Snak

Mere indhold efter annoncen
Bare ikke godt nok. Det kan vi takke vores elendige forsvar for.
Mojn do!
Som så mange gange før, så kommer vi tidligt bagud pga. vores elendige forsvar, og skal så kæmpe for at skrabe en uafgjort hjem. Hvor mange gange skete det ikke også i starten af sidste sæson? De eneste der kan være deres indsats bekendt er De Jong, Torres og Menez.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Abate, Honda, Bonaventura og Abbiati havde også en fin kamp.

Men det er opad bakke, når man forærer to mål væk.
Mojn do!
Fiasko! Sådan en kamp skal bare vindes. Kampens start var egentlig fin - den blev så smadret af Boneras svage duelspil. En lille pik som konstant væltende Tonelli prikker lige til ham, og får ellers to meter at løbe på. Det ryster holdets i sin grundvold, og Zapatas rygrad væltede igen sammen. Yderligere et stik komme af den indøvede kombination til 2-0. De Jong kigger forunderligt på Bonera efterfølgende som bliver taget noget så grueligt i at glo bold. Hvad skal han bakke de Jong op for, når han samtidig slipper sin mand der løber i ryggen på ham? Det er igen grotesk dårligt forsvarsspil.

Bonaventura kommer ind og sætter lidt gang i den, samtidig med Menez begynder at vågne op fra sin dvale. Kampen skal bare vindes, fordi vi kommer hele anden halvleg konstant på kant eller bagom forsvaret. Der er ingen undskyldning - det er bare ikke godt nok.

Zapata var dårlig. Bonera elendig. De Sciglio skiftende fra god til langsom i hovedet. Muntari var også skidt kørende.

Honda, Torres, Bonaventura, Poli, Abate og Abbiati kan være tilfredse med deres præstationer. Menez var on and off - virkede lad i første men noget bedre i anden. Det bekom ham vel at ligge flakkende bagved Torres hvilket egentlig også klædte vores hold. En 4-4-1-1 agtigt.

Når vi laver mål er de dog som regel ret gode. Det må man trods alt give holdet, selvom jeg ihvertfald sidder tilbage med en dårlig smag i munden.
Trænerne skifter, men Bonera spiller stadig.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Bittert, men nu kan Pippo da heller ikke starte med Bonera igen, at Bonera er blevet brugt under tidligere trænere giver bedre mening, da alternativerne på daværende tidspunkt bare ikke var bedre, enten pga af skader eller slet og ret uduelighed. Men i år har vi altså Rami der har gjort det godt i stort set samtlige officielle kampe han har spillet.

Alex er forhåbentlig klar til søndagens kamp, og så bliver det nok ham og Zapata der starter...

Men til det positive, så må jeg heldigvis æde min ord i mig igen, Honda er sgu begyndt at vise tænder, jeg havde ellers afskrevet ham, men han har efterhånden spillet sig til en permanent startplads. Hvilket dog resultere i at vi har en af, Torres, SES og Menez i overskud, hvor SES pt nok må trække det korte strå. Torres var sgu god igår, ham glæder jeg mig til at se igen på søndag.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Ja, Honda er også begyndt at forstå mekanismerne, særligt med de sideskift vi lavede hele anden halvleg igår som gav Empoli store problemer. Han trækker ind i det rum hvor han bliver farlig når Abate kommer tonsende udenom. Hans lille finte igår inden han klapper den ind er også strålende. Jeg har også en del sympati for Honda grundet den store professionalisme han udstråler. Jeg vil også sige at jeg havde også afskrevet ham - det er dejligt med en positiv oplevelse.

Men ved guder, hvor er jeg træt af de små klubbers ynk. Sarri ævler om at dommerne ikke tør dømme straffe mod de store. Han henviser til Bonera situationen. Men som billederne viser tager han armen ind til kroppen. Jeg er så uendelig træt af den teatralske offerrolle, som de små klubber evig og altid hæfter sig. Han er nu skrevet i den sorte bog og jeg håber Empoli bliver kørt ud på røv og albuer på San Siro.

Desuden Bishop, så tror jeg nok at vi skal forvente mere Bonera. Pippo kunne ikke adressere problemet mod Parma. Så hvorfor skulle han kunne gøre det mod Empoli? Han må virkelig babbe noget godt gren fordi kvalitetetsmæssigt er han slet ikke på niveau med de andre.

Edit: der må snart komme en ny matchfixing skandale udelukkende mod Bonera. Ingen kan forestille sig at en spiller i Milan kan være så ringe uden at gøre det med vilje.
Kan simpelthen ikke se, hvem i alverden der skulle kunne overse, hvor elendig Bonera egentlig har spillet, og hvor lidt han fortjener at starte. Inzaghi, med sit ´øje for detaljer´, om nogen ikke.

Tænkte så tanken igår, at det muligvis er Berlusconi som havde bedt Seedorf og nu Inzaghi om at have Bonera med på holdet, af hvilke årsager han nu måtte have. Bonera er, foruden Abbiati, og til dels Abate som godt nok var udlejet indtil 2009, den spiller som har været i klubben i længst tid. Bonera har startet alle kampe, foruden der hvor han fik rødt, har han ikke? Kan ikke huske, om han startede mod Lazio.

Nå men, vi spillede rent faktisk en god kamp mod Juventus, i hvert fald forsvarsmæssigt. Berlusconi blev bagefter spurgt, om han fra nu af ville deltage noget mere og han svarede; “Yes, but if they then don’t do what I told them to...”:

http://www.football-ital…nt%E2%80%99

Han har bedt om et eller andet, og kan simpelthen ikke forestille mig andet, end at det skulle dreje sig om at have bestemte spillere på banen. Bonera fik rødt mod Juventus, hvorfor han ikke måtte være inde, men vi ved vel alle sammen, hvilken korrupt idiot han er. Uanset hvad, kan det godt være, og Inzaghi virker ikke som en mand, som ville lade det undgå sit øje hvor pivelendig Bonera har spillet.
Jeg har ikk fantasi til at forestille mig at Silvio skulle diktere Bonera.

Desuden har han aldrig været specielt interesseret i forsvar. Nærmere spektakulære angribere.

Bonera må vise noget til træning ingen andre kan se udover trænerne. Jeg tror mere det handler om Ramis manglende professionalisme og at Pippo ikke vil gå imod sit eget kodeks. Men det er trods alt kun en teori - ingen ved jo om Pippo har fået Rami til at rette ind.
Jeg tror du har ret Lentini, men det nærer da også et vist håb om at Rami kan få pladsen tilbage, ved at overbevise Pippo om at byturen blot var en enlig svale. Bonera som 4 valg er acceptabelt.
Btw Bonera spillede ikke mod Lazio, der startede Alex og Zapata, velsagtens Pippos foretrukne.

Til gengæld er det knap så godt med De Sciglio, han har desværre ikke været prangende, hvis han ikke opper sig, så synes jeg egentlig godt man kan forsvare at give Armero chancen..

Det var jo egentlig heller ikke tosset efter Poli blev skiftet ind i stedet for Muntari, og så man havde et midtbane med Bona og Honda på hver sin side af De Jong og Poli. Ikke tosset hvis man kan finde frem til en løsning hvor hvor man kan sortere en af enten Muntari eller Poli ud af startopstillingen.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce