Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvorfor er det nu fint? Vi er i akut mangel på midtbanefolk der rent faktisk kan et eller andet frem af banen.

Så afsøger man garanteret Dzemaili en gang til.

Man skulle i øvrigt overveje tilbuddet fra Monaco på Rami ganske nøje.
Ville Ginkel være stærk nok som tovejsmidtbanespiller på en tremandsmidtbane, eller vil han være for offensiv? Jeg har aldrig set ham spille, men agere rugeklub for Chelsea... Så hellere være foruden, når der ikke er en købsoption med.
Mojn do!
Han vil ikke være offensiv. Han er mere en dynamisk 2-vejsspiller som modsat de andre tåber, rent faktisk kan spille fodbold.

Nu er det jo heller ikke sådan at Milan står i en situation hvor man kan vælge og vrage.
Rami afviser Monaco. Dejlig nyhed!
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Ja, det er det som sådan. Der går dog historier om at Pippo ikke er synderlig begejstret for Ramis professionalisme. Lidt det samme som med Taarabt - Pippo bryder sig ikke om den tid de spenderer i byen i deres fritid. Det kunne lige passe at vi skal trækkes med to franske flødeboller. Jeg tror ikke han starter mod Lazio.

Desuden er det et værre tovtrækkeri omkring Torres. Han har overfor Galliani tilkendegivet at han gerne vil skifte... Han vil dog ikke misse sin løn. Skal det her lykkes, så skal Torres´ agenter have held med at få en ordning i stand med Chelsea. Man skulle næsten tro Galliani fører en form for skræmmekampagne i medierne, da navne som Mitroglou, Borini og Biabiany hersker, som vil få Torres til at ligne er unikum. Ydermere er Diego Costa nu blevet skadet i tre måneder, hvilket også kan blokere for handlen.

Det bliver sgu interessant at se hvem der er ny i Milan 1.september - hvis nogen overhovedet.
Mødet mellem Galliani og agenterne til Torres skulle have været positive. Mødet varede lidt over en times tid.

Parma spekulerer desuden på at sætte kløerne i Zaccardo - denne gang skulle spilleren ikke være helt afvisende skulle tilbuddet komme.

Van Ginkel skulle heller ikke være helt død. Der er snak om at Mourinho ligefrem har opfordret spilleren.

Benfica er desuden blevet afvist endnu engang i deres forsøg på at fiske Cristante.
Mon ikke Chelsea beholder Torres? de har vel kun Drogba tilbage, og Chelsea har vel både PrL, FA cup, ChL og capitol one cup kampe de næste 3 måneder.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Vi henter nok en erstatning, så.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Chelsea kan i hvert fald næppe leve med kun at have Drogba som 9´er indtil Costa er klar igen. Selv da er to 9´ere slet ikke nok.

Det er vanskeligt at vide præcis hvad der foregår i Chelsea, men ud fra en ren forretningsmæssig vinkel giver det ikke nogen mening det der foregår. Hvis Torres skal til Milan, enten permanent eller på lån/leje, så skal de enten betale en markant del af hans løn (lån/leje), eller sende ham afsted med en ret markant check i baglommen (permanent). Derefter skal de så ud og hente en ny angriber. Spillere på det niveau der skal til i Chelsea er sjældent billige, slet ikke når vi er så langt henne i transfervinduet og alle ved at de har et akut behov der skal dækkes.
Så alt i alt, bliver det en dyr omgang for Chelsea.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
annonce