ginkel ville være en ganske fin løsning. Nu bliver Borini gudhjælpemig også nævnt. Skal love for vi bliver trukket godt og grundigt igennem mudderet. Den mand bliver ikke andet end middelmådig.
Iflg Sky Sports så skal Mourinho have en samtale med Van Ginkel, for at høre hans intentioner efter vi tilsyneladende insisterer på ham. Ydermere så skulle vi være enige omkring den fond i Qatar som ejer Lestienne om et lejemål på 1mio€.

Jackson og Destro er for dyre, og mm. der sker ændringer så er det primære mål altså Torres. Der er desuden en mening i at Torres ikke har indgivet en transfer request. Det handler om rettigheder omkring den lønsum Torres vil hive ind i Chelsea bliver han der den resterende kontrakttid. Hvis han indgav en TR ville han vidst ikke have ret til den sum penge. Så det er et stort økonomisk spørgsmål han skal have ordnet med Chelsea. Får han den sum kunne jeg godt forestille mig at den løn Bishop refererede til tidligere, kunne stemme.
annonce