Snak

Mere indhold efter annoncen
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Det hold er sgu savnet. Det vil være storfavorit til at vinde Serie A, men det må forblive i minderne.
Mojn do!
Hvor var det dog et vanvittigt hold i havde der..
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Det var et klassehold, men det var ikke engang et særligt dyrt et af slagsen. Jeg mener, det kun var Sheva, der kostede over 100 mio. kr.
Mojn do!
Kontrakten med Suso undrer mig en hel del.

Inzaghi ønske vel næpppe tre spillere til samme plads?

Han har tidligere udtalt at han gerne vil gå over til 4-2-3-1 (eller 4-4-1-1 om man vil) når han har spillerne til det.

Men hvad så med de tre spillere til højre wing?

Honda kan rykkes ind centralt bag en angriber. Det ville i så fald være Menez. Men hvorfor så en intens jagt på Destro? Han skal vel næppe hentes til bænken.

Jeg så gerne at vi gik over til en 4-2-3-1 formation. Det ville skabe noget mere støtte til det centrale forsvar. Det ville samtidig også eliminere behovet for at spille med dræn som Essien, Muntari m.fl.

Omend Menez har været et stort lyspunkt i år, så mener jeg stadig at vi mangler tilstedeværelse i "boksen". Den kære franskmand er yderst flakkende og det kan generelt synes at vi er meget langt fra modstanderens mål. Det gør også at vores modstandere i det store hele ikke skal bekymre sig om indlæg i boksen - hverken fra vores wings eller backs.
Derfor ser jeg hellere at Menez bliver brugt bag en decideret angriber - her ville Destro have potentiale til at blive et glædeligt bekendtskab. Det ville "tillade" Menez at være meget mere flakkende og i øvrigt give ham mere plads, da der vil være en angriber som modstandernes midterforsvar skal tage stilling til.

Det er dog på tide at Inzaghi tager en beslutning omkring systemet. Omend det rent opstillingsmæssigt kan synes at der ikke er langt fra 4-3-3 til 4-2-3-1, så synes jeg alligevel at der er en del væsnetlige forskelle.

I 4-3-3 er vores wings primært angribere. Her er SES en arketype - en anden ting er så at han har svært ved at finde niveauet.

I 4-2-3-1 er wings i højere grad to-vejs spillere (i hvert fald i Inzaghi´s udgave). Spillere der har til formål at finde de to angribere og samtidig også deltage i det defensive spil. Her er spillere som Honda i højre og Bonaventura i venstre bedre muligheder. Cerci er ikke en oplagt to-vejsspiller, men dog mere end SES. Suso kender jeg ikke nok til at udtale mig om i den sammenhæng.

Generelt set forekommer det dog mig at vi ofte bliver for statiske og låste i 4-3-3, som det i øvrigt har været tilfældet så længe vi vi har praktiseret denne taktik. Før havde vi Balo der flakkede meget - nu har vi Menez. "You can´t make a ho a house wife" som man siger, og det er nok heller ikke det man skal forsøge. Et bedre bud vil nok være at finde et system hvor disse spillere kan udfolde sig. 4-3-3 synes ikke at være løsningen.
@Bishop
Troede du fik stådreng fordi Kaladze er så smuk...

Sheva kostede ca. 25 mio dollars (hvilket dog var vores dyreste transfer til dato). I den forbindelse kan man lige dvæle ved at vi betalte næsten det dobbelte for Rui Costa.
For at forsvare Rui Costa en smule, tror jeg ikke rigtig der var nogen som havde regnet med at ham-med-navnet-der-betyder-lort aka. Kaká, ville storme forbi Rui Costa indenfor et halvt års tid. Det var ihvertfald overraskende for mig, de stormskridt som Kaká tog dengang. Hold da ferie, for en velkomst i Europa.

Garcia har nedlagt veto imod en januar-transfer af Destro. Jeg er ærlig talt ved at blive en smule træt af ham, fordi han konstant nævnes i medierne.

Edit: Skift lige fænakken, Kaladze, med Nesta. Hans store næse og søvnige attitude ødelægger jo hele billedet, som han ødelagde spillet, den klodsmajor.
Haha - ved ikke om der var nogen som så Juve-Inter sidste dag? Og så episoden hvorpå Osvaldo ligner en der skal til at jagte Icardi ud af landet? Efterfølgende skulle der have været et kæmpe skænderi i omklædningsrummet, hvor Osvaldo har svinet både Mancini og Icardi til. Det betyder at Inter vil af med ham.

Iflg. Di Marzio ligger både Fiorentina, Torino og Milan nu på lur.

Så kan Mexés da få en at slås med til træning - den mand har et vanvittigt temperament selvom jeg nu heller ikke personligt skulle sige mig fri fra at kaste en støvle i nakken på Icardi, havde han undladt at spille mig fri som Osvaldo i Juve-kampen.
Du har ret Lentini - det er altid let at være klog i fortidens lys.
Han (Rui Costa) var jo fænomenal i Firenze.

Hvor har du i øvrigt læst det med Garcia og veto? Jeg synes at jeg flere steder har læst at Roma skulle være interessede i at komme af med ham, hvis det rigtige tilbud kom. Jeg læste dog at Destro selv har været tilbageholdende med at forlade hovedstaden af personlige / familiære årsager. Men det er jo satme svær at finde hoved og hale i fakta her i silly season.

Edit: havde lige sneget sig et "ikke" ind i afsnittet omkring Destro og hans vilje til at forlade Rom.
Spændende med Shaqiri til Inter. Jeg er ikke misundelig og mener, han har en del at bevise, men kan han slå igennem, skal han nok blive et hit.
Mojn do!
annonce