Snak

Mere indhold efter annoncen
Paloschi bliver altså ikke " the one that got away". Din vurdering af spillere af egen avl, er jeg vist sjældent enig i, Rossoneri.
Paloschi er spændende, men han har endnu at bevise at han kan bide sig fast som det klare førstevalg i Chievo, og de kontinuerlige skadesperioder hjælper ikke på det. Og nu har vi trods alt stadigvæk aktie i Paloschi, så han er jo ikke helt væk. Vi vil både have aktie i tre angribere med uforløst potentiale i Serie A: Petagna, Paloschi og Niang(formoder et lån i Genoa). Så er det op til dem selv at vise, at de har noget at gøre i Milan i fremtiden.

Kucka vil være rigtig god at få ind. En arbejdsmand uden lige, som også giver et gods mix af typerne vi har på midtbanen. Og modsat Nocerino har han rent faktisk spidskompetencer, i dette tilfælde defensivt.

Kan vi få slovakken ind sammen med Astori, få lånt Niang ud og skippet Nocerino videre, vil jeg være ovenud tilfreds med transfervinduet. Så synes jeg faktisk vi har et spændende hold på papiret, så må Allegri vise sit værd.
Behold Nocerino og lad vær at ødelægge Genoa!

Han er også et langt større navn at få ind ;-)
Wise Men Say...
@Borger Luis
SES ryger selvfølgelig ikke til City for 25 mio nu. Hans idol er lige kommet til klubben, og hans skal bare tilpasses systemet. Han er jo ikke ligefrem færdig med at udvikle sig.

Det er vel i sidste ende ikke hans beslutning - det kan man fx spørge Kaká, Zlatan og Thiago Silva om.
Jeg mener naturligvis også at SES er en virkeligt god spiller - under de rigtige forudsætninger. Men jeg kan bare ikke se hvor han skal spille i det nuværende system.
Hvor ser du ham?

Omkring vores talenter, så er det jo ikke fordi jeg mener fx Paloschi er det største siden skiver i brød. Jeg så dog bare gerne at vi prøvede nogle af dem i højere grad og afholdt os fra at købe/leje et hav af tvivlsomme spillere med store lønninger.

Signingen af Matri giver dog bedre mening i lyset af systemskiftet, og jeg glæder mig til at se hvad han kan udrette ved siden af Balo.

Omkring Nocerino så håber jeg vi holder på ham. Han har ganske vist ikke de defensive kvaliteter som Kucka har. Og han har set rigtigt svag ud mens vi har spillet 4-3-3. Det skyldes dog, i mit univers, at han enten har skulle spille som defensiv 6´er eller som mere kreativ 8´er. Ingen af rollerne passer dog til ham.
Omvendt så var han virkeligt god i 4-3-1-2 og var blandt de klare kandidater til årets bedste indkøb.
Jeg har et lidt andet syn på sagerne end dig, Rodeo. Petagna og Niang er så unge at de skal have noget top flight erfaring, og den får de bedst andetsteds hvor konkurrencen ikke er så ekstrem som i Milan, hvor de er ned som 5. eller 6.valg. De skal have spilletid og vise deres værd.

Ift Paloschi kunne man ønske en sæson hvor han ikke er så hyppigt ude, for at bevise at han kan begå sig i en større klub. Det punkt er han ikke nået endnu. Men han er i ideelle omgivelser hos Chievo til at blive "stjernen" hos dem.

Til vores centerforsvar er Cannavaro på tale nu. Agenten bekræfter at vi snakker med dem, og vi prøver tilsyneladende at pådutte dem Zaccardo. Det kunne ligne vores second choice, da Astori kan blive for dyr nu hvor Everton blander sig i elvte time.

Derudover bliver trøje nr.10 gemt til vores japanske ven i Moskva.
@Lentini
Petagna og Niang er så unge at de skal have noget top flight erfaring, og den får de bedst andetsteds hvor konkurrencen ikke er så ekstrem som i Milan, hvor de er ned som 5. eller 6.valg. De skal have spilletid og vise deres værd.

Det er altid en opvejning. Men man kunne jo sige det samme om SES og De Sciglio. Skulle de også have været sendt på lån? De var trods alt begge også kun 18 år da de kom ind omkring holdet.
Jeg kunne eksempelvis sagtens se Niang være backup for Balotelli, omend han skal arbejde gevaldigt med sine afslutninger. Igen så kan man lave en parallel til SES der scorede 2 mål i 22 kampe i sin første sæson.
Hvis de store talenter ikke får chancen på højeste plan, er der også risiko for at deres udvikling går i stå. Man spiller vel at mærke en anden type fodbold på et hold der kæmper om overlevelse end på et hold der vil spille med om topplaceringer.

Det bliver naturligvis altid "hvad-nu-hvis" betragtninger. Jeg er dog ikke af den holdning at det altid er bedst at sende de unge talenter til mindre klubber for at få erfaring.

Til vores centerforsvar er Cannavaro på tale nu. Agenten bekræfter at vi snakker med dem, og vi prøver tilsyneladende at pådutte dem Zaccardo. Det kunne ligne vores second choice, da Astori kan blive for dyr nu hvor Everton blander sig i elvte time.

Gaetano Fedele har allerede udtalt at Napoli ikke ønsker at sælge Cannavaro. Det ventes at Milan byder på Astori indenfor de næste par timer. I et interview tidligere i dag ville han ikke udelukke at han var på vej til Milan (omend det naturligvis ikke betyder at han er på vej.)
Jeg vil faktisk kalde det lidt af et tilfælde at både Faraoen og Sciglio kom ind på holdet så hurtigt. Vi var ramt hårdt af skader i begge tilfælde. Sciglio har en stor stjerne i min bog, da han som noget af det første kom fyrende i en glidende tackling på Zanetti, ren men hård tackling, og måtte reddes af van Bommel efterfølgende.

Man kan til en vis grad blive bedre af at træne med de bedste, men det bliver aldrig det samme som kamp. Og at have de unge drenge sidde og varme bænken hovedsageligt, vil i min verden ikke komme dem til gavn.

Jeg tvivler også på Cannavaro, både pga hans evner samt det fact at Rafa har ovenud svært ved at få hentet Skrtel. Måske det hjælper nu hvor Liverpool har hentet Sakho. Mit valg er dog klart. Langt hellere Astori end Cannavaro.
Cellino udtaler at det vil være meget svært at lave en handlen omkring Astori i de sidste timer af transfervinduet.

Det kunne man mene var en pæn afvisning. Jeg tænker dog at dette skal ses i lyset af at selv samme Cellino, for et par dage siden var ude og kategorisk afvise at Astori skulle sælges.

Hertil kommer at Galliani´s sidste ord inden han tog til Madrid var "det bliver meget, meget, meget svært at finde en løsning omkring Kaká" :)
Cellino snakker lort. Det gjorde han før, det gør han nu, og det vil han også gøre fremtidigt. Cagliari skulle allerede have lagt sig fast på en afløser, Marco Capuano i Pescara. Det er jo bare typisk forhandlingsteknik.

Har Astori ikke kontraktudløb næste sonmer?
I følge transfermarkt har han først kontraktudløb i 2015.

Galliani: "Our transfer market, in terms of arrivals, is closed."

Som sædvanlig en kryptisk udmelding, man ikke skal lægge for meget i. Jeg ser dog ingen grund til at sprænge banken for at hente Astori, så er han heller ikke bedre, selvom konkurrence selvf. er sundt. Jeg har aldrig været specielt imponeret over Astoris evner, så jeg håber Galliani holder sig i skindet, selvom det er svært at finde alternativer på transfermarkedet der kan hentes til en nogenlunde fair pris.

Jeg er fint tilfreds med truppen som den er pt., men man håber altid at Galliani får afsat noget ligegyldigt fyld, evt. Zaccardo, Traore og/eller Nocerino.
Pain or damage don\'t end the world. Or despair, or fucking beatings. The world ends when you\'re dead. Until then, you got more punishment in store. Stand it like a man... and give some back.
annonce