Snak

Mere indhold efter annoncen
Så god er Kolarov nu heller ikke – Clichy har også mere eller mindre vippet ham af posten i Manchester. Ganske enkelt fordi han er bedre defensivt end serberen. Og personligt er jeg efterhånden ved at have det stramt med disse moderne backs, der kun kan tænkte fremad. I min verden er en back primært forsvarsspiller. Derudover bliver Kolarov 30 i år, og hæver en bruttoløn på de 6mio€ = no go.

Armero har da ikke overbevist om nul og niks. Han skaber enorm forvirring, tager nogle vanvittige beslutninger og smider farlige bolde væk de forkerte steder. Han er simpelthen taktisk uduelig - men garanteret ganske komisk for pulbikum.

De Sciglio i dag var ikke god – han blev utrolig let screenet ved Zaza-målet. En flue havde vel gjort større modstand. Problemet med De Sciglio er de utroligt mange skader, han samler op, hvilket har været kontinuerligt siden Confederations Cup i Brasilien, året inden VM. Det er møgirriterende, fordi De Sciglio i topform er en rigtig dygtig back med meget store fremtidsmuligheder – ikke for sjov Carlo har et kært øje til ham. Problematikken med De Sciglio er at han aldrig når et kontinuerligt forløb og når det topniveau, fordi han igen og igen bliver ramt af skader. Han når simpelthen ikke topformen før han igen sættes tilbage af endnu en skade. Det er synd for knægten, og Milan, fordi der er meget store perspektiver i ham.
Apropos venstreback situationen, er endnu et velkendt navn dukket op i ligningen: Davide Santon. Han har været skadet, og mistet sin plads til spillere som Dummett og Haïdara i Newcastle. Nu er Alan Pardew væk, og situationen skulle således være lidt uklar omkring Santon. Igen, jeg har det lidt strengt med backs som er svage defensivt, hvilket jeg synes Santon er. Hans udvikling har ikke været videre opadgående i nordengland – snarere ligner han en på det niveau, vi så ham på i Italien i sin tid.
Galliani har kasseret Pasqual som værende for gammel. Så er der hypotesen omkring Armero-Antonelli udvekslingen, mens jeg simpelthen ikke tror på Milan smider 7mio€ efter Rivers, Leonel Vangioni, som er et mere ubeskrevent blad.

Hvis vi fortsætter i forsvaret, så vil Milan (igen) gerne af med Zaccardo. Den tvivler jeg også sker, i og med, han har afvist alt der er kommet hans vej. Senest Parma i slutningen af sommervinduet, hvilket viste sig at være en god idé, da Biabiany har været skadet hele sæsonen, og ved første øjekast ikke just var den mest sexede løsning.

Albertazzi har bejlere i Serie B. Og et eller andet sted formoder jeg forsøget på Nastasic-hijackingen, er som afløser for Mexés. Det er i hvert fald mit bedste bud so far.

På midtbanen spekuleres der i om man kan sende Van Ginkel tilbage til London, som så vil sende ham den resterende sæson til Vitesse. Det efterlader så plads til Brozovic eller Thiago Motta, hvor det ikke skulle undre mig at Galliani er mest tændt på sidstnævnte, trods han kasserede Pasqual for værende gammel. I så fald får vi en rutineret, men drønlangsom central midtbane når de andre ingredienser er De Jong(som jeg tror vi mister til sommer) og Montolivo.

Saponara har bejlere fra bunden af serien, men jeg forventer ikke nogen erstatning for ham i og med truppen er så stor som den er.

Niang har forskellige bejlere, og det kunne da være at Galliani har en mulighed for udveksling af Santon-Niang. Det ville undre mig, hvis han ikke undersøger muligheden.

Pazzo tror jeg først vi slipper til sommer – både fordi det bliver svært at hente en angriber i dette vindue med et vist niveau, og samtidig fordi han pt. er eneste rendyrket box-spiller vi har.

Til sommer bliver det så spændende hvad man vil gøre ved situationen omkring de to wingpladser, hvor vi da vil have: El Shaarawy, Bonaventura, Niang, Honda, Cerci, Suso og hvor også Ménez kan spille. En skal i hvert fald væk, måske to, men der har man så Jack, der er så fleksibel og kan indtage flere forskellige roller.
Suso?? Mystisk signing. Men man kan vel leje ham ud til en mindre spansk klub.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Ikke en eneste Milan spiller på listen over de 120 mest værdifulde spillere.
http://www.football-obse…p93_fra.pdf
Ikke nogen overraskelse i sig selv vhis man kigger på holdkortet, men for satan hvor er der lang vej til toppen af europæisk fodbold.

Gad hvide hvor mange spillere vi kan mønstre på de 120 bedst betalte fodboldspillere, nuvel værdi og løn hænger langt fra altid sammen, men for satan milanledelsen har været historisk ringe.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Destro, Nastasic, Brozovic, Santon, Perin eller Scuffet

Ville klart være nogle af de bedre transfers i længere tid, unge spillere med potentiale. Nu ved jeg ikke hvor stort talent Suso egentlig er, men ville klart fortrække at leje Niang ud.
Jeg er fint tilfreds med Lopez, selv om jeg havde foretrukket Perin i sommer.

En venstre back, en midtbanespiller og en angriber må være ønskerne i januar, mens mest af alt at få solgt ud af truppen.
Mojn do!
Ja, jeg er nu også fint tilfreds med Lopez.

Nu har Motta, iflg L´Equipe, indgivet et ønske om at forlade PSG som følge af et anstrengt forhold til Laurent Blanc. Jeg håber nogen binder Galliani til en stol i den henseende.

Roma vil helst sælge Destro. 20mio€ - held og lykke.
Tænker også at 20 mio. euro for en reserve er voldsomt.
Mojn do!
Hvis Destro bliver købt, så er det vel forhåbentlig fordi at Inzaghi vil stille op med en boks angriber, noget jeg synes vi har manglet. Vores spillere gider ikke at spille kombinationsspil til at åbne et forsvar op som vi så igår, så må vi spille lidt mere primitivt.
Gid vi gik tilbage i en 4-3-1-2 og kun købte spillere til den formation. 4-3-3 kræver bedre spillere, end det vi har.
Mojn do!
annonce