Snak

Mere indhold efter annoncen
Haha. Utroligt Chiellini kan lave de overgreb uden at blive straffet for det.

Rådne italiensk fodbold.
Mojn do!
Foggy

det er Chiellini serie A´s største Cunt, han kan slippe afsted med alt, han har gjort værre ting og sluppet afsted med det
@ tito

Wow, ynkeligheden tangerede alligevel sig selv. Imponerende! Er der virkelig ikke mere power i dig end 5.gear fra en Lada? Gab.
Ignorer ham. Så holder han forhåbentligt sin kæft.
Mojn do!
3-1 er til at leve med, når forsvarsstandarden ikke er bedre. Vi kan dog takke Lopez for, at det kun blev tre.

Pinligt Chiellini ikke engang fik gult for sin albue.
Mojn do!
Hehe, det er nu ikke fordi jeg på nogen måde lader mig genere af tito, Foggy.

Dertil er hans ordforråd for mangelfuldt, og provokationerne båret præg af en hjerne, hvis rotation har været stillestående siden tredje klasse. Der er for meget mangel på klasse, men manglede egentlig bare lidt pauseklovnerier, hvor tito er garant for underholdende idioti. Som sædvanlig vader han i med begge ben.
Imo skulle Chiellini have en følge straf pga. tv optagelserne, men nu må vi se hvad dommerens rapport siger.

Tak for kampen, ragazzi.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Nå, så fuldendte vi lige en hel forfærdenlig tømmermændsdag med et nederlag til fisserne fra Torino.

Når man tænker på, at Juves lønninger ikke er markant højere end vores, så må man blot konstatere, at vi får alt for lidt value for money.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Ja, men det er jo efterhånden ved at være den samme gamle sang – jeg havde dog ikke kalkuleret med point i Torino. Jeg har mere øjnene på de næste fire kampe(Empoli, Cesena, Chievo, Verona) hvor tre af kampene er på hjemmebane, ikke at det betyder det store. Men vil Pippo lave nogen form for kickstart i den her sæson, skal det være fra næste hjemmekamp imod Empoli. Ellers kan han godt lukke og slukke.

Med økonomien og de trange kår som dagens virkelighed, er jeg egentlig forholdsvis tilfreds med de alternativer truppen byder på målmandsposten, forsvaret og i angrebet – måske en ekstra ny centerforsvarer. Men ellers er det midtbanen, der simpelthen ikke holder niveau. Familien Ghana, Poli, van Ginkel kan Milan ikke bruges til særlig meget og desuden er karakteristiska på spillerne simpelthen for ens. Kun Montolivo tilbyder andet end de øvrige spillere, hvor løb og fysik er i højsæde. Den er simpelthen for endimensionel.
I forhold til kontraktforlængelserne sagde Galliani faktisk, i forbindelse med offentliggørelse af de fem nyerhvervelser, at det var noget man tog hen imod slutningen af sæsonen. Så enten har Galliani aftaler med dem, han gerne vil ellers holder han overdrevent meget is i maven. For en mand der er så presset som Galliani er det, forestiller jeg mig ikke at han spiller ”blackjack”/højt spil. Men svarene får vi mod slutningen af sæsonen, hvor jeg forestiller mig at vi rammer slut marts, april før det igen begynder at rumstere.
annonce