Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvordan kan man overhovedet overveje at sælge SES? Et så stort ungt talent. Det forstår jeg ikke helt. Især hvis Matri skal afløse ham.THIS IS MILAN!
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Nej, det er også en hån af dimensioner.
Der er jo tilsyneladende taget en beslutning om at spille 4-3-1-2 - SES passer kort og godt ikke ind i den formation. Derfor giver det vel god mening at cashe ind på ham , da han samtidig er vores absolut bedste salgsobjekt.
Tja, når man har et så stort ungt talent som SES, synes jeg at man må tilpasse systemet, så er der plads til ham. Eller også må man forsøge om man kan omformen ham lidt, så han passer ind i systemet (han er ung og kan vel lære noget endnu).

Astori lyder som et godt køb, hvis handlen går i hus. Ganske dygtig forsvarsspiller og giver god konkurrence til Mexes og Zapata.
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Astori lyder som et godt køb, hvis handlen går i hus. Ganske dygtig forsvarsspiller og giver god konkurrence til Mexes og Zapata.


Men Astori er jo ikke bedre end hvilken Zapata eller Mexes? Man burde da gå efter en der kan forhøje niveaut i start elleveren.
Astori vil give kvalitativ konkurrence til Mexes og Zapata, selvom han ikke er verdensklasse. Men det er et uhyre vigtigt køb for bredden, så niveauet ikke falder drastisk hvis en af de to startende skulle ramle ind i skader eller karantæner.

Di Marzio beretter at Kaka er done deal. To årig kontrakt til 4mio€ + bonus årligt. Lad os da bare håbe at de tal nogenlunde passer.
Fint Özil ikke kommer. Det ville være i overkanten med ham, Kaká, Saponara og Honda til vinter.

Nu skal Shaarawy bare spilles ind i et tomandsangreb.
Mojn do!
Tror nu aldrig der har været seriøse forhandlinger vedr. Ozil.

Og at vi BARE skal spille Faraone ind er lettere sagt end gjort, da han indtil videre endnu ikke har overbevist i den rolle. Han burde egentlig se hvordan Robinho spillede i sin første sæson hos os, på toppen ved siden af Zlatan med Prince bagved.

Jeg tvivler dog stærkt på at Faraone har evnerne til at spille ss. Han bliver lidt låst.
Har vi overhovedet plads til Honda?
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Så er det officiellt. Kaka er signet på en fri transfer i Real Madrid, og tiltræder på en 2årig aftale til 4mio€ + bonus i året.

Tilgangen af Honda til vinter, vil sandsynligvis give Saponara en låneaftale andetsteds. Tilgangen af Honda vil også give god konkurrence samt taktiske alternative muligheder.

Jeg så gerne Astori komme til også, da jeg så synes vi står stærkt og godt rustet breddemæssigt også.

Var jeg Galliani forsøgte jeg at bytte Nocerino for Kucka.
annonce