Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja det ville da være fantastisk hvis han ligefrem skulle vise sig, at være et markant bedre alternativ end dem vi har i forvejen, men for fanden han er 21 år gammel, ikke meget erfaring på højeste niveau, ja jeg tillader mig at tvivle.

Et mål eller to fra Torres så han kan få en god start, er nok drømmescenariet for mig, udover en komfortabel sejr selvfølgelig.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Overbevisende sejr er selvfølgelig at foretrække. Men ærlig talt, så er jeg ligeglad med det komfortable, så længe vi vinder. Sejren skal i hus, så optimismen igen kommer i højsæde. Det er det vigtigste perspektiv.

Sarri er ikke en mand der gået på kompromis med den måde de ønsker at spille på. Derfor synes jeg egentlig Empoli ligger rigtig godt til det blitz-attack som Pippo gerne vil praktisere med Milan. Jeg tror nok vi skal få vires chancer, så må vi håbe vi er ligeså kyniske som hidtil. Ønskescenariet er naturligvis Torres hurtigt får scoret - bare se den fokus der er på Gomez i Viola nu fordi han ikke kan score. Elkjær er over the date med meget omkring italiensk fodbold, men har ret i det umenneskelige pres en profileret angriber kan komme under hvis man ikke scorer. Han har jo selv en fantastisk historie om hvordan Verona back in the days spillede en træningskamp mod nogle lokale tjenere, bartendere osv., hvor Elkjær ingen nåde viste og hamrede 12mål ind så han kunne ligge øverst på topscorerlisten i træningskampe. Og med tanke over det Torres har været igennem i Chelsea, vil nogle hurtige mål virkelig lune.

Jeg tror heller ikke Van Ginkel storspiller. Sidste sæson var han skadet omkring 9mdr, og har ikke spilet meget siden. Så mit ønskescenarie virker ikke videre sandsynligt. Forhåbentlig viser han klare tendenser i sit spil.
"Overbevisende sejr er selvfølgelig at foretrække. Men ærlig talt, så er jeg ligeglad med det komfortable, så længe vi vinder. Sejren skal i hus, så optimismen igen kommer i højsæde. Det er det vigtigste perspektiv."

Men det hænger jo også sammen, altså optimisme og selvtillid oven på en komfortabel sejr.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Rygterne går på El Sha bliver sparet for at gøre plads til Torres. Er jeg forresten den eneste der efter de første 3 kampe, er overrasket over hvor god Menez egentlig er?
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Vor herre til hest! Kluddermiklen Bonera med fra start. Jeg er allerede sur og i dårligt humør.
Dybt trist. Lige før jeg håber, han får en skade. Simpelthen grotesk, at han igen får chancen, selv om han er så dårlig.
Mojn do!
Men for helvede, det giver ingen mening what so ever, Rami kan sgu ikke være tilfreds med dette valg.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Sidder stadig på kontoret og gokker raketten til blods, så jeg når formodentlig ikke at se aftenens kamp.

Derfor alle jeg jer alle endnu mere.

____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Du mangler et ord, Sheriffen. Er det "elsker" ?

Fuck dig Bonera! Det må være fordi at han er tidligere holdkammerat med både Pippo og Seedorf, at de foretrækker ham. De kan ikke sige nej til en ven, det ville blive akavet.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Ja, jeg elsker at hade alle andre herinde. Især dig.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
annonce