Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu er det jo kun lejeaftaler der bliver snakket om, trods alt.

Men som nævnt før, så syns jeg ærlig talt Niang skal finde sig et nyt permanent ophold hvor han får chancen fuldt ud. At blive rist i medierne af Pippo hjælper ham ikke, og da Pippo ikke ser ham som spids så har han unægtelig langt til spilletid - særligt nu med Cercis tilgang.

Muriel synes jeg var spændende i den sæson han spillede i Lecce sammen med Cuadrado. Siden da har det været så som så, og der har vel været flere historier om hans dovne attitude og overvægt fremfor gode præstationer. Toto sagde jo tidligere på året at Muriel i hans øjne var mere talentfuld end Alexis, men at Alexis er meget mere determineret end Muriel. Og hidtil ser det da ud til at Toto har ret i sin spådom.

Men når der snakkes Okaka og Soldado så er jeg næsten klar på at give Muriel 6mdr til at bevise sig selv. Talentet er ihvertfald noget større end hos de to førnævnte.
Iflg Di Marzio har vi fået et tilbud på 6.5-7mio€ afvist af Zagreb for Brozovic inden vi gik igang med Cerci handlen. Zagreb vil have 10mio€.
I øvrigt bliver vores opvisningskamp imod Real Madrid vist på 6´eren kl.17, hvis nogen skulle have interesse i at se Albertazzi blive kørt over af Bale.

Forventede opstillinger:

MILAN: (4-3-3) Abbiati; Bonera, Mexes, Zapata, Albertazzi; Saponara, Montolivo, Muntari; Bonaventura, Menez, El Shaarawy.

REAL MADRID: (4-2-3-1) Casillas; Arbeloa, Varane, Pepe, Nacho; Khedira, Illaramendi; Bale, Isco, Ronaldo; Chicarito.
For pokker hvor går det stærkt når Farao og Menez sætter kurs mod mål. Bliver spændende når Cerci støder til de to andre.
Hahaha, genialt. Kampen afbrydes lige i tyve sekunder fordi der ankom en vigtig araber til stadion som lige skulle give hånd til Flotentino Perez.
Ja tak, Menez. Opsnapper svag tilbagelægning og får Navas til at sætte sig på sin flade inden han triller den ind.
Lækkert opsnappet af Menez!

Ekstra lækkert fordi det betød penge i kassen.
Mojn do!
Sådan El Shaaraaaaraaawwaaay
"Old Lull Bee"
Klasse Shaarawy!

Der steg din salgspris lige med 100 mio. kr. ;-)
Mojn do!
Hvor er det køligt sparket ind, Il Faraone!! Og halløjsa for nogle detaljer Mexes diskede op med da han pludselig selvudråbte sig som central midt.
annonce